Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem csak az nso, hanem az EGÉSZ média! Már-már hányinger kerülget, ha meglátok egy cikket a meccsről. És ez már régóta így van. Én NAGYON szeretném nézni a magyar válogatott találkozóit, de be kell hogy valljam most egyetlen egy sem jut eszembe amit végig néztem volna. Max. hang nélkül, mert a kommentálás a magyarokon szívfacsaró számomra. Komolyan szégyellem magam, amikor egy egy-gólos vezetést követően (kb. első félidő közepétől) elkezdenek dicsérni minden elrúgott labdát, szabálytalanságot, másodikra el nem passzolt labdát és még sajnos sorolhatnám. De ugyan ez a mérkőzés végi interjús dolog. Lejön a játékos (aki egész meccsen shit volt) és a riporter jön a szerencsétlen kérdéseivel, meg hogy ...hogy érezted, mi volt a baj... , ilyenkor nem kibeszélni kell, hanem szégyellni magát és a következő mérkőzésre javulnia.Zozzy 5 írta:csak nekem nem szimpi amit az nso csinál? megint túlmisztifikálják a külsőségekkel ezt a meccset, mintha a VB döntőre készülnénk. minden cikkük ezzel kapcsolatos, de a legtöbb kb. olyan szintű hogy 20 éve Rijkaard milyen gyógyszert kapott a hasmenésére. biztos, hogy sok embert fel tudnak ezzel tüzelni, viszont ezek az emberek, ha kikapunk, tökmind1 milyen játékkal megint csak legyinteni fognak. ez nem igazi lelkesedés.
dettó. a túlzott bizakodás szinte minden nagyobb meccs előtt megvan,mégsem szokták a fiúk beváltani a reményeket. reálisan nézve a csoport 3. helyére várom a csapatot. a második hely már igazi ajándék lenne,amely után csettintenék,hogy "ez igen"! szerintem ma 2 lesz közte. 1-3LG írta:Hollandia pont nem az a csapat, aki botlani szokott a gyengébben jegyzett válogatottak ellen, és sztem ez most sem lesz másképp. Legszélsőségesebb esetben tudok egy x-t elképzelni, de győzelmet semmiképp. De inkább egy tisztességes, 1-2 gólos vereségre tippelek.
Egyetértek, minden nap kijön 2-3 cikk, ami sok embernek bizakodásra ad okot. Már el se olvasom őketZozzy 5 írta:csak nekem nem szimpi amit az nso csinál? megint túlmisztifikálják a külsőségekkel ezt a meccset, mintha a VB döntőre készülnénk. minden cikkük ezzel kapcsolatos, de a legtöbb kb. olyan szintű hogy 20 éve Rijkaard milyen gyógyszert kapott a hasmenésére. biztos, hogy sok embert fel tudnak ezzel tüzelni, viszont ezek az emberek, ha kikapunk, tökmind1 milyen játékkal megint csak legyinteni fognak. ez nem igazi lelkesedés.
teljesen jogos. remélem ma is felküldik legelőre Koman-t, mint anno Husztit, hogy legyen kire ívelgetni. az a taktika akkor annyira megtetszett, hogy a tévé előtt helyben elélveztem.FtcSikiHun írta: Ez viszont egy shrekkfej:
http://www.pepsifoci.hu/napi/node/86638
Egyelőre semmiképp. Ha eligazolna Dzsudzsák is egy top európai csapatban, és ott is tudna bizonyítani, akkor esetleg.messideco írta:Olvasgatom az nso-n a cikkeket a válogatott meccsel kapcsolatban. Egy-egyben Dzsudzsákot már-már sneijderi meg robbeni magasságokba emelik. Egészséges nacionalizmus, de van alapja?
ha azt látom, h a meccs végén levegőt is alig tudnak majd venni, nemhogy nyilatkozni, ha azt látom, h megszakadnak a címeres mezért, akkor az eredmény már majdhogynem lényegtelen! az a papírforma, h nem szerzünk egy pontot sem a két meccsen, de ott leszek a tv előtt és szurkolni fogok!Boixos írta:most dumáltam a kicsi feleségemmel, aki jelenleg eindhovenben van, pont a stadionnál. egyelőre a hollandok nagyon vígan vannak, mindenki mondja, h a dzsudzsák ilyen meg olyan nagy zsugás meg milyen híres játékos, na remélem, holnap majd letörnek, mint a bili füle.
miért ne nyerhetnénk?
Idén még nem láttam KTE meccset, de Ősszel volt olyan hogy 20 ziccerből 1et nem tudtak bekotorni. Nagyon jól játszik néha a KTE de nem tudják befejezni a támadásokat.Fernando írta:Majd csak néztek, ha Tököli fog kezdeni.Viccet félretéve, kíváncsi vagyok mit tud még az öreg, mert nem nagyon nézek KTE meccseket.
Nem követem a Görög (?) bajnokságot, de nem hiszem hogy sok sót kell ott megennie. Szerintem Ő az aki most semmivel nem tudna többet hozzátenni, mint mondjuk Nikolic.tothmark írta:Akár még Németh Krisztiánt is be lehetett volna hívni sztem.Messa írta:
Mondasz valamit, talán a legjobb formában lévő magyar csatár perpillanat. Ősszel eddig mintha kicserélték volna. Az elmúlt 3 meccsén 4 gólt rúgott.L.Messi 10 írta:Mondjuk nem értem Lencse miért nem fér bele ebbe az erős keretbe.
Akár még Németh Krisztiánt is be lehetett volna hívni sztem.Messa írta:
Mondasz valamit, talán a legjobb formában lévő magyar csatár perpillanat. Ősszel eddig mintha kicserélték volna. Az elmúlt 3 meccsén 4 gólt rúgott.L.Messi 10 írta:Mondjuk nem értem Lencse miért nem fér bele ebbe az erős keretbe.
Mondasz valamit, talán a legjobb formában lévő magyar csatár perpillanat. Tavasszal eddig mintha kicserélték volna. Az elmúlt 3 meccsén 4 gólt rúgott.L.Messi 10 írta:Mondjuk nem értem Lencse miért nem fér bele ebbe az erős keretbe.