de a tényeken ez sem változtat,Pep is lesüllyedt erre a szintre....menczel írta:Nem véletlenül van más megítélése a két dolognak... itt üt vissza az arrogancia, a sajtó heccelése, a rafkósság, aljasság amit murinho (és így a reál) művel.
Barça vs. Real - El Clásico
Nem véletlenül van más megítélése a két dolognak... itt üt vissza az arrogancia, a sajtó heccelése, a rafkósság, aljasság amit murinho (és így a reál) művel.
Ettől függetlenül ugyanazt csinálta VV meg Busi,amit a Real... Tök mind1 ki linkeli be, a tény a tény.Fecooo írta:most ez nagyon fontos volt megint... már lerágott csont, ha nem provokálás lett volna ismét a célod, akkor tudnád, h a többségünk rögtön az eset után leírta, h ez baromság volt...zsírosdeszka írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... diola.html
biztosan nem azért linkelted be, h bosszantsd az embereket, te még sosem csináltál ilyet...![]()
ezért tényleg felesleges gyarapítanod a hsz-eid számát...

most ez nagyon fontos volt megint... már lerágott csont, ha nem provokálás lett volna ismét a célod, akkor tudnád, h a többségünk rögtön az eset után leírta, h ez baromság volt...zsírosdeszka írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... diola.html
biztosan nem azért linkelted be, h bosszantsd az embereket, te még sosem csináltál ilyet...

ezért tényleg felesleges gyarapítanod a hsz-eid számát...

- zsírosdeszka
- A Madridista
"A XX. század legjobb csapata"
De las glorias deportivas, que campean por Espańa
va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empańa.

De las glorias deportivas, que campean por Espańa
va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empańa.

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Csak most kezdtem egy kcsit így magamban elgondolkodni,hogy 2 classico egymás után..amire rájöttem!- a madridnak sokkal fontosabb a kupa, mint a liga,és elképzelhető(?)az, hogy szombaton egy két madridi láb szándékos sérülést okoz valamelyik játékosunk számára?(pl. Messi, Ini, Xavi..)..mert ha kap pirosat esetlegesen a 89. percben, az csak a ligára vonatkozik, és nem a kupára...kiváncsi leszek mennyire lesz fair play a géjm...

-
- Entrenador del Barça
Ez érthető hiszen 4 nappal rá egy igazán parás döntő vár a két csapatra és ki kell pihenni egy kicsit a szombat esti fáradalmakat

Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
képzeld el,ha pepe és ramos besárgul,ami bale és lennon ellen nem lehetetlen,illetve cr rásérül vagy sárgát kap. dm-ról nem is beszélve. érdekes lenne egy ilyen felállás a visszavágón:Krisztian91 írta:Nagyon nehéz mérkőzés lesz főleg az odavágó. Nagyban eldöntheti a továbbjutás sorsátdaffy írta:ramos,carvalho,pepe,ronaldo és dimaría is egy sárgára van az eltiltástól. így hogy többen sérülten játszanak és a fél védelem hiányozni fog a visszavágón,nem lesz 1*ű
itthon 2 gólos előnyt kell szerezni,hogy ne kelljen nagyon izgulni az angliai kaland előtt.
casillas-arbeloa-garay-albiol-marcelo(ha nem sérül rá)-khedira-xabi-granero-özil-kaka-adebayor
ehhez kéne egy kis előny

de persze ez a legrosszabb lehetőség
-
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Nagyon nehéz mérkőzés lesz főleg az odavágó. Nagyban eldöntheti a továbbjutás sorsátdaffy írta:ramos,carvalho,pepe,ronaldo és dimaría is egy sárgára van az eltiltástól. így hogy többen sérülten játszanak és a fél védelem hiányozni fog a visszavágón,nem lesz 1*ű
itthon 2 gólos előnyt kell szerezni,hogy ne kelljen nagyon izgulni az angliai kaland előtt.

ramos,carvalho,pepe,ronaldo és dimaría is egy sárgára van az eltiltástól. így hogy többen sérülten játszanak és a fél védelem hiányozni fog a visszavágón,nem lesz 1*ű 

"a Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
már február másodikán kész volt a vidi!Bob_Marley írta:Már most promoznak, atyaég még van 2 hét![]()
Addig Shaktar, Almería.....

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Már most promoznak, atyaég még van 2 hét

Addig Shaktar, Almería.....

Ne érts félre, én is jogosnak tartomlevproff írta:A mai napig nem tudom, hogy miért akart egy guroló labdát térd/deréktájba elrúgni.

