Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezzel azért sokak fognak vitatkozni, köztük én is!ZS10 írta:kicsit off:FtcSikiHun írta:Ha már mindenki:
Valdes; Alves-Piqué-Busquets-Maxwell; Mascherano-Iniesta-Keita; Pedro-Villa-Deulofeu
Bocsánat előre is a Pedro- fanoktól, de Deulofeu már most jobb mint ő.
kicsit off:FtcSikiHun írta:Ha már mindenki:
Valdes; Alves-Piqué-Busquets-Maxwell; Mascherano-Iniesta-Keita; Pedro-Villa-Deulofeu
Én is most olvastam a cikket. Valami olyat is kihámoztam, hogy még Costa Rica ellen is akart pár percet játszani?El fanático írta:A Sport.es szerint Messi mindenképpen össze akarja magát foltoztatni a dokikkal a hétvégére - innentől Pep sara, ha beteszi kezdőbe, akkor lehet, a Shakthar ellen és ne adj' Isten az El Classicón se tud majd pélyára lépni.
Oké, hogy Ő játszani akar, de most muszáj kicsit visszább venni, mert inkább a Villareal ellne nélkülözzük, mint a BL-ben és Madridban.
Látod, Xavi eltiltását el is felejtettem, köszi.salas9 írta:Xavi eltiotottMichaaBee írta:Szerintem nem nagyon fog tartalékolni Pep. Nagyon fontos ez a meccs, maximum 1 vagy 2 helyen tudok elképzelni tartalékolást.
Valdés, Alvés, Piqué, Milito, Adriano/Maxwell, Busquets, Xavi (Keita), Iniesta, Pedro (Keita), Villa, Bojan/Afellay.
Maxwell felépült már teljesen?
hál' istennek.... valami jó hír........LM10 írta:Pedro és Maxwell újra teljes értékű munkát végeztek, ott lesznek a Villarreal ellen!![]()
V.V.-Alves-Piqué-Busquets-Adriano-Mascherano-Keita-Iniesta-Pedro-Villa-Afellay(Messi)
Xavi eltiotottMichaaBee írta:Szerintem nem nagyon fog tartalékolni Pep. Nagyon fontos ez a meccs, maximum 1 vagy 2 helyen tudok elképzelni tartalékolást.
Valdés, Alvés, Piqué, Milito, Adriano/Maxwell, Busquets, Xavi (Keita), Iniesta, Pedro (Keita), Villa, Bojan/Afellay.
Nem is kívánom kommentálni ezen indokok minőségét, de ez mindent elmond:messibingyo írta:http://barcanoticias.blog.hu/2011/03/30 ... l_a_nyaron