Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Isten hozott! Jó, hogy itt vagy, egyetértek meglátásaiddal.mp10 írta:Ne haragudjon az aki most kritizálja a csapatot ...ezeket a sorokat csak nekik írom...
Teljesen felesleges bármilyen rosszalló hangnemet megütni ezzel a csapattal kapcsolatban ,akik már két éve elkápráztatnak minket és a világot egy olyan focival amit mindenki elismer és a mai foci etalonjának tart még akkor is ha
épp nem barca drukker .....
Kérdem én ,mi lenne akkor ha ugyanez a csapat most nem lenne érdekelt egyik sorozatban sem ....akkor mit írnátok ..hogy messit adjuk el mert nem rúg minden meccsen 3 gólt vagy épp xavit tegyük a kispadra mert nem adott 5 gólpaszt egy meccsen....és folytathatnám!
Egy a lényeg ez a csapat megmutatja/mutatta/ eddig is és remélem ezután is hogy mi is az a foci és hogyan kell játszani!
És még annyit hozzá tennék ,hogy még egy egyesek álltal kritikán aluli meccsen is meg lehet nézni a statisztikákat /bár tudom azért nem jár pont ha 70%-ban bírtokoljuk a labdát/ami azt bizonyítja hogy a barca játsza a focit és nem pedig rugdossa a labdát!
Tehát csak azt akarom mondani hogy élvezzük ezt a focit ..néha bosszankodva ,de legtöbbször örömittasan....
Lionel85 írta:Kritikán aluli, gyalázatos meccs volt. Ennek a meccsnek egyetlen pozitívuma volt, hogy nem csökkent a különbség köztünk és a Real között. Bár ha a végén 2-2-re hozza a meccset a Getafe, akkor még neccesebb lenne most a tabella.
Villa és Messi katasztrófális formában van, ezen az estén nem tudok senkit kiemelni, aki hajtott, küzdött volna. Ez a meccs egy szükséges rossz volt.
És még valami! Februárban, amikor kritizáltam a csapat teljesítményét, játékát, sokan azzal jöttetek, nyugi, ez tudatos "rosszullét" a csapatnál. Guardiola direkt igyekszik január-február hónapokra tudatosan időzíteni a csapat rosszabb formáját. Most március 20-a van, a játékban semmi javulás nincs, a csapat még mindig nem tudja azt nyújtani, amit ilyenkor kellene neki. Pedig most már itt a tavasz lassan, be kell indulni és harcolni a kupákért, mert amit most a csapat művel hónapok óta, az nem kielégítő!
Hernandez értette amit írtam, mivel úgy értettem,hogy a reál szerintem a Barca elleni meccset kivéve szinte biztos,hogy a többi bajnokit meg fogja nyerni,szóval nekünk is kötelező lesz,ha akarunk valamit a bajnokságban.davidvilla007 írta:Szkeptikus06!! Rohadtul nem értem ezt a mondatodahogy "biztos vagyok benne hogy a Real nyer a Barca ellen" Most mivan úraim??!!! Picit gyengébben játszunk,és ez már azt jelenti hogy a Madrid hirtelen jó lett,és lett csapatjátéka a rohangászás helyett!Hihetetlen hogy mindenki jajj kikapunk a Madridtól meg minden!Inkább most legyünk szarok mint egy hónap mulva! És nem kéne a Madridot többre nézni mint ami.........
Teljesen egyet értek veled!torrentkiller írta:Na hát akkor a véleményem:
....
Rosszul hangsúlyozod! ...biztos vagyok benne, hogy a Reál nyeri (a Barca elleni meccset kivéve) a meccseit... kb.davidvilla007 írta:Szkeptikus06!! Rohadtul nem értem ezt a mondatodahogy "biztos vagyok benne hogy a Real nyer a Barca ellen" Most mivan úraim??!!! Picit gyengébben játszunk,és ez már azt jelenti hogy a Madrid hirtelen jó lett,és lett csapatjátéka a rohangászás helyett!Hihetetlen hogy mindenki jajj kikapunk a Madridtól meg minden!Inkább most legyünk szarok mint egy hónap mulva! És nem kéne a Madridot többre nézni mint ami.........
Nem felelőtlen, hanem előrelátó? Mi lett volna, ha a Villareal elleni meccsen szedi be az 5 sárgáját? Akkor mindkét meccsen játszhatott volna és egy valószínűleg már lefutott hazai meccsen pihenhetett volna.TT írta:Nem felelőtlen, hanem előrelátó. Mi lett volna, ha a real-meccs előtt kapja meg az ötödik sárgáját?de azt nem értem, hogy Xavi miért volt ilyen felelőtlen, mikor jól tudta, hogy a Villareal lesz a következő ellenfél.
Nem felelőtlen, hanem előrelátó. Mi lett volna, ha a real-meccs előtt kapja meg az ötödik sárgáját?de azt nem értem, hogy Xavi miért volt ilyen felelőtlen, mikor jól tudta, hogy a Villareal lesz a következő ellenfél.
