Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
AndrésGerardHernandez
Jugador del Barça

2011.03.25. 11:38:31

Zozzy 5 írta:csak nekem nem szimpi amit az nso csinál? megint túlmisztifikálják a külsőségekkel ezt a meccset, mintha a VB döntőre készülnénk. minden cikkük ezzel kapcsolatos, de a legtöbb kb. olyan szintű hogy 20 éve Rijkaard milyen gyógyszert kapott a hasmenésére. biztos, hogy sok embert fel tudnak ezzel tüzelni, viszont ezek az emberek, ha kikapunk, tökmind1 milyen játékkal megint csak legyinteni fognak. ez nem igazi lelkesedés.
Nem csak az nso, hanem az EGÉSZ média! Már-már hányinger kerülget, ha meglátok egy cikket a meccsről. És ez már régóta így van. Én NAGYON szeretném nézni a magyar válogatott találkozóit, de be kell hogy valljam most egyetlen egy sem jut eszembe amit végig néztem volna. Max. hang nélkül, mert a kommentálás a magyarokon szívfacsaró számomra. Komolyan szégyellem magam, amikor egy egy-gólos vezetést követően (kb. első félidő közepétől) elkezdenek dicsérni minden elrúgott labdát, szabálytalanságot, másodikra el nem passzolt labdát és még sajnos sorolhatnám. De ugyan ez a mérkőzés végi interjús dolog. Lejön a játékos (aki egész meccsen shit volt) és a riporter jön a szerencsétlen kérdéseivel, meg hogy ...hogy érezted, mi volt a baj... , ilyenkor nem kibeszélni kell, hanem szégyellni magát és a következő mérkőzésre javulnia.
És amiért ezt az egészet felhoztam:
Most is azt érzem, mintha túl érdeklődte volna a sajtó a meccset, sőt merem állítani, bulvár figurára vette. Sajnos nem érzem a játékosainkon, hogy a pályán akarnának kiteljesedni, inkább hozni akarnak egy szintet aztán majd lehet pózolni a tv-ben. De ez igaz egyébként az egész nemzetközi mezőnyben is. Értsd így: észrevette más is, hogy minden nemzedéknek csak a legnagyobb zsenijei nyilatkoznak olyat, hogy ő csak játszani szeretne, a pályán lenni, mert neki az a legfontosabb? (Messi+ a barca játékosai, Ronaldo+ "A" brazil válogatott, Zidane...) És ez látszott/látszik is rajtuk ha a pályán vannak. Ez az a megfoghatatlan érzés amitől úgy tűnik, mintha pulzálnának a képernyőn. És ennek a teljes hiányát tapasztalom sajnos a magyarokban. Van persze egy-két kivétel, de ők is még csak félig-meddig ilyenek. Sajnos előbb-utóbb őket is elnyeli a média bűzös mocsara.
Huhh! Azért persze hajrá magyarok! A szívének nem tud parancsolni az ember. =D> =D> =D> Mutassunk SZÉP játékot ez a meccs nyerhető szerintem, ha nem állunk be.
-Bocsánat a hosszért, de ki kellett adnom :mrgreen: -
RIA - RIA - HUNGÁRIA!!!
Krisztian91
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2011.03.25. 10:38:00

A sok nso-s cikktől már úgy érzem, hogy tök gáz ha vesztünk, pedig nem az. :D

Természetesen reménykedem legalább egy x-ben. Szerintem még az is bravúr lenne.

Tipp: 1-4
hady
Director del Fútbol

2011.03.25. 10:27:25

Most annyira erről a meccsről szól minden, hogy már nekem gyanús......lehet Viktorka Platinivel elintéztetett egy legalább x-et?.....Még a Király Tv. is ezt közvetíti, hogy mindenki lássa.... és tudjuk a kormánypárt csak tutira megy.....itthon. Vagy csak szimplán megint hülyének néznek....

Lassan indulás....akárhogy is ria, ria.......
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.03.25. 10:14:43

egy dolog biztos: ha mi nekiállunk bekkelni, annak csúnya vége lesz...
nem tudunk védekezni, nincsenek meg hozzá a megfelelő embereink. nekünk a középpályás labdabirtoklásra kéne helyezni a hangsúlyt, hiszen kreatív embereink vannak.

ami még tuti: a "nagy" Lothar válogattjáig emlékszem a csapatainkra (a Gellei csapatról csak a lettek elleni bukó rémlik...), de annyira szánalmas csapatot, amit kúman képes volt "összerakni", még Bozsiknak sem sikerült (pedig akkor még Máltától is kikaptunk!)

egyszerűen tömény hányinger volt ez a "védjük a 0-0-t" c. taktikának csúfolt vmi... vélemény? számomra kúman volt a mélypont emiatt... (hagyjuk azt a hülyeséget, h sok pontot szereztünk, az csak azért történhetett meg, mert a dánoktól kaptunk ajándékba legalább 3 pontot, meg azért nah... csak van 1-2 egész ügyes játékosunk ;) )

szóval az a 16 pont legkevésbé kúman érdeme volt...