.
- levproff
- Director del Fútbol
A mai napig nem tudom, hogy miért akart egy guroló labdát térd/deréktájba elrúgni.Del Horno kiállítását eléggé vitatták

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Del Horno kiállítását eléggé vitatták, plusz Seva meg nem adott gólját Barcelonában szintúgy. A Chelsea elleni, 2009-es azért lett felfújva ennyire, mert érezték ők is, hogy Drogba 3 kihagyott ziccerére azért mégsem panaszkodhatnak + Abidal jogtalan kiállítására.LG írta:Akkor a BL-t sztem simábban nyertük, mint 2009-ben, nem volt vitatható győzelmünk meg 95. percben szerzett gólunk.!
.
Kevésbé látványosnak talán, de kiszámíthatóbbnak nem nevezném. Most ilyen irányban változott a foci képe, nem véletlen, hogy a hagyományosabb focit játszó dél-amerikaiak nem sok sót esznek meg manapság Európában, ha nem alkalmazkodnak nagy mértékben, márpedig legtöbbnek nem megy. És nem is lesznek addig új Ronaldok, Figok, Zidane-ok, amíg a taktikai fegyelem ezerszer fontosabb, mint bármi egyénieskedés.Barcaman1993 írta:Olyan játékosok hiányoznak jelenleg a futballból (főként a brazilok), akik képesek a váratlanra. Ronaldinho, Ronaldo, Rivaldo, Roberto Carlos, Juninho vagy ha európai, akkor Zidane, Figo, Inzaghi, Pirlo, Del Piero, Henry és társaik. Kiszámíthatóvá vállt a futball. Ezért egy kicsit szárazabbak is a meccsek, bár én minden Barca meccset végigizgulok. De azt hiszem érthető, hogy mit akarok ezzel mondani.
A VB idén nagyon visszavetette azokat a sok válogatott játékost adó csapatokat, sőt, a sűrített menetrend még a VB-n nem részt vevő játékosokat is megviseli. Ráadásul a Barcelona most kiemelkedően erős, ezért tűnhet úgy, hogy mindenhol máshol hanyatlik a foci. Csak most kicsit kevésbé vagyunk betojva.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Olyan játékosok hiányoznak jelenleg a futballból (főként a brazilok), akik képesek a váratlanra. Ronaldinho, Ronaldo, Rivaldo, Roberto Carlos, Juninho vagy ha európai, akkor Zidane, Figo, Inzaghi, Pirlo, Del Piero, Henry és társaik. Kiszámíthatóvá vállt a futball. Ezért egy kicsit szárazabbak is a meccsek, bár én minden Barca meccset végigizgulokdaffy írta:igen,de talán te is érzed,hogy ez nem ugyan az. azért egy 2005ös real - barca sokkal nagyobb csata volt,mint a mostani. jelenleg a két csapat nincs egy súlycsoportban és olyankor,mikor kb egyenlőek az esélyek,sokkal nagyobb öröm van egy győzelemben,mint most. remélem a mostani fiatal generáció(brazil,francia,német,spanyol) beváltja a hozzájuk fűzött reményeket és egy kicsit dobnak a színvonalon.LG írta:De idén eljöhet a reváns ideje, és remélem el is fog jönni!

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
igen,de talán te is érzed,hogy ez nem ugyan az. azért egy 2005ös real - barca sokkal nagyobb csata volt,mint a mostani. jelenleg a két csapat nincs egy súlycsoportban és olyankor,mikor kb egyenlőek az esélyek,sokkal nagyobb öröm van egy győzelemben,mint most. remélem a mostani fiatal generáció(brazil,francia,német,spanyol) beváltja a hozzájuk fűzött reményeket és egy kicsit dobnak a színvonalon.LG írta:De idén eljöhet a reváns ideje, és remélem el is fog jönni!
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Ez így van. Mármint az, hogy esik a foci színvonal. Emlékszem a BL-ben egy félelmetes Chelsea-re, meg egy Manchesterre, vagy egy Milanra. Ezek mellé jött a Barca meg a Liverpool. 2004-es időszaktól kezdve mondjuk a Barca triplázásáig ezek közül bárki "simán" megnyerhette volna a sorozatot. Az angol csapatok és a Milan eltűnőben, míg a Barca emelkedőben. Idetartozik még talán a Bayern, a Real, meg az Inter, de ők is csak magukhoz képest emelkedőben. Hiába mondják az emberek, hogy a Barca milyen jó, eredményes és szép focit játszik (ami természetesen igaz is), viszont pl. 2008-2009-es Chelsea, vagy Manchester szintű csapatok jelenleg nincsenek a Bl-ben minket leszámítva. Nem mondom, hogy más nem nyerheti meg, mert ettől szép a futball, viszont ahogy a színvonal csökken (ami szemmel látható) az nagyon durva. Kicsit elkanyarodtam az eredeti témátóldaffy írta:én akkor verhetőnek gondoltam a barcát,most sokkal kevésbé. számomra az abszolút uralkodás a triplázós évben kezdődött. akkor láttam először,hogy hanyatlik a foci és ti pedig felemelkedtek. ez két olyan pont,ami miatt jelenleg nincs ellenfél. a 2005ös csapattól sokkal kevésbé tartottam,mint a mostanitól(ebben benne lehet az is,hogy a realnak jobb volt a kerete)