Getafe ellen szinte mindig megszenvedünk. Az meg, hogy nem 5-6 gólokkal nyerjük a meccseinket az azért van, mert rengeteg helyzetet kihagyunk. Mostanában meg egyébként is csak a Sevilla ellen buktunk, de ott is csak a rossz helyzetkihasználás miatt buktunk 2 pontot. Mr. Shakira meg formába jöhetne. 2 éven át ő volt a védelem oszlopa. Most Abidal volt, de ugye ő már nem játszhat idén. Remélhetőleg Puyol is hamarosan felépül (kicsit elhúzódott ez a 2 hét, nem?). Én látom a fényt az alagút végén. Igazából a mérvadó meccsek a Sahtar és a Real elleni meccsek lesznek. Nem lennék meglepve, ha buknánk a Villareal ellen. Nagyon benne van az x, de azt nem értem, hogy Xavi miért volt ilyen felelőtlen, mikor jól tudta, hogy a Villareal lesz a következő ellenfél.Lionel85 írta:Ha igazán lendületben van a csapat, akkor egy Getafét simábban ver meg. A volnák meg tudod te is, hogy a fociban nem ülnek. Az, hogy a Getafe beáll védekezni, nem menti fel a csapatot, hiszen a 20 csapatból kb. 17 ezt csinálja. Hozzászokhattak már ehhez. Nem. Itt egységesen van a csapat rossz formában és egyelőre semmi előrelépés nincs, semmi jele annak, hogy ez mostanában fog változni.
Talán jót tesz a válogatott fordulók alatti kisebb pihenő, bár a keret nagy része a válogatottaknál lesz, egy kicsit fel tudnak töltődni, elszakadni a spanyol bajnokságtól és esetleg a Villarreal ellen jobb formában térnek majd vissza.
Ha igazán lendületben van a csapat, akkor egy Getafét simábban ver meg. A volnák meg tudod te is, hogy a fociban nem ülnek. Az, hogy a Getafe beáll védekezni, nem menti fel a csapatot, hiszen a 20 csapatból kb. 17 ezt csinálja. Hozzászokhattak már ehhez. Nem. Itt egységesen van a csapat rossz formában és egyelőre semmi előrelépés nincs, semmi jele annak, hogy ez mostanában fog változni.Barcaman1993 írta:Hát én meg pont fordítva látom. 60. percig tanárian játszottunk aztán leengedtünk, majd a meccs végén kaptunk egy gólt. Figyu, ha csak Villa belövi a helyzeteit és megadja a bíró a tizit, itt simán 5-6 gól lehetett volna. Ráadásul a Getafe nagyon beállt védekezni. Lassan Pedro is visszatér és Messi, meg Villa visszanyeri a formáját, aztán ütünk mindenkit. Ha nem így lesz, akkor megszívhatjuk, ápr. 6-ig pedig még van pár hét. Onnantól kapjuk majd az ívet, de remélhetőleg a csapat visszanyeri a formáját.
Egy csomószor rúgtak már....őszi meccs is 3-1 lett.....samy85 írta:ha jol tudom 2-nél többet nem is rúgtak a fiúk ennek a csapatnak még soha!
Hát én meg pont fordítva látom. 60. percig tanárian játszottunk aztán leengedtünk, majd a meccs végén kaptunk egy gólt. Figyu, ha csak Villa belövi a helyzeteit és megadja a bíró a tizit, itt simán 5-6 gól lehetett volna. Ráadásul a Getafe nagyon beállt védekezni. Lassan Pedro is visszatér és Messi, meg Villa visszanyeri a formáját, aztán ütünk mindenkit. Ha nem így lesz, akkor megszívhatjuk, ápr. 6-ig pedig még van pár hét. Onnantól kapjuk majd az ívet, de remélhetőleg a csapat visszanyeri a formáját.Lionel85 írta:Kritikán aluli, gyalázatos meccs volt. Ennek a meccsnek egyetlen pozitívuma volt, hogy nem csökkent a különbség köztünk és a Real között. Bár ha a végén 2-2-re hozza a meccset a Getafe, akkor még neccesebb lenne most a tabella.
Villa és Messi katasztrófális formában van, ezen az estén nem tudok senkit kiemelni, aki hajtott, küzdött volna. Ez a meccs egy szükséges rossz volt.
És még valami! Februárban, amikor kritizáltam a csapat teljesítményét, játékát, sokan azzal jöttetek, nyugi, ez tudatos "rosszullét" a csapatnál. Guardiola direkt igyekszik január-február hónapokra tudatosan időzíteni a csapat rosszabb formáját. Most március 20-a van, a játékban semmi javulás nincs, a csapat még mindig nem tudja azt nyújtani, amit ilyenkor kellene neki. Pedig most már itt a tavasz lassan, be kell indulni és harcolni a kupákért, mert amit most a csapat művel hónapok óta, az nem kielégítő!
Nem láttam a meccset (okot nem mondok) de egyetértek mindkettőtökkel, mert részben érthető, hogy 60 perc foci és utána pihenés de azt a pihenést úgy kell érteni hogy passzolgatnak és könnyelműen előremegy mindenki abból meg kontrázik az ellenfél és góltszerez.csababarca írta:torrentkiller írta: Azt kell mondjam, ha hozzuk az első félidős játékot, csak jobb helyzetkihasználással, akkor akárki ellen favoritok lehetünk. Csak ehhez le kéne szokni erről a 60 perc foci, 30 semmittevés dologról...
Vigyázz, ilyenért nagyon meg szokták szidni az embert a fórumon. Saját tapasztalat.
Egyébként egyetértek ebben, már hónapokkal ezelőtt leírtam erről a véleményem, kaptam is érte rendesen.
torrentkiller írta: Azt kell mondjam, ha hozzuk az első félidős játékot, csak jobb helyzetkihasználással, akkor akárki ellen favoritok lehetünk. Csak ehhez le kéne szokni erről a 60 perc foci, 30 semmittevés dologról...