USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.24. 07:53:12

Hát mi meg kikaptunk, de hogy.... ](*,)
Csak az első félidőt láttam, de az eredményt meg a végjátékot ismerem, elég, hogy első és utcsó negyedben képesek voltunk összekaparni 32 pontot!

De legalább azt mondták jövő hétre jön vissza a 2 Oneill, ez bíztató, de idegtépő, hogy milyen rapszodikus a csapat….simán odaadunk 10-15 pontot bárkinek, majd kaparunk azt vagy összejön vagy nem….Most nem jött!Thats all!1 meccs hátrányban vagyunk a bikákkal szemben, s 1,5re van a Miami, ami gyakorlatilag 2,5!Attól nem tartok, hogy 3ikok lennénk, de ez a Chicago meg minden „tuti” meccsén tönkre veri az ellenfeleket :?
Kép
Kép
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2011.03.24. 06:52:09

messideco írta:
Viszont győzött az NBA-ban a Miami Heat. Az áldozat a Detroit :lol: Pistons volt, az eredémy 100-94-lett.
Így van,és ezzel közelítünk a Boston felé,a Chicago kicsit messze van még,de a Bostont megfoghatjuk. Holnap az akár leendő PO ellenfelünkkel játszunk,Philadelphiába megyünk a Sixershez! LETS GO HEAT!
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
messideco
Presidente del Barça

2011.03.24. 04:51:05

Egy jó, és egy rossz hír:

Sorozatban harmadik vereségét szenvedte el a Detroit Red Wings csapata. Ezúttal a ligaelső Vancover Canuckstól kapott ki 2-1-re :(

Viszont győzött az NBA-ban a Miami Heat. Az áldozat a Detroit :lol: Pistons volt, az eredémy 100-94-lett.
Kép
"And my heart will leave you never."
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.03.23. 23:02:34

neobarca írta:Hát igen! Teljes mértékben igazatok van. A Knicks még nem csapat, de remélem előbb utóbb azzá válik! Mellesleg meg jól esik, hogy ilyen szép szavakat olvashatok egy közeli barátomról Hanga Ádámról. Annó még 1ütt toltuk a suli udvarán és a tornateremben... Remélem idén sikerül neki bejutni az NBA-ba. Ez az utcsó lehetősége...
Ne viccelj, tényleg? És te is jól kosarazol vagy az már rég volt, mondjuk ált iskolában? Komolyan kérdezem, mert én hobbiszinten kosarazom, szeretnék komolyabban is, de sajnos ebből az életem miatt nem hiszem, hogy lesz valami, viszont minden ilyesmi érdekel.
neobarca
Director del Fútbol

2011.03.23. 21:43:53

Hát igen! Teljes mértékben igazatok van. A Knicks még nem csapat, de remélem előbb utóbb azzá válik! Mellesleg meg jól esik, hogy ilyen szép szavakat olvashatok egy közeli barátomról Hanga Ádámról. Annó még 1ütt toltuk a suli udvarán és a tornateremben... Remélem idén sikerül neki bejutni az NBA-ba. Ez az utcsó lehetősége...
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Messithebest
Director del Fútbol

2011.03.23. 21:04:39

Ez nem tudom hogy sikerült,de a Bulls visszaesett a 3ik helyre,a Miami most a 2ik! Szóval elég érdekesen alakul eddig! Remélem így is marad,vagy esetleg előrelépünk még 1et! :D
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.23. 12:55:48

