Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is tartok a mérkőzéstől. Valamint úgy gondolom, ha nem mi szerezzük az első gólt akkor elég nagy bajban lehetünk. Persze remélem rám cáfolnak a srácok, és behúzzák a meccset.MessiFan írta:Szerintem nem.. Csak akkor tudnám elképzelni a győzelmet ha a cserék apait-anyait adnának bele és nagyon jó formában lennének.Most valahogy nem érzem esélyesnek a csapatot, de remélem rámcáfolnak.
Szerintem nem.. Csak akkor tudnám elképzelni a győzelmet ha a cserék apait-anyait adnának bele és nagyon jó formában lennének.Lionel85 írta:Hát igen. Válogatott forduló után vagyunk, kevés is a bevethető kulcsjátékos, de innen szép nyerni!
Szerintem képesek vagyunk rá!
Természetesen nem arra használjuk, (legalábbis én nem) csak rosszul se jött volna. Szerintem te is belátod, ha van egy kisebb sérüléssel rendelkező játékos, mint Messi, az a következő fordulóra felépülhet adott esetben. Így viszont egy rangadót hagy majd ki. Viszont ahogy írtam, nélküle, nélkülük is illene nyerni a Madrigalban.d írta:Azért gyerekek nézzünk már magunkba, nehogy már arra használjunk ki egy sztrájkot, hogy jobban jöjjünk ki a meccsünkkel, a kiírást megtették ősszel, ha annak megfelelően megy tovább a Liga akkor egy szavunk nem lehet. A klub már évek óta kockáztat azzal, hogy rövid a padunk, benne volt a sérüléshullám rizikója eddig is a csapatban.
Hetet neveztek meg a sajtóban:Fecooo írta:esetleg van arról infó, h melyik 6 klub volt?
Meg sem lepődöm...ezek után ha bárki nyomatja a "Barcának kedvez a Liga" dumát, körberöhögömFecooo írta:csak nem gondoltátok komolyan, h amikor ennyi sérültünk van, akkor majd elhalasztják azt a fordulót, amiben benne van a pontvesztésünk is?
"Hat klub fordult a bírósághoz az LFP sztrájkja ügyében, azt kérve, hogy ne halaszthassák el az április első hétvégéjén esedékes bajnokikat." (nso)
esetleg van arról infó, h melyik 6 klub volt?
ez az összeállítás nem rossz de a Villa jönni fog otthon megérezve a vér szagot.... nem topformában lévő, és nem topcsapattal játszó csapat érkezik a Madrigal-ba.... A rutinos jó képességű játékosaik előnyt jelenthetnek velünk szemben... remélem azért kicsikarjuk a győzelmet......messibingyo írta:V.Valdes,D.Alves,Pique,Milito,Adriano,Mascherano,Busqets,Thiago,Iniesta,Villa Afelay szerintem nem is olyan veszes ez igy nem rossz
Tényleg...de viszont Afellay a jobbon elég gyengus...ab1daL írta:Xavi eltiltott. Szerintem ilyesmi kezdő lesz: Valdés, Alves-Piqué-Busi-Adriano, Masch-Keita-Ini, Villa-Messi-AfellayTocy írta:Zsír...se Pedro, se Puyol és most még Bojan is kidőlt...imádkozzunk, hogy a litván krumpliföldön ne sérüljenek meg Xaviék...
Valdés-Alves,Piqué,Fontás,Adriano-Busquets,Xavi,Thiago,Iniesta-Messi,Villa én így kezdenék, de Pep valszeg így fog:
Valdés-Alves,Piqué,Busquets,Adriano-Mascherano,Xavi,Keita,Iniesta-Messi,Villa
Xavi eltiltott. Szerintem ilyesmi kezdő lesz: Valdés, Alves-Piqué-Busi-Adriano, Masch-Keita-Ini, Villa-Messi-AfellayTocy írta:Zsír...se Pedro, se Puyol és most még Bojan is kidőlt...imádkozzunk, hogy a litván krumpliföldön ne sérüljenek meg Xaviék...
Valdés-Alves,Piqué,Fontás,Adriano-Busquets,Xavi,Thiago,Iniesta-Messi,Villa én így kezdenék, de Pep valszeg így fog:
Valdés-Alves,Piqué,Busquets,Adriano-Mascherano,Xavi,Keita,Iniesta-Messi,Villa
holnap lesz ítélet hirdetés a fordulóval kapcsolatban....szajko írta:Most akkor el lesz halasztva a Villarreal elleni meccs vagy sem?![]()
Örülnék neki nagyon,ha igen.
Szerintem igen, így lenne logikus. Ezzel jól járnánk.oregem21 írta:most akkor ha elhalasztják a következő fordulót akkor Xavinak az Almeria ellen kell letölteni az eltiltást??jól tudom??:D