2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
az internek muszáj behúzni,mert ellenkező esetben németországban a schalke 11 kapussal fog felállni és ott nehéz lesz gólt lőniBarcaman14 írta:Az Inter meccset úgy látom sokan megtették hazaira, többek között én is.Már annyira egyértelműenk tűnik az Inter győzelem hogy egy picit kételkedem benne!
![]()
Remélem nem ér kellemetlen meglepetés...
Köszi, és levproffnak is.daffy írta:kaka ne játsszon,csak hátráltat. ronaldo játszani akar,de be lesz injekciózva. marcelo játéka is valószínű,de benzema nem lesz.kanty írta:A Real-Tottenham meccsről mit gondoltok?
Kicsit le vagyok maradva a Realt illetően. Ronaldo, Benzema, Kaka játszik?
Köszi.![]()
tedd meg,hogy 1-0 lesza realnak be kell húznia vagy 0-0,de azért otthon illik nyerni
kaka ne játsszon,csak hátráltat. ronaldo játszani akar,de be lesz injekciózva. marcelo játéka is valószínű,de benzema nem lesz.kanty írta:A Real-Tottenham meccsről mit gondoltok?
Köszi.![]()
2 gólnál több, vagy XV.kanty írta:A Real-Tottenham meccsről mit gondoltok?
Köszi.![]()
a chelsea-t nem tenném meg. azt a meccset sehogy sem tenném meg! egyébként szerintem az inter nyer simánkerozin írta:Szerintetek megtegyem ezt?
Inter - Shalke: Inter gólt lő H 1,12
Real MAdrid - Tottenham H 1,39
Chelsea - MU: Chhelsea gólt lő H 1,25
Barcelona - Sahtar H 1,2??
ODDS: 2,33
sportfogadni nem szabad a pénzszerzés céljából vagy azért,hogy meggazdagodj. hosszútávon veszteséges a szerencsejáték. kis téten,az izgalom kedvéért.haze71 írta:Ilyenkor mindig elgondolkodom, szabad-e sportfogadni. Az alábbi linket szombat este olvastam az indexen. Aki nem tudná: 0-0 lett... (a meccs vasárnap volt...)
http://sportgeza.hu/sport/fogadas/2011/ ... ntetlenre/
íme: www.vitibet.comrazor1592 írta:Valaki pls küldjön 1-2 olyan oldalt, ahol tippmix-el kapcsolatos tippek és csapatokról stat van, volt egyszer egy külföldi oldalam ahol mindig megtippelték hozzáértők a ficomeccsek kimenetelét és részletesen az elért eredményik is fel voltak tüntetve, de már elfelejtettem az oldal nevét. Még valaki itt mondta anno de nincs kedvem 100 oldalt végignézni, köszi szépen!
pedig az ellenfél 7et kapott az előző meccsen,most meg a cszka volt otthon...érdekeslevproff írta:Ja, menjenek a pi.ába.fcbarca0827 írta:Na a Céeszkáa jó párunknak vitte... 1:1
Amúgy most vettem észre, hogy még amikor befizettem kaptam 3000ft bónuszt és még az megvan.
Így hála az égnek nem buktam mindent.
Ja, menjenek a pi.ába.fcbarca0827 írta:Na a Céeszkáa jó párunknak vitte... 1:1