Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
azért ez a forma 1 technikai sport... és láttuk hogy nem mindig a legjobb nyer....igaz?L.Messi 10 írta: Aki jobb autót épít, és jobb pilótával rendelkezik az VB győztes lesz.....
Nem csak erre írtam, tavaly is változtatniuk kellett valamit, még is nyertek, szóval ezek nélkül is az Ő általa létrehozott gép a legjobb.Vito írta: a többi csapatnál szabálytalan, a red bullnál viszont newey zsenialitása..![]()
Webbert el kell küldeni a rákba és összehozni egy Vettel-Schumi RBR-t.ozsimiki írta:Schumi feléledhetne még a Mercivel együtt,és akkor még jobban örülnék, remélem láthatom Schumit Vettellel a dobogón az idényben.
előttem az utódomremélem Vettel sem áll meg 7ig
a Honda mozgó ballasztjának betiltása, dupla diffúzor, f-duct, renault ellensúlyos lengéscsillapító ...etcozsimiki írta:Newey egy zseni,ahogy a csapat is egyre jobban összeérik, ne felejtsétek el,hogy 2 éve,amikor a Brawn-ok diffúzorai körül ment a vita már akkor is ott voltak nagyon az elejében a bikák,pedig nekik nem duplafedeles volt a cucc. szóval 3.éve nagyon jó kocsit csinálnak,és egy nagyon szép időszakban vannak benne.
ez lenne nekem az igazi rémálomL.Messi 10 írta:Webbert el kell küldeni a rákba és összehozni egy Vettel-Schumi RBR-t.
a Ferrari mindig csalTocy írta: Anno a Ferrari nem csalt...előtte a verhetetlen Williams nem csalt...most a kiscsapat jár a mezőny előtt, akkor csal...SZÁNALOM!
Az Inter se nyerjen (ne!barcafan1988 írta:Hát a Williams-t nem tudom, de a Ferrarinál tuti volt vmi!De most komolyra fordítva a szót engem az zavar h a Red Bull-t kell mindenkinek figyelni. A legtöbb embert a F1-ben a Mclaren-Ferrari csata érdekli, nem 1 Red Bull vs akárki. A red bull az 1 üdítőital-gyártó, nem F1-es istálló!
Van vmi igazság benne. Nem igazán lehet őket komolyan venni.Na ez az igazán szánalmas hozzáállás, ami felkufircolja az agyam. Inkább nem is írok semmit, mert örök bannt kapnék...
Na ez az igazán szánalmas hozzáállás, ami felkufircolja az agyam. Inkább nem is írok semmit, mert örök bannt kapnék...barcafan1988 írta:Hát a Williams-t nem tudom, de a Ferrarinál tuti volt vmi!Tocy írta:Amúgy rohadt módon szánalmas, amit itt írnak egyesek, miszerint csal a Red Bull...hihetetlen komolyan. Anno a Ferrari nem csalt...előtte a verhetetlen Williams nem csalt...most a kiscsapat jár a mezőny előtt, akkor csal...SZÁNALOM! Mindenki próbálja a maga java szerint értelmezni a szabályokat...és ha azt az FIA elfogadja, akkor szabályos. Semmi inkorrekt dolgot nem csinált Newey, csak gondolkodott és kész. Világverő autót csinálnak két éve. Hozzá megvan a mezőny egyik legjobb pilótája, és kész, ennyi.De most komolyra fordítva a szót engem az zavar h a Red Bull-t kell mindenkinek figyelni. A legtöbb embert a F1-ben a Mclaren-Ferrari csata érdekli, nem 1 Red Bull vs akárki. A red bull az 1 üdítőital-gyártó, nem F1-es istálló!
Hát a Williams-t nem tudom, de a Ferrarinál tuti volt vmi!Tocy írta:Amúgy rohadt módon szánalmas, amit itt írnak egyesek, miszerint csal a Red Bull...hihetetlen komolyan. Anno a Ferrari nem csalt...előtte a verhetetlen Williams nem csalt...most a kiscsapat jár a mezőny előtt, akkor csal...SZÁNALOM! Mindenki próbálja a maga java szerint értelmezni a szabályokat...és ha azt az FIA elfogadja, akkor szabályos. Semmi inkorrekt dolgot nem csinált Newey, csak gondolkodott és kész. Világverő autót csinálnak két éve. Hozzá megvan a mezőny egyik legjobb pilótája, és kész, ennyi.
