Ez nem fair. Mé pont a barca meccset nem adják élőbe?

Enrique21 írta:Nem akarok red lenni,de ezt a Torreses dolgot mért a FOCI VIDEÓK-ba vitatjátok?
De ha ez nektek itt is jó,akkor ok!
Így van,egyetértek!Bárhogy megy a csapatnak,akkor is,és mindörökké Forca!Mental_Theo írta:Eto'onál jobb de Messinél nem?
Ti hülyék vagytok?
csak azért ássátok a barcát mert nem nyertük meg az elmult 3 meccsünket? mert nem ugy alakul a bajnokság mint tavaly?majd belerázódnak.
tavaly istenitettétek őket,most meg fikázzátok! milyen szurkolók vagytok ti?Ha elkapják a fonalat nyerünk sorozatban,legyetek türelemmel,és ne fikázzátok őket,hanem buzdítsátok(bár ugysem hallják)
u.i.: Torres jó játékos de nem kellene érte nagy pénzt lepengetni.
Talán Etoonál jobb.Bodi írta:Én nagyon jó játékosnak tartom,de nem fér be hozzánk...
Ronaldinho és Eto'o egyértelműen előtte van a rangsorban,és Messi is jobb lesz nála!
Nem a játékával lenne Isten hogy jönne; bár sztem a játékával isLG írta:Azt nem lehet tudni, h milyen lenne ha jonne...Gasparték sok játékossal rábasztak...Fernando írta:Azt hallottam spanyolországban sosem játszana más klubban, max angliában! De ISTEN lenne ha jönneOrdog írta:LG, szokd meg a gondolatot, hogy nálunk fog játszani... Tehát lassan el lehet kezdeni kedvelni el ninnyót:) Sztem jövőre megvesszük, ha meg nem akkor jól elbasszuk mert nála a barca az első...(ahova eligazolna)
Azt nem lehet tudni, h milyen lenne ha jonne...Gasparték sok játékossal rábasztak...Fernando írta:Azt hallottam spanyolországban sosem játszana más klubban, max angliában! De ISTEN lenne ha jönneOrdog írta:LG, szokd meg a gondolatot, hogy nálunk fog játszani... Tehát lassan el lehet kezdeni kedvelni el ninnyót:) Sztem jövőre megvesszük, ha meg nem akkor jól elbasszuk mert nála a barca az első...(ahova eligazolna)
Azt hallottam spanyolországban sosem játszana más klubban, max angliában! De ISTEN lenne ha jönneOrdog írta:LG, szokd meg a gondolatot, hogy nálunk fog játszani... Tehát lassan el lehet kezdeni kedvelni el ninnyót:) Sztem jövőre megvesszük, ha meg nem akkor jól elbasszuk mert nála a barca az első...(ahova eligazolna)
2005-09-05 Romania-Czech Republic 2 : 0 Highlights (credit Ramsi) http://latestgoals.net/upload/2cjmxbybdxq8.zipSzakacs írta:nekem vki betudna-e linkelni Mutu goljit amit a cseheknek lott.. elore is kosz
miért játszana nálunk? mert ti őt szeretnénet?Ordog írta:LG, szokd meg a gondolatot, hogy nálunk fog játszani... Tehát lassan el lehet kezdeni kedvelni el ninnyót:) Sztem jövőre megvesszük, ha meg nem akkor jól elbasszuk mert nála a barca az első...(ahova eligazolna)
Ezt mindenki ismeri, de itt csak reklámok vannakLos Banditos írta:www.fernando9torres.comFernando írta:Nem tud valaki Fernando Torres-es vidit benyomni? vagy egy linket ahonnan tudok leszedni?
Használd egészséggel!