Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

olyan régóta nem lehet,mert 3 éve vagytok ilyen jóksamy85 írta: És nem kell visszamenni sokat az időben, mert az atletico ellen is hogy nyertek??? az Atletico jött támadott, ők meg rugtak két mákot...mondjuk özilé szép volt,....de nem volt benne a meccsben.....egyáltalán nem...
amugy régóta ez van ha ők nem tudnak nyerni akkor "utolsó szalmaszál" gyanánt jön a Barca segítése a játékvezetőktől....
ez már tutira eldőlt,nincs kérdés 100%. már a klasszikus után tudni lehetett,hogy ha nem dől ki a teljes kezdőtök,akkor mi nem nyerhetünk. a bl-ben is egy esetleges dupla clásicón 75-25%ban a barcát tippelem tovább. a kupadöntőben lehet sansz. 1 meccs és az x is jó.Shocked mi ez a pesszimizmus? 60%? ennyit az őszi klasszikus után adtam kb.
Most 95%.
És nem kell visszamenni sokat az időben, mert az atletico ellen is hogy nyertek??? az Atletico jött támadott, ők meg rugtak két mákot...mondjuk özilé szép volt,....de nem volt benne a meccsben.....egyáltalán nem...Barcaman1993 írta: Bár a focit még mindig gólra játszák. Bár tudnék 1-2 mázlista meccset mondani a Realosoknak, amik elég makkerok voltak (Real-Villareal, Real-Sevilla, Real-Valencia, Sociedad-Real, Real-Mallorca).
Barcaforever írta:(Én a bajnokságot olyan 60%ban megnyertnek tekintem.)
Szélsőséges vagyok az tény.ElBartimaeus írta:Szeretem a Barcaforever-höz hasonló kollégákat...
Én csak felvetettem valamit, ami épp a te általad megnevezett érvek miatt még jobban alá van támasztva. 5 pont hátárny, ha netán még nyerni is tudnak, akkor is 2 lesz, amit simán meg tud tartani ez a csapat. Nem is tudom most így hirtelen, hogy lesz-e egyáltalán nagyobb meccsünk még.
Én is max egy nagyon kicsi esélyt látnék erre. De lehet rá normálisan is, mint ahogy Rewolution5, válaszolni...
Akkor már csak az érdekel, hogy miért játszott ilyen sok kétballábas ott? Sérültek, vagy csak simán pihentetett a portugál?
Az első hozzászólásra nem is reagálnék, van itt vhol taps hang ikon?Ha megtalálom címzek neked egyet.5 pont hátránynál hazai pályán majd szándékosan azt mondja a portugál, h kapjunk ki, mert nehogy a Barcelonától kapjunk ki itthon!!!???Te jó isten, hány éves vagy!!??Euro milliókról van szó nem presztizsről meg szimpátiáról....Rewolution5 írta:ez olyan egyszerű, hogy a madrid csillagai nemvoltak pályán .. sok "serdülő" korban levő ifi jatszott roncsika , kaka, benzema, marcelo helyében ...Mou meg nem az a vesztő tipus, meg az se aki berittyent egy mecss elott, mé akkor se ha az ellenfél a Barcelona... én midnenesetre nemtartom valószinűnek---és azt se lehet biztosra venni, hogy a Barca megveri a madridot..SZVSZElBartimaeus írta:Milyen régen kapott ki utoljára Mou hazai pályán bajnokin? Úgy rémlik elég régen, de ha valaki esetleg tud pontos adatot, akkor annak örülnék.Amúgy lehet kissé (nem jut eszembe a jó szó)-nak fog tűnni, amit mondok, de lehet, hogy ezt szándékosan csinálta Mou. Hogy miért gondolom ezt? A következő hazai ellenfél épp a Barcelona, akit ha annyival erősebbnek tart a saját csapatánál, hogy tudja, hogy semmi esélye ellene, illetve utálja a Barcát annyira, hogy ne akarja, hogy az vegye el a hatalmas sorozatát, akkor még akár érthető is lehet egy kissé. Talán...
Mit gondoltok, lehet szándékosan kapott most ki a Madrid? Csak mert annyira nem tudom elképzelni azt, hogy a Gijón idegenben verje a Madridot, ami hazai pályán gyilkos volt eddig.
ez olyan egyszerű, hogy a madrid csillagai nemvoltak pályán .. sok "serdülő" korban levő ifi jatszott roncsika , kaka, benzema, marcelo helyében ...Mou meg nem az a vesztő tipus, meg az se aki berittyent egy mecss elott, mé akkor se ha az ellenfél a Barcelona... én midnenesetre nemtartom valószinűnek---és azt se lehet biztosra venni, hogy a Barca megveri a madridot..SZVSZElBartimaeus írta:Milyen régen kapott ki utoljára Mou hazai pályán bajnokin? Úgy rémlik elég régen, de ha valaki esetleg tud pontos adatot, akkor annak örülnék.Amúgy lehet kissé (nem jut eszembe a jó szó)-nak fog tűnni, amit mondok, de lehet, hogy ezt szándékosan csinálta Mou. Hogy miért gondolom ezt? A következő hazai ellenfél épp a Barcelona, akit ha annyival erősebbnek tart a saját csapatánál, hogy tudja, hogy semmi esélye ellene, illetve utálja a Barcát annyira, hogy ne akarja, hogy az vegye el a hatalmas sorozatát, akkor még akár érthető is lehet egy kissé. Talán...