Kalap1988 írta:....
Knicks-nél megemlíteném, amit a kommentátorok is ecseteltek, Stoudamire-Billups még nem érzi a zárás leválásokat, ahogy Feltonnal sem ment az elején, emlékezzünk csak borzalmasan kezdett a NY az alapszakasz elején, aztán zsinórban jöttek a meccsek, majd elvertük őket! :lol:
De picit összehasonlítsam a dolgokat, bár lehetetlen, mert más támadási stratégia van stb stb, de van 3 nagy 3ast felvonultató csapat most jelenleg Keleten!Knicks, Heat, C’s, Mi persze könnyű helyzetben vagyunk, mert régebb óta játszanak együtt, de mindenki tudja mi a feladata, s az edző is kiemelkedő!Vegyük a Heatet van 2 scorered, meg egy jó 4esed még a padot feltöltöd, tuti a siker….de ott sincs játék, 2 embert le kell fogj a többiek pocsék kinti dobóformában, Bosh meg kiszámíthatatlan, s nem tud hozni egy stabil formát, vagy dob 30at vagy ugyanennyi téglát…LBJ meg Wade meg nem fér meg egymás mellett!Nálunk ugyanúgy van egy scorer (Allen), meg egy vezér PP meg ugye KG, aki ha kell háttérbe szorul!És akkor ugye Rondo, aki látható ha rosszabb formában van kihat mindenkire, de amire kiakarok lyukadni Miaminél pl szerintem hiába van 3 ekkora játékos, mert kioltják egymást!Spoelstra meg nem tudja kezelni a dolgokat, ezt már múltkor leírtam a játékpercek kapcsán is!
Anno a Bullsban ott volt Pippen akire mindig azt mondták örök második, de milyen jól megvoltak Jordannel, na ezt nem látom Wade s James között, LBJ-t nem ismerem, de nekem sokszor az jön le, inkább megpróbálok rámenni a támadópattanóra, hogy meglegyen a tripla-dupla mintsem visszazárjak a lerohanás elkerülendő…
NYK-nál ugyanezt látom, ott még pluszban hozzájön Billups nem bír 25-30 percet, s Anthony meg védekezésben is 0!Tegnap is simán ütött 2 faultot az elején, mert nem tud védekezni!Pad meg totál súlytalan a NY-nál, persze nem idén akarnak bajnokságot nyerni, de ha nem lesz jövőre szezon, s nagyon megregulázzák a kollektív szerződéseket, s a sapkát nagyon hozni sem fognak tudni senkit, s Billups meg idősebb lesz 2 évvel….
Persze nem szentírás amiket írok nem vagyok ott edzésen, de ezek jönnek le!Ez még mindig csapatjáték, s azt pedig fel kell építeni!És itt kijönnek az edzők szerepei, ha nagy dolgokra vágynak Miamiban, s NY-ban akkor mással képzelném el a jövőt!Persze PO-ban bármi megtörténhet, s mindkét csapatban nagyon erős egyéniségek vannak, s bármi kijöhet nekik, de ott van egy Bulls (akik mondjuk picit rutintalanok), s mi!Lehet nagyképűség, de jelenleg a C’s keleten megverni egy 7 meccses párharcban nem lehet!Nyugodtan vitába szállok bárkivel a fent leírtakról! :lol:

Magyar bajnokságot folyamatosan nem követem, 1-1 meccset elkapok, meg Euroligát, azért közre játszik, sok a tengerentúli játékos szerintem, ezért talán visszább szorult az „okos” kosárlabda, de miután nem nézek annyi meccset, ez csak okoskodás (mint a többi is :D )
Azt viszont megkérdezném, hogy hallottam még régebben Hanga lehet jelentkezik a Draftra miután elég gyenge lesz idén, s lehet esélye egy második körös pickre!Ennek van valami realitása, vagy ez csak egy városi legende? :lol:

szerk: A konkrét kérdésre nem válaszoltam, de ez kikívánkozott belőlem, így közel a PO-hoz :lol: De egyet értek jó lenne ha a játék megmaradna, s nem az egyénieskedés!

Szerk2: és mielőtt valaki félre értené, bőven benne van a pakliban, hogy mondjuk a Miami lsz a bajnok, mert mint írtam kiemelkedő egyéniség Wade s James is, de játékban nem hiszem, hogy előrébb járnának egy Bulls-szal vagy egy Celtics-szel szemben!De vannak jók meccseik, s tudnak is küzdeni, ez a NY-ra is igaz, ezért is jöhetne már a PO, hogy kiegyenesedjenek a kérdőjelek, hogy ki hol tart?! :lol:
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.03.23. 12:26:36

