Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hogy is volt?: Kussoljál már Győzike!Messithebest írta:
Az se csúnya, én szoktam néha felmenni Oli oldalára, onnan szerzem be a friss Best of Alekosz videókat, mivel mindig minden körülmények között kirakjaMeg pl mikor élő adásba leoltotta Győzikét telefonon, az se volt csúnya
Az se csúnya, én szoktam néha felmenni Oli oldalára, onnan szerzem be a friss Best of Alekosz videókat, mivel mindig minden körülmények között kirakjalevproff írta:Az mi kemény már, hogy VV Olivért 2-szer annyian kedvelik facebookon, mint Fabregast.
Ez mondjuk igaz, de az "csak" egy fan pédzs.faithnomore írta:én úgy látom hogy Olivérnek van 100 000, Fabregasnak meg van 2 és fél milliólevproff írta:Az mi kemény már, hogy VV Olivért 2-szer annyian kedvelik facebookon, mint Fabregast.
én úgy látom hogy Olivérnek van 100 000, Fabregasnak meg van 2 és fél milliólevproff írta:Az mi kemény már, hogy VV Olivért 2-szer annyian kedvelik facebookon, mint Fabregast.
Hát sajnos a forgatókönyvet ismerjük, de ezt már csak nem fogja megúszni...Fecooo írta:sajnos ez még csak első fok... a jól ismert forgatókönyv szerint jönni fog a fellebbezés és újabb hetek-hónapok a másodfokú ítéletig...Bob_Marley írta:http://hirszerzo.hu/belfold/20110331_le ... ohl_andras
Végre!
sajnos ez még csak első fok... a jól ismert forgatókönyv szerint jönni fog a fellebbezés és újabb hetek-hónapok a másodfokú ítéletig...Bob_Marley írta:http://hirszerzo.hu/belfold/20110331_le ... ohl_andras
Végre!
jelwaz írta:Óóó, meg majd a szegény kib.... amerikaikat fogom könnyezni. Teljesen értelmetlenül szakították el őket a családjuktól, csak mondjuk nekik nem jelent nehézséget ivóvízhez jutni, élelmet szerezni stb., a mocskos kormányuk annyit költ rájuk egy nap alatt, mint egy kisebb ország költségvetése. Azok az apák, akiket ezek kinyírtak a saját országukban? Ezeknek van hova hazamenniük, azoknak? Elég legyen már a yenkik ajnározásából! Így is a saját seggüket nyalják, nem kell nekünk is...MessiFan írta:Sírjatok nyugodtan
Óóó, meg majd a szegény kib.... amerikaikat fogom könnyezni. Teljesen értelmetlenül szakították el őket a családjuktól, csak mondjuk nekik nem jelent nehézséget ivóvízhez jutni, élelmet szerezni stb., a mocskos kormányuk annyit költ rájuk egy nap alatt, mint egy kisebb ország költségvetése. Azok az apák, akiket ezek kinyírtak a saját országukban? Ezeknek van hova hazamenniük, azoknak? Elég legyen már a yenkik ajnározásából! Így is a saját seggüket nyalják, nem kell nekünk is...MessiFan írta:Sírjatok nyugodtan
Nem, a Gipsy lenne a befutó.Lionel85 írta: akkor még a Real himnuszát is átírnák vagy erre, vagy a Locára.szánalmas banda.
Ha Nadallal jött volna össze akkor folyton a Waka waka menne?
ezek betegek
Én is elérzékenyültem a video láttán, én is ajánlom mindenkinek!MessiFan írta:Sírjatok nyugodtan
Én férfiasan bevallom, hogy amikor anno láttam, bizony megkönnyeztem... Nagyon jó videó, csak ajánlani tudom mindenkinek.MessiFan írta:Sírjatok nyugodtan
Délben már sörözöl?P.U.Y.O.L. írta:Boszorkányság!Lionel85 írta:Egészségetekre!![]()
![]()
![]()
Az előbb tettem le magam mellé egy üveg Heinekent! Nem is tudtam, hogy te küldted...