Lionel85 írta:Kritikán aluli, gyalázatos meccs volt. Ennek a meccsnek egyetlen pozitívuma volt, hogy nem csökkent a különbség köztünk és a Real között. Bár ha a végén 2-2-re hozza a meccset a Getafe, akkor még neccesebb lenne most a tabella.
Villa és Messi katasztrófális formában van, ezen az estén nem tudok senkit kiemelni, aki hajtott, küzdött volna. Ez a meccs egy szükséges rossz volt.
És még valami! Februárban, amikor kritizáltam a csapat teljesítményét, játékát, sokan azzal jöttetek, nyugi, ez tudatos "rosszullét" a csapatnál. Guardiola direkt igyekszik január-február hónapokra tudatosan időzíteni a csapat rosszabb formáját. Most március 20-a van, a játékban semmi javulás nincs, a csapat még mindig nem tudja azt nyújtani, amit ilyenkor kellene neki. Pedig most már itt a tavasz lassan, be kell indulni és harcolni a kupákért, mert amit most a csapat művel hónapok óta, az nem kielégítő!

Uraim, el vagyunk kényesztetve, ilyen hszek hogy születhetnek máskülönben? hihetetlen.
Lehet másik meccset néztem, annyi igaz az egész hszből,hogy kritikán aluli, a folytatás már nem, ekkor lenne igaz: kritikán aluli helyzetkihasználás. ez történt, semmi más. Jól játszottak, nagyon sok lehetőséget teremtettek, ebből kettőt kihasználtak. Egyáltalán nem voltunk ötlettelenek.
Már múltkor is megfogalmaztam, sokaknak csak az a gála,ha 4-5 van közte, ha csak 1-2 akkor hiába oktat játékban a csapat, egyszerűen már így minősítik az egész meccset ahogy Te.
+ha az utolsó 20perc miatt írtad ezt amit, akkor sem kellene elfelejteni az addigi nagyon is jó játékot.
és tényleg nincs a fociban HA,MEG VOLNA így felesleges túlmisztifikálni,hogy ezúttal volt izgulni való a legvégén. Teszem hozzá nagyon szép akció volt a Getafétől,és a befejezés is pazar volt, ha ezt pl Mi szerezzük, akkor sokáig halljuk, hogy mekkora gól.
Nekem a helyzetkihasználás nem kielégítő, a játék az. De azért is reagáltam, mert semmiképp sem kritikán aluli ahogy te tituláltad, humor kategóriába se férne bele, ahogy a gyalázatos sem.