2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Majd lesz. Addig is jó szurkolást! VISCA EL BARCA! ELŐRE A 8 PONTÉRT!hady írta:HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁ------------élőt. miért nincs?
socio66 írta:húha.
csak azt nem értem hogy miért a várható egyik legnehezebb meccsen pihentetünk. ezelőtt és ezután is csak könnyebb meccseink vannak,azokon kellene/kellett volna ilyen csapatnak kifutnia.
érdekes.
szerintem bl előtt várható volt,a másik messin kívül ki a tartalékos?ő am sem 100%,szetem ma nélküle is menni fog,a villareal nem bunker focit játszik,és remélem ma sem fog,xavi meg eltiltott.socio66 írta:húha.
csak azt nem értem hogy miért a várható egyik legnehezebb meccsen pihentetünk. ezelőtt és ezután is csak könnyebb meccseink vannak,azokon kellene/kellett volna ilyen csapatnak kifutnia.
érdekes.
Csatlakozom, mondjuk Busquets helyett megnéztem volna egy valódi védőt, valamint remélem Keita is többet fog vállalni Thiago miattgygerike írta:Rég örültem ennyire kezdőcsapatnak:D Thiago a "szerelmem" és Afellay isNagyon örülök:)
Én is ugyanígy vagyok ezzelgygerike írta:Rég örültem ennyire kezdőcsapatnak:D Thiago a "szerelmem" és Afellay isNagyon örülök:)
Húúúhaa. Húzós lesz de nagyon.Talma írta:Valdés, Alves; Piqué, Busquets, Adriano; Thiago, Mascherano, Keita; Iniesta, Villa y Afellay.
A mindenit! Nem hiszek a szememnek! Emberek, Thiago és Afellay is a kezdőben!Talma írta:Valdés, Alves; Piqué, Busquets, Adriano; Thiago, Mascherano, Keita; Iniesta, Villa y Afellay.
Ne vészmadárkodjunk, majd jön Pinto a 93. percbe és megnyeri nekünk a mecscetS.Agüero írta:Örülök én is ennek e kezdőnek, mert játszik Thiago és Afellay is, de ilyen kezdővel nem fogunk nyerni az is biztos.![]()
tippem:
2-2
Azért hajrá Barca!
CSIÁGÚÚÚÚÚ!!!!!!!! VÉGRE!!!Talma írta:Valdés, Alves; Piqué, Busquets, Adriano; Thiago, Mascherano, Keita; Iniesta, Villa y Afellay.