samy85 írta:Amúgy most követelika Busi, meg VV 3 meccses eltiltását mert a sárgalapok sportszerűtlen kikényszerítése náluk ezzel jár, és ha ők a bl-ben ezt megscinálták és büntették őket, akkor mi ne maradjunk bünti nélkül...
Ha jól emlékszem a 2 madridi kollégát nem 3 meccsre büntették, hanem 1-re. Ráadásul ez csak sárga volt, nem pedig kiállítás. Úgyhogy reklamálhatnak, de érzésem szerint nélkülük is meg tudnánk verni a Realt. Nem értem miért nem képes 1-2 ember elfogadni, hogy van olyan meccse minden csapatnak (most a Realnak), amikor semmi nem jön össze. Volt ilyen nálunk is, bezzeg akkor meg a hahotázás ment végig (Hercules, Arsenal, stb.). Azt meg különösen nem értem miért tartják ezek a böszmék (tisztelet a kivételnek) szerencsés csapatnak a Barcát? Szinte minden meccsen 65-70%-ban nálunk van a labda (ha nem többször), kihagyunk jópár helyzetet, majd a meccs végén az ellenfél kihagy egy ziccert és nyerünk 1 góllal. Azt nem veszik észre, hogy közben 4-5 gólt kellett volna lőnünk (ezek most pont erre a meccsre nem vonatkoznak), csak azt veszik, hogy Piqué kezezik (80x visszajátszották én láttam annak, a szakértők sem és egy kép alapján bírálnak, amikor már elhagyta a labda a mellét) és mekkora mázlija volt a Barcának. Csak a madridi testvéreknek szeretnék írni, hogy az nem mázli, ha 1 góllal nyer a csapat (ők aztán tudják), hanem az az ami esetleg most történt ellenük a Gijon ellenében. Bár a focit még mindig gólra játszák. Bár tudnék 1-2 mázlista meccset mondani a Realosoknak, amik elég makkerok voltak (Real-Villareal, Real-Sevilla, Real-Valencia, Sociedad-Real, Real-Mallorca). De akár a korábbi években hány, meg hány olyan meccs volt, amikor a Real az utolsó utáni pillanatokban húzta be a meccseit. Most meg, hogy a meccs vége felé rúgjuk a gólokat egyből mi vagyunk a szerencsés csapat. Szánalom a köbön.
Kicsit fölkaptam a vizet, de a sok okostojás emberkének kellett írnom, hogy az érmének nem csak 1 oldala van