Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így van, a pénzügyeket csak is így érdemes intézni! Bár most épp magam ellen beszélek, mert nekem most pont nem lesz meg a lém erre, de ha az ember nem szedi be az első fordulókor az egész csapattól a teljes összeget, akkor abból csak baj lesz, sajnos én már csak tudom, van egy csapatom...gnorbert írta:István ill. Mindenki!
Az "ugyanolyan feltételekkel mint most", azt jelenti: minden szerdán, 17-23-ig...
Egyébiránt a javaslatod tökéletes, és pontosan így is lesz.
üdv
gnorbert
Írtam 1-2 okot....Bercy írta:Akkor mondja el már valaki nekem, hogy miért van az, hogy egyik csapat sem jobb vagy csak minimálisan mégis csak 1 győzelem van 2 döntetlennel párosítva???Melkor írta:Ne vicceljetek már......- tényleg jók voltak, de nem sokkal jobbak, mint az eddigi ellenfeleink, csak az a baj, hogy az 1-1 elleni védekezésünkkel is komoly gondok vannak...., úgy pedig nehéz eredményt elérni!!
Középpályán úgy mennek el az embereink mellett, mintha ott se lennének, nem kéne elszállni egy sima labdaelhúzásra...... Mégha valakit egy káprázatos csellel vernének át az esetenként belefér, de szó sem volt ilyenekről.....
Valami gond mégiscsk van...nem???
Akkor mondja el már valaki nekem, hogy miért van az, hogy egyik csapat sem jobb vagy csak minimálisan mégis csak 1 győzelem van 2 döntetlennel párosítva???Melkor írta:Ne vicceljetek már......- tényleg jók voltak, de nem sokkal jobbak, mint az eddigi ellenfeleink, csak az a baj, hogy az 1-1 elleni védekezésünkkel is komoly gondok vannak...., úgy pedig nehéz eredményt elérni!!
Középpályán úgy mennek el az embereink mellett, mintha ott se lennének, nem kéne elszállni egy sima labdaelhúzásra...... Mégha valakit egy káprázatos csellel vernének át az esetenként belefér, de szó sem volt ilyenekről.....