daffy írta:ozsimiki írta:
Azért igaz,h előtte volt egy nagyon gyenge évünk (3.hely a bajnokságban még Frankkel) azelőtt pedig egy közepes, amit sikerült elbukatnunk (de szép szó) magunkkal

Nah de előtte ismét volt két pazar szezonunk ám, igazából 2004 második felétől 2006 végéig nem lehetett sok panaszunk.
Szóval kisebb kihagyással, mondhatni, hogy 7éve ismét tart a Barca-Real versenyfutás,és többnyire előbbi a meghatározó.
Emlékszem 2004 előtt minden évben, eme versenyfutást szerették volna mindenhol, mindig beharangozták, aztán nem lett belőle sok minden. Azóta viszont alap.
én akkor verhetőnek gondoltam a barcát,most sokkal kevésbé. számomra az abszolút uralkodás a triplázós évben kezdődött. akkor láttam először,hogy hanyatlik a foci és ti pedig felemelkedtek. ez két olyan pont,ami miatt jelenleg nincs ellenfél. a 2005ös csapattól sokkal kevésbé tartottam,mint a mostanitól(ebben benne lehet az is,hogy a realnak jobb volt a kerete)
Hát sztem a 2005-2006-s Barca is nagyon komoly volt. Akkor a BL-t sztem simábban nyertük, mint 2009-ben, nem volt vitatható győzelmünk meg 95. percben szerzett gólunk. És nem is könnyű águnk volt, Európa legjobb csapatait, többek közt a Chelsea-t és a Milant, és az akkor még nagyon erős Arsenalt vertük végig. A bajnokságban akkor is idegenben nagyon csúnyán, egy 3-al intéztünk el benneteket, otthon mondjuk becsúszott egy x, de én azt a BL-ra koncentrálásnak tudtam be. A védekezésünk akkoriban gyengébb volt, de a támadójátékunk talán még a mostaninál is erősebb. Azért egy Deco, Etoo, R10 nem mindennap jön össze egy csapatban, és már a mostaniak közül ugye Xavi akkor is meghatározó volt, és Iniesta és Messi is már javában épültek befele. Aztán jött két év, ami abszolút csalódás volt számomra, még mindig ott volt a hatalmas potenciál a csapatban, de nem jött ki.

Aztán Guardiola az előző csapat maradékából kiegészülve pár új emberrel ismét trónra vezette a csapatot. Én is úgy látom, ahogy Miki, a 2000-s évek második fele a Barcáról szólt, 2 szezon kivételével, és ez pl. számomra elégtétel volt a sok szenvedésért, amit az előző 5 évben kellett átélnem. Emlékszem pl. mikor utoljára összekerült a két csapat a BL-be, és ti mentetek tovább. Nagyon nehezen emésztettem meg, mert rengeteg helyzetet puskáztunk el, és többet érdemeltünk volna. De idén eljöhet a reváns ideje, és remélem el is fog jönni!