(nah jó, a legendás chank yan chi-féle pótselejtezős rémálom lenne a mélypont, de azt nem láttam szerencsére :D
az tuti, h lelki szemeim előtt látom, micsoda fantasztikus védő volt Bánfi :D )
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.25. 09:57:14

Én még az 1-2 gólos vereségnél is nagyobb zakót sejtek, sajnos!De persze bizakodok, hogy hátha, csak hát régóta más nincs!Nincs mese értelmes taktikát kell választani, Sneijderéket valahogy meg kell fogni a kp-n, hátul meg mivel gyorsak a csatárok, más lehetőség nincs mint a lestaktika!Ha megtudnánk úszni az első félórát kapott gól nélkül, akkor egy brusztos meccsen van keresnivalónk!De félő, hogy a hollandok kijönnek és hamar lerendezik, de a fociban minden megtörténhet, s társai…
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2011.03.25. 09:41:07

LG írta:Hollandia pont nem az a csapat, aki botlani szokott a gyengébben jegyzett válogatottak ellen, és sztem ez most sem lesz másképp. Legszélsőségesebb esetben tudok egy x-t elképzelni, de győzelmet semmiképp. De inkább egy tisztességes, 1-2 gólos vereségre tippelek.
dettó. a túlzott bizakodás szinte minden nagyobb meccs előtt megvan,mégsem szokták a fiúk beváltani a reményeket. reálisan nézve a csoport 3. helyére várom a csapatot. a második hely már igazi ajándék lenne,amely után csettintenék,hogy "ez igen"! szerintem ma 2 lesz közte. 1-3
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.03.25. 08:23:49

Zozzy 5 írta:csak nekem nem szimpi amit az nso csinál? megint túlmisztifikálják a külsőségekkel ezt a meccset, mintha a VB döntőre készülnénk. minden cikkük ezzel kapcsolatos, de a legtöbb kb. olyan szintű hogy 20 éve Rijkaard milyen gyógyszert kapott a hasmenésére. biztos, hogy sok embert fel tudnak ezzel tüzelni, viszont ezek az emberek, ha kikapunk, tökmind1 milyen játékkal megint csak legyinteni fognak. ez nem igazi lelkesedés.
Egyetértek, minden nap kijön 2-3 cikk, ami sok embernek bizakodásra ad okot. Már el se olvasom őket :roll:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2011.03.25. 08:19:32

csak nekem nem szimpi amit az nso csinál? megint túlmisztifikálják a külsőségekkel ezt a meccset, mintha a VB döntőre készülnénk. minden cikkük ezzel kapcsolatos, de a legtöbb kb. olyan szintű hogy 20 éve Rijkaard milyen gyógyszert kapott a hasmenésére. biztos, hogy sok embert fel tudnak ezzel tüzelni, viszont ezek az emberek, ha kikapunk, tökmind1 milyen játékkal megint csak legyinteni fognak. ez nem igazi lelkesedés.
FtcSikiHun írta: Ez viszont egy shrekkfej:
http://www.pepsifoci.hu/napi/node/86638
teljesen jogos. remélem ma is felküldik legelőre Koman-t, mint anno Husztit, hogy legyen kire ívelgetni. az a taktika akkor annyira megtetszett, hogy a tévé előtt helyben elélveztem.
tartok tőle, hogy azóta sincs munkája és hát a magányos bicajozás és tulipánszedés közepette könnyen gyárt az ember efféle mítoszokat, szóval én nem haragszok rá.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2011.03.25. 08:32:59-kor.
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.03.24. 17:35:55

messideco írta:Olvasgatom az nso-n a cikkeket a válogatott meccsel kapcsolatban. Egy-egyben Dzsudzsákot már-már sneijderi meg robbeni magasságokba emelik. Egészséges nacionalizmus, de van alapja?
Egyelőre semmiképp. Ha eligazolna Dzsudzsák is egy top európai csapatban, és ott is tudna bizonyítani, akkor esetleg.
messideco
Presidente del Barça

