Kalap1988 írta:....
Knicks-nél megemlíteném, amit a kommentátorok is ecseteltek, Stoudamire-Billups még nem érzi a zárás leválásokat, ahogy Feltonnal sem ment az elején, emlékezzünk csak borzalmasan kezdett a NY az alapszakasz elején, aztán zsinórban jöttek a meccsek, majd elvertük őket!
De picit összehasonlítsam a dolgokat, bár lehetetlen, mert más támadási stratégia van stb stb, de van 3 nagy 3ast felvonultató csapat most jelenleg Keleten!Knicks, Heat, C’s, Mi persze könnyű helyzetben vagyunk, mert régebb óta játszanak együtt, de mindenki tudja mi a feladata, s az edző is kiemelkedő!Vegyük a Heatet van 2 scorered, meg egy jó 4esed még a padot feltöltöd, tuti a siker….de ott sincs játék, 2 embert le kell fogj a többiek pocsék kinti dobóformában, Bosh meg kiszámíthatatlan, s nem tud hozni egy stabil formát, vagy dob 30at vagy ugyanennyi téglát…LBJ meg Wade meg nem fér meg egymás mellett!Nálunk ugyanúgy van egy scorer (Allen), meg egy vezér PP meg ugye KG, aki ha kell háttérbe szorul!És akkor ugye Rondo, aki látható ha rosszabb formában van kihat mindenkire, de amire kiakarok lyukadni Miaminél pl szerintem hiába van 3 ekkora játékos, mert kioltják egymást!Spoelstra meg nem tudja kezelni a dolgokat, ezt már múltkor leírtam a játékpercek kapcsán is!
Anno a Bullsban ott volt Pippen akire mindig azt mondták örök második, de milyen jól megvoltak Jordannel, na ezt nem látom Wade s James között, LBJ-t nem ismerem, de nekem sokszor az jön le, inkább megpróbálok rámenni a támadópattanóra, hogy meglegyen a tripla-dupla mintsem visszazárjak a lerohanás elkerülendő…
NYK-nál ugyanezt látom, ott még pluszban hozzájön Billups nem bír 25-30 percet, s Anthony meg védekezésben is 0!Tegnap is simán ütött 2 faultot az elején, mert nem tud védekezni!Pad meg totál súlytalan a NY-nál, persze nem idén akarnak bajnokságot nyerni, de ha nem lesz jövőre szezon, s nagyon megregulázzák a kollektív szerződéseket, s a sapkát nagyon hozni sem fognak tudni senkit, s Billups meg idősebb lesz 2 évvel….
Persze nem szentírás amiket írok nem vagyok ott edzésen, de ezek jönnek le!Ez még mindig csapatjáték, s azt pedig fel kell építeni!És itt kijönnek az edzők szerepei, ha nagy dolgokra vágynak Miamiban, s NY-ban akkor mással képzelném el a jövőt!Persze PO-ban bármi megtörténhet, s mindkét csapatban nagyon erős egyéniségek vannak, s bármi kijöhet nekik, de ott van egy Bulls (akik mondjuk picit rutintalanok), s mi!Lehet nagyképűség, de jelenleg a C’s keleten megverni egy 7 meccses párharcban nem lehet!Nyugodtan vitába szállok bárkivel a fent leírtakról!
Magyar bajnokságot folyamatosan nem követem, 1-1 meccset elkapok, meg Euroligát, azért közre játszik, sok a tengerentúli játékos szerintem, ezért talán visszább szorult az „okos” kosárlabda, de miután nem nézek annyi meccset, ez csak okoskodás (mint a többi is

)
Azt viszont megkérdezném, hogy hallottam még régebben Hanga lehet jelentkezik a Draftra miután elég gyenge lesz idén, s lehet esélye egy második körös pickre!Ennek van valami realitása, vagy ez csak egy városi legende?
szerk: A konkrét kérdésre nem válaszoltam, de ez kikívánkozott belőlem, így közel a PO-hoz

De egyet értek jó lenne ha a játék megmaradna, s nem az egyénieskedés!
Szerk2: és mielőtt valaki félre értené, bőven benne van a pakliban, hogy mondjuk a Miami lsz a bajnok, mert mint írtam kiemelkedő egyéniség Wade s James is, de játékban nem hiszem, hogy előrébb járnának egy Bulls-szal vagy egy Celtics-szel szemben!De vannak jók meccseik, s tudnak is küzdeni, ez a NY-ra is igaz, ezért is jöhetne már a PO, hogy kiegyenesedjenek a kérdőjelek, hogy ki hol tart?!