Nos, részemről bár nem biztos, hogy el tudok menni a jövő heti megbeszélésre, de megpróbálom elintézni, mert nagyon fontosnak ítélem! Egyébként javasolnám inkább a most szombat 16.00-át, vagy a jövő hét bármelyik estéjét, pl.: a jövő hét szerdai focink előtt 1 órával..?!
Sok mindent mondhatnék, ahogy szerintem ti is, de szinte már felesleges, mert hétről-hétre ugyan azokon tépjük a szánkat, kezd kissé fárasztó, és komikus lenni! Nem vettétek észre, hogy mindig ugyan azon hibákról papolunk magunknak, de nem teszünk ellene semmit, és ezzel csak a saját önbizalmunkat romboljuk le, de nagyon!!! Nem csoda, ha így a csapat szinte egyre rosszabb teljesítményre képes... Hol van már az a régi nagy csapatösszetartás, hol van a tűz???
Én továbbra is maximálisan bízom a csapatban, és jó így együtt játszani, DE!!! Lassan lehet, hogy el kellene azon gondolkoznunk, hogy merre is tartunk, persze az a baj, hogy már azt sem tudjuk honnan indultunk...
NA EZEKET KÉNE HELYRE TENNI, és akkor talán tisztábban láthatnánk a jövőt!?... - És itt megelőzvén a nekem szegezett kérdéseket, hogy mire is gondolok:
Nos (javítson ki valaki, ha tévedek) mi egy szurkolói csapatnak indultunk, ahol mindenki szabadon játszhat a kedvenc csapata mezében, szurkolói társaival...?! Hmmm? Akkor lehet, hogy meg kellene maradnunk ennél, és nem elmenni olyan irányba, amely láthatóan NEM MEGY, és bomlassza ezt a jó kis gárdát...
MERT! Egy biztos! Bármennyire is támogattam magam is az 1 csapatos rendszert, illetve a bő keretet az (ha eddig nem, akkor most már biztos) bebizonyosodott, hogy így nem megy, NEM MEHET!!! Sokan vagyunk, és vagy nem kapnak az emberkék elég játéklehetőséget, vagy épp a bőség zavara okozhat gondot a cseréknél, a csapatelosztásban... NEM JÓ EZ ÍGY!!! Csak sértődés, zsörtölődés van belőle, az eredmények meg csak nem jönnek...
A tornákra kellene mindenekfelett koncentrálni!!!
Egy szóval: részemről két komoly javaslat az eljövendő első csapatmegbeszélésre:
1. Szombati "edző" focik komoly átbeszélése (kik jönnek, kik nem, miért nem, mit csináljunk ott, hogyan, meddig...)
2. Bajnoki részvétel megbeszélése (ez jó-e nekünk, vagy nem jó, miért nem, KERET SZÁMÁNAK LIMITÁLÁSA...!!!)
Őszinteségi rohamomnak vége, most lehet rám zúdítani a véleményeket, ellenvéleményeket…