2011.03.24. 17:12:53

Olvasgatom az nso-n a cikkeket a válogatott meccsel kapcsolatban. Egy-egyben Dzsudzsákot már-már sneijderi meg robbeni magasságokba emelik. Egészséges nacionalizmus, de van alapja?
Kép
"And my heart will leave you never."
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.03.24. 15:28:12

Hollandia pont nem az a csapat, aki botlani szokott a gyengébben jegyzett válogatottak ellen, és sztem ez most sem lesz másképp. Legszélsőségesebb esetben tudok egy x-t elképzelni, de győzelmet semmiképp. De inkább egy tisztességes, 1-2 gólos vereségre tippelek.
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2011.03.24. 15:16:15

Nagyon bízom most a srácokban, egy X-et várok, talán meglepetésgyőzelmet.
Simán benne van a meccsben, főleg ha ennyi hiányzója van a hollandoknak. A védelmük gyenge, Dzsudzsák szerintem jobb oldalon fog játszani, az a hollandok leggyengébb pontja.
Van Persie, Kuyt, Affelay, van der Vaart és Sneijder nem fog egyszerre pályán lenni szerintem.
Remélem Koman kezdő lesz, és ad két-három nagy zsugát. Simán benne van a fiúkba, hogy meglepjék a hollandokat, bár Szalaival könnyebb lenne.

Ez viszont egy shrekkfej:
http://www.pepsifoci.hu/napi/node/86638
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.03.24. 15:14:27

Boixos írta:most dumáltam a kicsi feleségemmel, aki jelenleg eindhovenben van, pont a stadionnál. egyelőre a hollandok nagyon vígan vannak, mindenki mondja, h a dzsudzsák ilyen meg olyan nagy zsugás meg milyen híres játékos, na remélem, holnap majd letörnek, mint a bili füle.
miért ne nyerhetnénk?
ha azt látom, h a meccs végén levegőt is alig tudnak majd venni, nemhogy nyilatkozni, ha azt látom, h megszakadnak a címeres mezért, akkor az eredmény már majdhogynem lényegtelen! az a papírforma, h nem szerzünk egy pontot sem a két meccsen, de ott leszek a tv előtt és szurkolni fogok!
nah és remélem a kungfu-sztár nem rúgja agyon egyiküket sem...

HAJRÁ FIÚK!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2011.03.24. 15:17:07-kor.
Boixos
Llegenda del Barça

2011.03.24. 15:11:40

most dumáltam a kicsi feleségemmel, aki jelenleg eindhovenben van, pont a stadionnál. egyelőre a hollandok nagyon vígan vannak, mindenki mondja, h a dzsudzsák ilyen meg olyan nagy zsugás meg milyen híres játékos, na remélem, holnap majd letörnek, mint a bili füle.
miért ne nyerhetnénk?
PUYOL-XAVI-INIESTA
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2011.03.24. 15:08:28

ez a holland kezdő így is bivaly lássuk be, viszont a védelmük már kevésbé, lesz esélyünk.
d
Entrenador del Barça

2011.03.24. 14:58:41

Fernando én elégedett lennék ha partiban lennénk egy ideig. :D
Ha nem kapunk ki 3 gólnál többel akkor nem fogok bánkódni nagyon.
Fernando
Llegenda del Barça

2011.03.24. 14:43:29

Az a baj, hogy van egy olyan érzésem, hogy megint partiba leszünk az ellenféllel egy ideig, és a végén kapunk vagy 3-at. Kuyt, Sneijder, van Persie.

Remélem nem így lesz!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
hady
Director del Fútbol

2011.03.24. 13:31:35

Holland kezdő :

Vorm – Van der Wiel, Mathijsen, Heitinga, Pieters – N. De Jong, Van der Vaart, – Kuyt, Sneijder, Afellay – Van Persie.

0-2re számítok ( de hátha x )

Holnap már délben indulunk......ilyenkor a 0. félidő az erősebb ( nem a 3. ) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ria- ria.......
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.03.22. 15:17:26

Fernando írta:Majd csak néztek, ha Tököli fog kezdeni. :D Viccet félretéve, kíváncsi vagyok mit tud még az öreg, mert nem nagyon nézek KTE meccseket.
Idén még nem láttam KTE meccset, de Ősszel volt olyan hogy 20 ziccerből 1et nem tudtak bekotorni. Nagyon jól játszik néha a KTE de nem tudják befejezni a támadásokat.
Kép
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.03.22. 15:10:53

tothmark írta:
Messa írta:
L.Messi 10 írta:Mondjuk nem értem Lencse miért nem fér bele ebbe az erős keretbe.
Mondasz valamit, talán a legjobb formában lévő magyar csatár perpillanat. Ősszel eddig mintha kicserélték volna. Az elmúlt 3 meccsén 4 gólt rúgott.
Akár még Németh Krisztiánt is be lehetett volna hívni sztem.
Nem követem a Görög (?) bajnokságot, de nem hiszem hogy sok sót kell ott megennie. Szerintem Ő az aki most semmivel nem tudna többet hozzátenni, mint mondjuk Nikolic.
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2011.03.22. 09:09:32