neobarca írta:
Bob_Marley írta:Aki teheti majd nézze meg a Knicks-Celtics meccset, főleg a 4ik negyedben már igazi PO hangulat volt!
Végig hátrányban voltunk, volt nem egyszer 15 is közte!Az elején Anthony össze szedett gyors 2 faultot, akkor egál közeli volt az állás, aztán a cseresorunk nem tudta tartani a lépést Stoudamire-rel, és végig maradt is a különbség!Kristic szegény megint folyamatosan késett a besegítéseknél…..Murphyt „kiütötte” Turiaf egy lepattanó után, ömlött is a vér Troy orrából, Turiaf egyébként nagyon odatette magát blokkolt támadót szedett 2+1ket harcolt ki!Minden pattanóért hatalmas csata volt, s igaz ahogy tanítják pattanó le könyök ki, de ezt meg is sínylették páran!Melo picit odasuhintott Davisnek, aki szintén lent maradt, de az tényleg nem tűnt annyira komolynak!Azért finoman a Knicksnek fújtak a sporik, PP is a semmire kapott 4ik faultot, de ez fel is spanolta, meg az is, hogy folyamatosan szidták a New Yorkiak!A második félidőben a változatosság kedvéért Rayt is kiütötték, ezúttal Fields gondolta pattanózás közben „behúz” egyet az öregnek!Aztán visszajött, s -5nél azt hittem fordulóponthoz érkezünk, STAT kezéből sikerült kivarázsolni aki odatette a testét, hogy megszerezze a labdát, de Allenre fújták a faultot….Oldalbedobás Billups faultolták aki így is bedobott egy hármast, majd a büntetőt is belőle -9……De utána szenvedett a NYK, s Melo is megkapta „ami járt” neki, Rondo is bemosott egyet, s Melonak is felszakadt a szemöldöke, ahogy Allennek a Fields eset kapcsán!Akit kiemelnék KG, megérezte a vérszagot, s extázisban kosarazott, ez az ő terepe ha feszült a meccs!Rondo kezd visszatérni a helyes irányba, PP meg a 4ik negyedben igazi vezérként kezébe vette a dolgokat, s nagyon fontos kosarakat dobott, s jól is védekezett Anthonyn, akinek fújkálták a fantom faultokat, ő megvigyorgott rajta….Rondo helyre rakta a kicsinyke lelkét!3ast viszont nem tudtunk értékesíteni……A cserék közül Green hozta a szokásos jó játékát, de a többiek nagyon eltűntek, a duci Davis kifejezetten gyengén muzsikált!Hál istennek a végét jobban bírtuk, s látszódott is akarjuk a győzelmet, megérte megnézni a meccset, mert nagyon jó volt!
A többi pályán meglepetés nem született, az esélyesek mind nyertek! :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=QNY8xiKgdIs :mrgreen:

Játékosok szavazatai alapján a legidegesítőbb edző: na ki???
http://sportsillustrated.cnn.com/multim ... ?eref=sihp

http://www.youtube.com/watch?v=MyUNcICE ... re=related

Csodálkozom, hogy Avery Johnson nem végzett előrébb az opera hangjával! :lol:

szerk:
http://www.nba.com/lakers/lockerroom/index.html
ez meg a Lakers fanoknak ötletes, hogy végig lehet nézni az öltözőben, s vannak furcsaságok :lol:
Óriási meccs volt Bob de tényleg! Végig vezettünk már-már kezdenek csapatot alkotni a gyerekek. De természetesen az utolsó negyedet megint rendesen elb***arintották... Látszik, hogy nem egy összeszokott brigád és finoman szólva sem a védekezés a kedvencük.
Grat a Bostonnak, de legközelebb nem ússzátok meg a MELOdrámát! :lol: :lol: :lol:
Megnéztem a Celtics-Knicks meccset én is, de nem kötekedésképp, nem éreztem azt, amit te Neobarca. Szerintem a Knicks végig egy elképzelés nélküli, egy-egyezésre alapuló játékot játszott ( ami önmagában nem baj, mert nincsenek összeszokva), ami addig működött, amíg bementek a heroikus dobások és amíg a Celticsnek rosszabb volt a dobóformája. Nálunk végig jó volt a védekezés, egyedül Perk hiányzik nagyon, de nem lesz ez rossz a PO-ban így sem. Perk a kezdőből és a palánk alól nagyon fog hiányozni, de hosszabb lett a padunk, ami ezt ellensúlyozhatja. Knicksnél pedig játék kellene és védekezés. Az utóbbi nem hiszem, hogy lesz D'Antonival, csak az előbbivel pedig szerintem nem lehet bajnokságot nyerni, de ha megcáfol egy csapat, úgy készséggel elismerem, hogy tévedtem :) Nem ide tartozik, de ha egy-egyről és elképzelés nélküli játékról beszéltünk, akkor megemlíteném, hogy idén bele-belenézek a magyar férfi kosárlabda meccsekbe ( főleg európai meccsek, illetve Alba-Szolnok rangadók). Valamelyest erősödött a magyar bajnokság és tényleg jó látni, hogy milyen ügyes játékosok vannak, de a zárás-leváláson kívül egyszerűen nincs játék. Itt Európa közepén, ahol állítólag az európai kosárlabda a passzjátékra épül, szemben az NBA-vel! Márpedig az NBA-ben egy Spurstől, vagy egy Celticstől sokkal szebb passzjátékot látok. Szerintem ez szomorú, mert ha előbb-utóbb Európában el akarunk érni valamit, akkor a relatíva gyengébb képességű játékosokat meg kell tanítanunk passzolni, mert egész egyszerűen nem Lebron Jamesek pattogtatnak a magyar első osztályban, akik egyedül is képesek meccseket nyerni! Tehát nézem a meccseket, valahol tetszenek is, üde színfolt mondjuk Hanga, Horváth Ákos a magyarok közül (említhetnék még), illetve egy-két viszonylag jó légiós, de legalább ekkora negatívumot jelent a játék hiánya, amit meg lehetne és meg is kellene tanítani! Kíváncsi vagyok a véleményetekre!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.23. 08:00:25

Ma meg érdemes visszanézni a Lakers-Suns meccset a tegnapi játéknapról deja vu érzés tavalyi 5ik meccs, vagy inkább Bulls-Celtics tavalyelőtti 6ik!Aki nézi ne felejtsen picit több popcornt bekészíteni az átlagosnál :lol:
Kép
Kép
Kép
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.03.22. 23:45:27

messideco írta:Nenaa..
A Pinguins megverte a Red Wingset 5-4-re :(
Folytatás ma a ligaelső Vancover Canucks elen... :roll:
Azért nem olyan rossz az az 1 pont se, úgy, hogy már 4-0ra is vezettek a Pingvinek.
Elég jó kis meccs volt, bár sajnos hajnalba csak az első harmadot tudtam megnézni. Nagyszerűen kezdték a meccset Staalék, de megint elfáradt a végén a csapat... :? A 3. harmad első fele egyértelműen a Detroité volt.

Lehet, hogy Crosby már idén visszatér! [-o<
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.03.22. 19:53:40

Még csak az első negyedet néztem meg de már látom előre hogy ez nem Allen napja volt hanem Rondoé, Garnetté és természetesen Pierceé.
Krstic tényleg késik de majd belejön!
Billups és Anthony nagyon jók (voltak).
neobarca
Director del Fútbol

