Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
bizony, eddig hatalmas védekezést produkálunk!csababarca írta:+4,Saric 50% felett, plusz dobott egy gólt is![]()
Remélem megtartjuk,és nem ismétlődik meg a tavalyi...koppkopp.
http://tv.stream.com.ru/index3.phprrobbiefcb írta:nem tudjátok, hogy hol lehet nézni a kézi meccset?
köszi
Nem lenne semmi, ha ma este a focisták, holnap meg a kézisek is trónra ülnének. Kosarasok tavaly voltak ott:)lijacska írta:Félidő után nem bírtam nézni, csak az eredmény állását figyeltem, nem bírtam az idegekkel.Meg van a győzelem, voltak pillanatok mikor nem hittem hogy meg lesz.
30-28.
Holnap legyen már lazább ha kérhetem.
Hamburgot még a Veszprém is megverte.salas9 írta:Nagyon jó kis meccs volt! Remélem a négyes döntőben a Löwent kapjuk, mert a Ciudadtól és a Hamburgtól kicsit tartok...ozsimiki írta:Bent van a final fourban a BARCA!![]()
Azok után, hogy otthon két góllal megverték a tavalyi győztes Kielt, idegenben is nyertek 36-33ra!
FORCA BARCAAA!!!
Nagyon jó kis meccs volt! Remélem a négyes döntőben a Löwent kapjuk, mert a Ciudadtól és a Hamburgtól kicsit tartok...ozsimiki írta:Bent van a final fourban a BARCA!![]()
Azok után, hogy otthon két góllal megverték a tavalyi győztes Kielt, idegenben is nyertek 36-33ra!
FORCA BARCAAA!!!
Gergőről már ősszel is volt szó, hogy a Kielce vinné, és állítólag a veszprémi vezetőség nem zárkózik el a tárgyalásoktól. Tomit meg elküldik elvileg, nem elégedettek vele. Nem csodálom, egy veszprém szintű csapatban több kell szélen, főleg védekezésben.Game90 írta: Sajnos minden évben ez megyA tehetségek beérnek (Dzomba, Vujin stb.), aztán mennek Spanyolországba vagy Németországba. Így pedig nem tudjuk felvenni a versenyt a nagyobb klubokkal, marad a magyar bajnokság megnyerése sorozatban 27x.
Amúgy Iváncsikék is mennének?Pedig pont róluk nem tudnám elképzelni, hogy külföldre igazoljanak.
De ha már igazolások, akkor Lékait nagyon eltudnám képzelni Veszprémben. De a szegediek szerintem nem így gondolják
Sajnos minden évben ez megycsababarca írta: Jövőre még nehezebb lesz. Rengetegen fognak távozni Veszprémből, és muszáj pótolni őket.
Ugye Peric befejezi, helyére már jött Alilovic.
Eklemovic elmegy.
Iváncsikék se biztos maradnak.
Ljusnikov is elmegy.
Vujin is valószínű hogy már nyáron elmegy.
Illyés visszajön+Schuch Timuzsin is érkezik.
De balátlövő kéne nagyon, ha Vujin tényleg elmegy.
De ez még a jövő zenéje, majd nyáron kiderül minden.
Nem kerülhetünk tovább, ha kikapjuk azt a 3-4 nagy csapatot,akik kiemelkednek. Amíg a saját bajnokságunkban nem kényszeríti szinte senki sem küzdésre őket, sosem fognak ismét Bl-t nyerni. A spanyol, német bajnokság brutálisan kemény, sok nagyon erős csapattal. Nem véletlen, hogy amíg bírják agyban,és testben a srácok addig partiban vagyunk bárkivel, aztán érdekes mód a 2.félidőre mindig elfogyunk. Ez nem véletlen.fanbarca írta:Hiába estünk ki, ez irtó nagy dolog. Van bennük tartás, jövőre még tovább kerülhetnek. Szép volt fiúk!
Boixos írta:bakker, de kár volt azért a -7ért odakint!