Majd csak néztek, ha Tököli fog kezdeni. :D Viccet félretéve, kíváncsi vagyok mit tud még az öreg, mert nem nagyon nézek KTE meccseket.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2011.03.22. 08:29:42

egyedül priskin behívásával nem értek egyet, nekem nagyon langyos játékos. olyan érzésem van vele kapcsolatba mintha csak megszokásból lenne behívva, persze ezt egervári nyilván meg tudná cáfolni hisz gondolom követi a mérkőzéseit. ennek ellenére én nagyon nem érzem benne a gólt amikor látom válogatott meccseken, 2 meccs erejéig be lehetett vna hívni némethet, hogy lássuk megyünk e már vele valamire válogatott szinten, igaz, kezdeni úgysem kezdett volna, úgy meg nehéz bizonyítani. lencsét nem ismerem, viszont az újpesti lázár bencének is nagyon megy, mondjuk ő még nagyon fiatal és rutintalan lenne. de összességében akkor is el tudtam volna képzelni mást priska helyén, bár az valószínű hogy nem a cserecsatár személye fogja ezt eldönteni.

ha már itt járunk bodnárral mi van? annak ellenére h méretes bunkó jó kis jobbhátvéd, gólt róla nem sokat kaptunk és szerintem védekezésben jobb lehet mint lázár. egyszer csak kikerült aztán mintha örökre elfelejtették volna. ha vanczák vilinek bérelt helye van a régi "aranygenerációból" akkor bodnárnak is lehetne ha egészséges.

és végül a lerágott csont, vass ádám. nagyon szívesen meghallgatnék egy magyarázatot, hogy miért nincs itt még mindig. emlékszek, hogy volt anno egy kellemetlen nyilatkozata amibe elmondta őszintén a véleményét már nem is tudom miről, na de még mindig ez? nem elfogultan hőbörögni akarok azért amiért nincs ott, inkább az bosszant, hogy nem tudom mi van vele. csak mert tudnék mondani olyan játékost a mostani keretből, akinél vass jobb képességű és hasznosabb.
tothmark
Barça B

2011.03.21. 22:36:11

Messa írta:
L.Messi 10 írta:Mondjuk nem értem Lencse miért nem fér bele ebbe az erős keretbe.
Mondasz valamit, talán a legjobb formában lévő magyar csatár perpillanat. Ősszel eddig mintha kicserélték volna. Az elmúlt 3 meccsén 4 gólt rúgott.
Akár még Németh Krisztiánt is be lehetett volna hívni sztem.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t
Anglia ellen játszottunk a Wembley-ben, a pénztár pultján pedig otthagytam egy kis jegyzetet, amire az van írva, hogy visszatérek ide játszani a Bajnokok Ligája döntőjében [2011. május 28.].
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.03.21. 22:23:14

Örülök én is, hogy Dzsudzsi játszhat, ugyanakkor Szalai borzasztóan fog hiányozni a csatársorból.

Valaki írta, hogy Vanczák lehet a jobbhátvéd, szerintem előbb hívják vissza Csizmadiát, minthogy ő ott játsszon. Bal lábas, középső, vagy balszélső védőről van szó, aki szerintem messze a leglassabb játékosunk a keretből.
Lázár még csak-csak elmegy ott, de szvsz talán a leggyengébb posztunk ez.

Felállás:

-----------------Király---------------
Lázár-----Lipták--Juhász---Laczkó
-----------Vadócz---Elek-----------
-----------------Gera----------------
------Koman--------------Dzsudzsi
----------------Rudolf---------------

Bár azt sem bánnám, ha mondjuk az egyik Vkp helyett Priskin játszana.

Bogdán Ádámra egyébiránt kíváncsi vagyok, valaki látta őt védeni?

Mondasz valamit, talán a legjobb formában lévő magyar csatár perpillanat. Tavasszal eddig mintha kicserélték volna. Az elmúlt 3 meccsén 4 gólt rúgott.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messa 2011.03.24. 13:51:23-kor.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Válasz küldése