Mit gondoltok, lehet szándékosan kapott most ki a Madrid? Csak mert annyira nem tudom elképzelni azt, hogy a Gijón idegenben verje a Madridot, ami hazai pályán gyilkos volt eddig.
de mér foglalkozol más oldalakkal,emberekkel? sz.rd már le. nem tesz jót a vérnyomásodnak,ha folyton felhúzod magad olyanokon,amiken változtatni úgysem tudsz. a magyar ostoba nép,mégis arányaiban kiemelkedően okos. képzeld el,ha külföldi forumokat kellene olvasnod,ott felhúzhatnád magad. jelenleg ti vagytok a csúcson,így mindenki támad,ez mindig így volt és így is marad. majd,ha mi leszünk,akkor nyugodt lehet,minket is támadni fognak.levproff írta:Ha észre vennéd kik ragadnak le mindig itt. Elárulom: madridista barátaink.
Mivel másba már nem tudnak kapszakodni, pedig inkább otthon kéne körülnézniük..aztán lehetne mást is szidni.
Én azért a tavalyi BL-kiesésünkön még mindig le tudok ragadnilevproff írta:Ha észre vennéd kik ragadnak le mindig itt. Elárulom: madridista barátaink.
nem csodálom,mivel nem a témához szólsz hozzá,hanem csak beböfögsz valamit.levproff írta: igen, lelehetett volna, ha az embernek van 50 kamrea a fejében, amin 49-en nem látszik, azon az egyen meg észre veszi.
Vicc, ennyit bírózni. Már annyira felba.z.
igen, lelehetett volna, ha az embernek van 50 kamrea a fejében, amin 49-en nem látszik, azon az egyen meg észre veszi.daffy írta:nem kellett,hanem lehetett. egész más. amennyire nem látta annak,annyira láthatta volna. egyébként nem hibáztatom a sporit,mert a játékosok sem reklamáltak,így ők sem látták tisztánlevproff írta:Mit kellett volna lefújni?
nem kellett,hanem lehetett. egész más. amennyire nem látta annak,annyira láthatta volna. egyébként nem hibáztatom a sporit,mert a játékosok sem reklamáltak,így ők sem látták tisztánlevproff írta:Mit kellett volna lefújni?
...de nem tette!Lionel85 írta:Én már a meccs közben erre gondoltam, az összes madridi címlap ezzel lesz tele és természetesen a portugál istencsászármágus is akkorára nyitja a száját, mint még soha csalást kiáltva...Sanama írta:Ez már nevetséges. Holnap már az lesz,hogy Pique gólja miat kapott ki a Real,nem....?
Én már a meccs közben erre gondoltam, az összes madridi címlap ezzel lesz tele és természetesen a portugál istencsászármágus is akkorára nyitja a száját, mint még soha csalást kiáltva...Sanama írta:Ez már nevetséges. Holnap már az lesz,hogy Pique gólja miat kapott ki a Real,nem....?
először is ha én írok vmit amit te teljes bizonyossággal elvetsz és ezt leírod nekem azt hívják vitatkozásnakIniesta_1986 írta: Nem kívánok vitatkozni, de nem volt kéz!
ezt daffy írta asszem. először én sem láttam kéznek de gondoltam ezután megnézem még egyszer és az uccsó kameraállásból nekem is így tűnt. szóval szerintem le lehetett volna fújni. de lényegtelen, nem ez vót a mondandóm lényege.ez így is van,ha nem folyamatos az érintkezése a labdával. a melléről folytatta útját a kezére és így pöröghetett állandóan.
Nem kívánok vitatkozni, de nem volt kéz! Megnéztem ezerszer, és jól látható: a labda útja Piqué melléről lepattanva nem változtat irányt egy mm-t sem. Kár ezen vitázni, meg cikket írni, mert csak saját magát minősíti, aki ilyesmivel hozakodik elő.Zozzy 5 írta:annyira irigylem az ilyen madridistákat, hogy magyar emberként a velős problémái közé tartozik az, hogy erről cikket írjon. hozzáteszem, szerintem is érte pique kezét. de könyörgöm, ezt a rengeteg szenvedélyét fojtsa már másba az ilyen cikkíró, üljön le real meccset nézni oszt' szurkoljon és bizakodjon, gondolkodjon el a madridi problémákról és írjon arról, ha már ennyire nem bírja megtartani magának a bölcseleteit. a barcát meg hagyja békén.