Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
MUCSKA 7 - azonnal vegye ki a "MUCSKA 7"-ből a kiemelést, különben súlyos szankciók fogják érni a következő szabadfoglalkozáson!!! Irgumm-burgummm....mucs1 írta:Pedig a Bercynek teljesen igaza van, és remélem talált is a hozzászólása. remélem az illető(k) okul(nak)!
Szinte bele borzongtam...Bercy írta:Az követeljen helyet a kezdőben és több játékidőt aki rendszeresen lejár szombatonként!!!mucs1 írta:Szerintem mindenki tudja, kb. miről szólt a privát üzenet. Örülök,h lejössz, legyünk minél többen. (mégha én most ki is hagyom a focit most) Mi van azzal a sok illetővel, akik mindig megigérték,h lejönnek, aztán mégsem jöttek??? Ha visszaolvasnánk a forumot, biztos lenne legalább 10-15 ember, aki érdeklődött a foci iránt,de nem jött végül.
Remélem elég nyers voltam
Az követeljen helyet a kezdőben és több játékidőt aki rendszeresen lejár szombatonként!!!mucs1 írta:Szerintem mindenki tudja, kb. miről szólt a privát üzenet. Örülök,h lejössz, legyünk minél többen. (mégha én most ki is hagyom a focit most) Mi van azzal a sok illetővel, akik mindig megigérték,h lejönnek, aztán mégsem jöttek??? Ha visszaolvasnánk a forumot, biztos lenne legalább 10-15 ember, aki érdeklődött a foci iránt,de nem jött végül.
Rendben, köszönöm!gnorbert írta:Kedves Silvanus!
Gyere csak nyugodtan, a meccs 18:35-re van kiírva.
Amíg odaérsz a Zsolti meg a Cory tömi az ellenfeleinket gólokkal.
üdv
gnorbert
Köszi. Már csak azt nem értem, hogy miért került 102 ezerbe a jelenlegi, ez meg 88 ezerbe, mikor télen sátor van, ami külön pénz.Silvanus írta:Én is kaptam kiírást róla a másik csapatom révén, szóval: november első vagy második szerdáján kezdődik (ez még kérdéses), és egészen március végéig tart, amikor folytatódik a jelenlegi bajnokság!deffent írta:Norbi!
Arról lehet tudni valamit, hogy a téli bajnokság mettől meddig tart és kb. hány forduló várható?
Csak azért, mert pl 10 csapat esetén 9 meccsért elég sok az 1000 Ft/meccs. Ha így lenne, én is szívesen feleznék valakivel.
Összesen 18 forduló garantált!!!
Én is kaptam kiírást róla a másik csapatom révén, szóval: november első vagy második szerdáján kezdődik (ez még kérdéses), és egészen március végéig tart, amikor folytatódik a jelenlegi bajnokság!deffent írta:Norbi!
Arról lehet tudni valamit, hogy a téli bajnokság mettől meddig tart és kb. hány forduló várható?
Csak azért, mert pl 10 csapat esetén 9 meccsért elég sok az 1000 Ft/meccs. Ha így lenne, én is szívesen feleznék valakivel.
Booges és Barcafan - szerintem vagy írjatok neveket, és akkor beszéljétek, beszéljük meg a dolgot, vagy ne beszéljetek a levegőbe... mert ennek így nincs értelme!!! Egyébként nyugi, nincs semmi gáz, mindenki fázott, az ellenfél átgázolt rajtunk, idegesek voltunk, nem kell ezt annyira felvenni. Az pedig, hogy ki mennyit játszik... nos ez nem a Norbi (vagy bárki más) hibája, ez sajnos most így alakult, de ezt fogjuk majd megdumálni a csapatértekezleten!Boogess írta:Hát ugye ott kezdődik minden, hogy nem fikázzuk habzó szájjal a saját csapattársunkat a pálya szélén. Ja és nem hozzuk kellemetlen helyzetbe a Norbit (és nem teremtünk rossz légkört) azzal hogy rinyálunk mikor lehoz minket a pályáról, hogy "játszottam megint 2 percet", blablabla. Pláne most, hogy baszakodás volt a fórummal és nem tudtuk lekommunikálni rendesen a szerda estét, ezért ott volt a teljes keret.Silvanus írta: Hol van már az a régi nagy csapatösszetartás, hol van a tűz???
Komolyan mondom rossz volt hallgatni XY-t, úgy szidta a mieinket, mintha az ellenfelet fikázná mikor 10-0-ra vezetünk ellenük. Az egy dolog, hogy lesújtó a véleménye, de FOGJA BE A SZÁJÁT, mikor körülötte áll még 10 ember. Szerintem.
Nem szóltam semmit.
Hát ugye ott kezdődik minden, hogy nem fikázzuk habzó szájjal a saját csapattársunkat a pálya szélén. Ja és nem hozzuk kellemetlen helyzetbe a Norbit (és nem teremtünk rossz légkört) azzal hogy rinyálunk mikor lehoz minket a pályáról, hogy "játszottam megint 2 percet", blablabla. Pláne most, hogy baszakodás volt a fórummal és nem tudtuk lekommunikálni rendesen a szerda estét, ezért ott volt a teljes keret.Silvanus írta: Hol van már az a régi nagy csapatösszetartás, hol van a tűz???