Sokkal alacsonyabb a Red Bull...Mihu írta:Asszem ez a kép sokmindent elmond...
http://www.kephost.com/images4/2011/3/2 ... 3rr47s.jpg
Nem csak nekik hajlik...barcafan1988 írta:A botrány remélem meg is kezdődik ezzel a cikkel! : http://www.f1hirek.hu/f1/20110328-gyanu ... arnya.html Meg azt is h a következő futamra át kell építeniük a fostalicskáikat! Vhogy sejtettem h idén is csalnak.Fernando írta:Nem volt KERS a Red Bullba? Akkor lehet hülyeséget olvastam tegnap, de mintha Vettel azt hajtogatta volna hiába nyomta nem működött. Folyamatosan keresem a cikket, de nem találom. Webber panaszkodott a kocsira, hogy az övé fos. Lesz még a Red Bullnál botrány hohójjajj.
A botrány remélem meg is kezdődik ezzel a cikkel! : http://www.f1hirek.hu/f1/20110328-gyanu ... arnya.html Meg azt is h a következő futamra át kell építeniük a fostalicskáikat! Vhogy sejtettem h idén is csalnak.Fernando írta:Nem volt KERS a Red Bullba? Akkor lehet hülyeséget olvastam tegnap, de mintha Vettel azt hajtogatta volna hiába nyomta nem működött. Folyamatosan keresem a cikket, de nem találom. Webber panaszkodott a kocsira, hogy az övé fos. Lesz még a Red Bullnál botrány hohójjajj.
A kis kijelzőn is mutatták a DRS fölött hogy fullon van Webbernek a KERS. Elvileg volt benne csak nem volt jó.Fernando írta:Nem volt KERS a Red Bullba? Akkor lehet hülyeséget olvastam tegnap, de mintha Vettel azt hajtogatta volna hiába nyomta nem működött. Folyamatosan keresem a cikket, de nem találom. Webber panaszkodott a kocsira, hogy az övé fos. Lesz még a Red Bullnál botrány hohójjajj.
Igenigen,tényleg elég hülyén fogalmaztam meg a hsz-tVito írta:az autók súlyának minimuma meg van határozva előzetesen, ettől eltérni nem lehet. tehát, ha nincs kers a kocsidban, akkor az nem azt jelenti, hogy annyival könnyebb az összsúly.miihii írta:.Amikor mutatták Webber-Alonso párharcát,a grafikán is látszott,h szárnyállítás ide-kers oda,nem volt gyorsabb a Ferrari végsebessége,mint a RB "natúran".Ugye szó volt a súlykülönbségről,h egy ilyen kers kütyü 25 kiló körül van,enélkül már érthető h miért nem volt meg a tempókülönbség.
Szal különcködnek az energiaitalosok és vmi nagyot találtak ki az tuti.De pont a másságuk miatt húzza rájuk a száját az ,aki...
amivel itt játszani lehet, az a ballaszt! nem mindegy, hogy a kers súlyát (20-25kg) az autó mely részén és milyen osztásban helyezed el. már pár kg miatt megváltozik az autó és a futómű viselkedése. így volt ez 2009-ben is, amikor a kers nélküli autók jobban tudtak teljesíteni a +80LE hiányában is.
csakhogy úgy emlékszem volt egy megállapodás a tavalyi F-duct balhé idején, hogy idén minden nagy használni fogja a kers-t. ezt nem tartotta be a redbull, nyilván azért mert más koncepció alapján építette az autóját (tehát nem a kersnek alárendelve, ezt newey el is ismerte a hétvégén).
a mercedes és a williams elég sokat szívott vele, a redbull pedig elintézte egy huszár vágással, nem építette be.
az autók súlyának minimuma meg van határozva előzetesen, ettől eltérni nem lehet. tehát, ha nincs kers a kocsidban, akkor az nem azt jelenti, hogy annyival könnyebb az összsúly.miihii írta:.Amikor mutatták Webber-Alonso párharcát,a grafikán is látszott,h szárnyállítás ide-kers oda,nem volt gyorsabb a Ferrari végsebessége,mint a RB "natúran".Ugye szó volt a súlykülönbségről,h egy ilyen kers kütyü 25 kiló körül van,enélkül már érthető h miért nem volt meg a tempókülönbség.
Szal különcködnek az energiaitalosok és vmi nagyot találtak ki az tuti.De pont a másságuk miatt húzza rájuk a száját az ,aki...