2011.03.22. 15:42:58

Bob_Marley írta:Aki teheti majd nézze meg a Knicks-Celtics meccset, főleg a 4ik negyedben már igazi PO hangulat volt!
Végig hátrányban voltunk, volt nem egyszer 15 is közte!Az elején Anthony össze szedett gyors 2 faultot, akkor egál közeli volt az állás, aztán a cseresorunk nem tudta tartani a lépést Stoudamire-rel, és végig maradt is a különbség!Kristic szegény megint folyamatosan késett a besegítéseknél…..Murphyt „kiütötte” Turiaf egy lepattanó után, ömlött is a vér Troy orrából, Turiaf egyébként nagyon odatette magát blokkolt támadót szedett 2+1ket harcolt ki!Minden pattanóért hatalmas csata volt, s igaz ahogy tanítják pattanó le könyök ki, de ezt meg is sínylették páran!Melo picit odasuhintott Davisnek, aki szintén lent maradt, de az tényleg nem tűnt annyira komolynak!Azért finoman a Knicksnek fújtak a sporik, PP is a semmire kapott 4ik faultot, de ez fel is spanolta, meg az is, hogy folyamatosan szidták a New Yorkiak!A második félidőben a változatosság kedvéért Rayt is kiütötték, ezúttal Fields gondolta pattanózás közben „behúz” egyet az öregnek!Aztán visszajött, s -5nél azt hittem fordulóponthoz érkezünk, STAT kezéből sikerült kivarázsolni aki odatette a testét, hogy megszerezze a labdát, de Allenre fújták a faultot….Oldalbedobás Billups faultolták aki így is bedobott egy hármast, majd a büntetőt is belőle -9……De utána szenvedett a NYK, s Melo is megkapta „ami járt” neki, Rondo is bemosott egyet, s Melonak is felszakadt a szemöldöke, ahogy Allennek a Fields eset kapcsán!Akit kiemelnék KG, megérezte a vérszagot, s extázisban kosarazott, ez az ő terepe ha feszült a meccs!Rondo kezd visszatérni a helyes irányba, PP meg a 4ik negyedben igazi vezérként kezébe vette a dolgokat, s nagyon fontos kosarakat dobott, s jól is védekezett Anthonyn, akinek fújkálták a fantom faultokat, ő megvigyorgott rajta….Rondo helyre rakta a kicsinyke lelkét!3ast viszont nem tudtunk értékesíteni……A cserék közül Green hozta a szokásos jó játékát, de a többiek nagyon eltűntek, a duci Davis kifejezetten gyengén muzsikált!Hál istennek a végét jobban bírtuk, s látszódott is akarjuk a győzelmet, megérte megnézni a meccset, mert nagyon jó volt!

szerk:
ez meg a Lakers fanoknak ötletes, hogy végig lehet nézni az öltözőben, s vannak furcsaságok :lol:
Óriási meccs volt Bob de tényleg! Végig vezettünk már-már kezdenek csapatot alkotni a gyerekek. De természetesen az utolsó negyedet megint rendesen elb***arintották... Látszik, hogy nem egy összeszokott brigád és finoman szólva sem a védekezés a kedvencük.
Grat a Bostonnak, de legközelebb nem ússzátok meg a MELOdrámát! :lol: :lol: :lol:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
kanty
Llegenda del Barça

2011.03.22. 15:03:55

Tegnap este meglestem felvételről a Lakers-Portland meccset. A vége azért eléggé izgalmas volt, Bryant nagyot játszott a végjátékban. Fordulatos volt a meccs, a színvonal azért nem mindig volt a toppon. A lényeg, h nyert a Lakers. :D

Bob hsznek csak az első pár sorát olvastam, töltöm is a meccset, nem akarom tudni, h mi lett a vége. Legyen egy kevés izgalom. :)
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Dotn93
Jugador d'estrella

2011.03.22. 14:38:14

Shaq hatalmas arc lehet :lol:

http://www.facebook.com/video/video.php ... #&comments

"Shaq a twitter 5. születésnapja alkalmából"
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.22. 07:47:49

Aki teheti majd nézze meg a Knicks-Celtics meccset, főleg a 4ik negyedben már igazi PO hangulat volt!

szerk:
Kép
Kép
Kép
messideco
Presidente del Barça

2011.03.22. 05:17:42

Nenaa..
A Pinguins megverte a Red Wingset 5-4-re :(
Folytatás ma a ligaelső Vancover Canucks elen... :roll:
Kép
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.03.21. 18:18:44

messideco írta:Sajnos az NHL-ben a Detroit kikapott a Nashville Predatorstól, így nem sikerült a visszavágás.
De ma este viszont ismét hatalmas meccs, ezúttal a Pittsburgh Penguins ellen. Ugye VV19? :P
Igen, mindig jó meccsek szoktak lenni, remélem ezúttal se lesz másképp. :)

Igaz, hogy a playoffba bármi megtörténhet, de nem fűzök túl sok reményt hozzá, hogy a Pens idén kupa győztes legyen. Malkin, Crosby kidőlt a szezonra, így hiába lett rohadt jó idén a védelem, meg jött Neal+ visszatért az öreg Kovalev is, de a 2 klasszis nélkül nem lehet. Illetve nagyon nehéz.
A po nagy valszeg meglesz, a többi már csak ajándék idén. :?
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
messideco
Presidente del Barça