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- samy85
- Capitá del Barça
lg erre én is emlékszem. Ami a Real Barca bl párharcát illeti... Mcmanaman góljánál éreztem ez nem lessz meg...

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Hát sztem a 2005-2006-s Barca is nagyon komoly volt. Akkor a BL-t sztem simábban nyertük, mint 2009-ben, nem volt vitatható győzelmünk meg 95. percben szerzett gólunk. És nem is könnyű águnk volt, Európa legjobb csapatait, többek közt a Chelsea-t és a Milant, és az akkor még nagyon erős Arsenalt vertük végig. A bajnokságban akkor is idegenben nagyon csúnyán, egy 3-al intéztünk el benneteket, otthon mondjuk becsúszott egy x, de én azt a BL-ra koncentrálásnak tudtam be. A védekezésünk akkoriban gyengébb volt, de a támadójátékunk talán még a mostaninál is erősebb. Azért egy Deco, Etoo, R10 nem mindennap jön össze egy csapatban, és már a mostaniak közül ugye Xavi akkor is meghatározó volt, és Iniesta és Messi is már javában épültek befele. Aztán jött két év, ami abszolút csalódás volt számomra, még mindig ott volt a hatalmas potenciál a csapatban, de nem jött ki.daffy írta:én akkor verhetőnek gondoltam a barcát,most sokkal kevésbé. számomra az abszolút uralkodás a triplázós évben kezdődött. akkor láttam először,hogy hanyatlik a foci és ti pedig felemelkedtek. ez két olyan pont,ami miatt jelenleg nincs ellenfél. a 2005ös csapattól sokkal kevésbé tartottam,mint a mostanitól(ebben benne lehet az is,hogy a realnak jobb volt a kerete)ozsimiki írta: Azért igaz,h előtte volt egy nagyon gyenge évünk (3.hely a bajnokságban még Frankkel) azelőtt pedig egy közepes, amit sikerült elbukatnunk (de szép szó) magunkkalNah de előtte ismét volt két pazar szezonunk ám, igazából 2004 második felétől 2006 végéig nem lehetett sok panaszunk.
Szóval kisebb kihagyással, mondhatni, hogy 7éve ismét tart a Barca-Real versenyfutás,és többnyire előbbi a meghatározó.
Emlékszem 2004 előtt minden évben, eme versenyfutást szerették volna mindenhol, mindig beharangozták, aztán nem lett belőle sok minden. Azóta viszont alap.

én akkor verhetőnek gondoltam a barcát,most sokkal kevésbé. számomra az abszolút uralkodás a triplázós évben kezdődött. akkor láttam először,hogy hanyatlik a foci és ti pedig felemelkedtek. ez két olyan pont,ami miatt jelenleg nincs ellenfél. a 2005ös csapattól sokkal kevésbé tartottam,mint a mostanitól(ebben benne lehet az is,hogy a realnak jobb volt a kerete)ozsimiki írta: Azért igaz,h előtte volt egy nagyon gyenge évünk (3.hely a bajnokságban még Frankkel) azelőtt pedig egy közepes, amit sikerült elbukatnunk (de szép szó) magunkkalNah de előtte ismét volt két pazar szezonunk ám, igazából 2004 második felétől 2006 végéig nem lehetett sok panaszunk.
Szóval kisebb kihagyással, mondhatni, hogy 7éve ismét tart a Barca-Real versenyfutás,és többnyire előbbi a meghatározó.
Emlékszem 2004 előtt minden évben, eme versenyfutást szerették volna mindenhol, mindig beharangozták, aztán nem lett belőle sok minden. Azóta viszont alap.