Kisebb szünet után, most ismét felbüffenteném meglátásaimat, ha ti sem bánjátok.

A mai meccs szerintem a vártakat hozta: gyengébb színvonal(Barca szinthez képest persze), pocsék helyzetkihasználás, szint alatti egyéni teljesítmények, kevés kreativitás, nyögvenyelős és szerencsés győzelem.
Ezekre persze megvan a magyarázat is: sérülések,kimerültség, cserék meccshiánya, Abidal helyzet(egyébként én is arra gondoltam, mint Pep, h ez majd plusz erőt adhat a csapatnak,de... hát ez nem igazán jött be,vagy ha ez volt a plusz erő akkor...), tavasz eleji forma stb. stb.
Villát általában meg szoktam 'védeni', de a mai teljesítménye szerény véleményem szerint is gyalázatos volt. Messi nem igazán villogott, inkább csak néha jelent meg - tűnt fel a színen, de nem sok vizet zavart. De persze ez elmondható a többiekről is kivéve a csapat legbiztosabb pontját a kapust. Valdés az akin mindig őszintén elcsodálkozom, hogy hogy a viharba lehet ekkorákat védeni mikor a 90 perc alatt max. 3-szor jut el hozzá a labda, de tényleg le a kalappal előtte, ő tényleg ide való kapus.
Meglátásom szerint ezt a meccset úgy lehetett volna biztosabban hozni ha feladták volna a szisztematikus játékot és több egy-az-egy elleni szitut erőltetnek ki, mert igazából ehhez is meg vannak a játékosok, bár hozzáteszem, hogy teljesen megértem, h Pep ragaszkodik a jól bevált stratégiához,csak ahhoz most nem állt rendelkezésre a "megfelelő" csapat.
Ha a technikásabb játékosok bevállalnak egy-két solo-t akkor verve lett vna a Getafe.
És a végére hagytam a lassan költőinek mondható kérdést: a csere ügyet.
Valaki felhomályosíthatna, hogy csak én nem látom át, vagy tényleg nincs logika benne.Megint először lehozta azt a Bojant aki még nem igazán játszott végig egy mérkőzést se és még fent hagyta Villát meg Messit. Az utóbbi kezd már eléggé bosszantani, mert bár igaz,hogy Villának már rég nem volt keresni valója a pályán, de Messi se volt a toppon és most biztos,h nem vette vna zokon, ha őt veszik le a pályáról nem pedig Bojant.
Bizony nehéz ilyen nagy stratégák fejével gondolkodni... biztos van benne ráció... kell hogy legyen...
Minden esetre még mindig: Hajrá Barca!!!