2011.03.21. 15:48:29

Sajnos az NHL-ben a Detroit kikapott a Nashville Predatorstól, így nem sikerült a visszavágás.
De ma este viszont ismét hatalmas meccs, ezúttal a Pittsburgh Pinguins ellen. Ugye VV19? :P
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.21. 11:32:27

http://www.nemzetisport.hu/nfl/jogi-csa ... l-2069638/

Ugyanez igaz az NBA-re is, nagyon nagy csalódás lenne ha elmaradna a szezon akár az NFL-ben akár az NBA-ben….
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.03.21. 11:13:39

Jaj. Összekevertem a szezont a fazonnal.
Azt hittem hogy ha amerikában 7:30-kor kezdődik akkor attól még én nézhetem :lol:
Oké akkor majd megint letöltöm.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.21. 11:09:03

MessiFan írta:Lesz live link a mai meccsről (Boston-Knicks) vagy tényleg csak éjfél után lehet majd nézni?
Élőben szeretném nézni mert nem lesz későn.
Ezt akárhányszor olvasom nem értem :lol:
"Lesz live link a mai meccsről (Boston-Knicks) vagy tényleg csak éjfél után lehet majd nézni?"
Fél 1kor kezdődik a mérkőzés, miután az amerikaiak már több mint 1 hete órát állítottak!Szóval ha magyar idő szerint 0:30kor kezdődik a meccs, csak is akkor lehet live link :lol:
http://www.firstrowsports.com/sport/basketball.html
Én mostanában ezt az oldalt használom, mindig van 5-6 link 1-1 meccshez s lehet találni olyat ami nézhető!
Rojadirecta, ADTHE, meg mikor megy mikor nem!Szóva itt találsz linket a meccshez de csak is éjfél után! :lol:
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.03.21. 10:56:43

Lesz live link a mai meccsről (Boston-Knicks) vagy tényleg csak éjfél után lehet majd nézni?
Élőben szeretném nézni mert nem lesz későn.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.21. 10:05:55

NYK meccset tegnap direkt megnéztem, hogy lássam mi a helyzet a NY-nál....hát az az első negyed...a Bucks kommentátorok jól megfogalmazták, első negyed menny majd a 2ik pokol, s fel is jött a Knicks!De Delfino elintézte őket, amúgy az nagyon kemény, hogy 2 pont jött a Bucks padról, s nyertek!
Ma akár a PO első körébe is beillő Knicks-Celtics
Megérkeztek a srácok a nagy almába, s bőven kapcsolódik is, hogy Henryék benéztek az öltözőbe!
Kép
Kép
Kép
Kép
Dotn93
Jugador d'estrella

2011.03.20. 11:13:58

Na, csak megtörtént a Hornetts verés...most töltöm a meccset, statot nézem, Davis padról 11-8, 20 pont. Én nagyon szorosnak tippelem a 6. ember díjat, ő is simán esélyes lehet, pláne ha most az utsó pár meccsen jól teljesít és sokat játszik

Ray 13-7, 20 pont, (4-2 a hármasok) 44 percet játszott, nem értem, hogy mért...nagyon sok, és eleve, Arroyo, Bradley, Murphy, Sasha semmit nem is játszott. Egyébknét Rondo nem tudom, hogy védekezett, de hogy CP 9-0 és 3 pontos 4-0-val zárta a meccset, az sokat elmond! Krstic pedig majdnem fél órát játszott és a statok alapján pályán se volt szinte, kíváncsi leszek a meccsre, de még majdnem 1 giga hátravan :(

Azt a mindenit, a Bucks a Knicks ellen 32-9es első negyedet produkált, azóta feljött a NY, de azért ez nagyon csúnya
Messithebest
Director del Fútbol

2011.03.20. 07:13:14

Nyert megint a Miami,98-103ra a Nuggets ellen 8) LeBron 33,Wade 32 pont :D 8)
Szerdán a Pistons-al játszunk,őket is meg kéne verni! LETS GO HEAT!
Kép
Válasz küldése