Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
samy85
Capitá del Barça

2011.04.04. 10:33:25

S.Doyle írta:Azt vidit azért tettem be hogy a Madridisták lássák hogy a bírok nem a Barcát segítik. A Bírok dolga hogy a meccset levezzesék és amit ugy itélnek azt lefujják amit nem azt nem. Muringyó meg nem akkora fej, naon jó taktikus de nézzük:
Porto: az szép volt nincs mese
Chelsea: bajnokságban a leépülő Arsenal a leépülő és most javuló Pool és egy közepes Man U mellet nem volt akkora dolog mint mondjuk tavaly a Chelsea cime vagy még a MU-é amikor a Poolall küzdött, BL-ből meg szépen kiverték
Inter: 2 OLASZ bajonki cim ami hát, na olasz ami egyszerüen gyenge nincs egy jó csapat csak kis szarosok meg nyugdijasok az akkori Bl-ről meg nem is beszélek mert a Barca volt a jobb csapat ő is tudta azért ment el milánoból mert tudta még egyszer nem lesz szerencséje és a csucsra könnyü feljutni de......
Real: még korai véleményt mondani de egyszerüen gyenge
Aki nagy edző és minden elismerést megérdemel az nem murinho hanem Ferguson. Nem tom mou orra mire van ugy fenn .
érdekes dolgok ezek...és azt se feledjük, hogy ahova ment anyagilag jól megtámogatták az elképzeléseit....Cfc-nél: mondta a nevet már nyilott is az orosz pénztárca és jött a játékos...Internél szintúgy volt... Most a reálnál megint.... így azért pellgrini is képes lett volna ezt elérni...és hát most értékelődik fel a munkája Manuel-nek...
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2011.04.04. 10:28:24

daffy írta: a kupadöntőben lehet sansz. 1 meccs és az x is jó.
ne feledd Pinto véd a kupadöntőn ! :mrgreen:
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.04.04. 10:22:48

daffy írta:
samy85 írta: És nem kell visszamenni sokat az időben, mert az atletico ellen is hogy nyertek??? az Atletico jött támadott, ők meg rugtak két mákot...mondjuk özilé szép volt,....de nem volt benne a meccsben.....egyáltalán nem...
amugy régóta ez van ha ők nem tudnak nyerni akkor "utolsó szalmaszál" gyanánt jön a Barca segítése a játékvezetőktől....
olyan régóta nem lehet,mert 3 éve vagytok ilyen jók :)
Azért igaz,h előtte volt egy nagyon gyenge évünk (3.hely a bajnokságban még Frankkel) azelőtt pedig egy közepes, amit sikerült elbukatnunk (de szép szó) magunkkal :D Nah de előtte ismét volt két pazar szezonunk ám, igazából 2004 második felétől 2006 végéig nem lehetett sok panaszunk.

Szóval kisebb kihagyással, mondhatni, hogy 7éve ismét tart a Barca-Real versenyfutás,és többnyire előbbi a meghatározó.

Emlékszem 2004 előtt minden évben, eme versenyfutást szerették volna mindenhol, mindig beharangozták, aztán nem lett belőle sok minden. Azóta viszont alap.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
daffy
Madridista

2011.04.04. 10:04:54

samy85 írta: És nem kell visszamenni sokat az időben, mert az atletico ellen is hogy nyertek??? az Atletico jött támadott, ők meg rugtak két mákot...mondjuk özilé szép volt,....de nem volt benne a meccsben.....egyáltalán nem...
amugy régóta ez van ha ők nem tudnak nyerni akkor "utolsó szalmaszál" gyanánt jön a Barca segítése a játékvezetőktől....
olyan régóta nem lehet,mert 3 éve vagytok ilyen jók :)
Shocked mi ez a pesszimizmus? 60%? ennyit az őszi klasszikus után adtam kb.

Most 95%.
ez már tutira eldőlt,nincs kérdés 100%. már a klasszikus után tudni lehetett,hogy ha nem dől ki a teljes kezdőtök,akkor mi nem nyerhetünk. a bl-ben is egy esetleges dupla clásicón 75-25%ban a barcát tippelem tovább. a kupadöntőben lehet sansz. 1 meccs és az x is jó.
samy85
Capitá del Barça

2011.04.04. 09:56:53

Barcaman1993 írta: Bár a focit még mindig gólra játszák. Bár tudnék 1-2 mázlista meccset mondani a Realosoknak, amik elég makkerok voltak (Real-Villareal, Real-Sevilla, Real-Valencia, Sociedad-Real, Real-Mallorca).
És nem kell visszamenni sokat az időben, mert az atletico ellen is hogy nyertek??? az Atletico jött támadott, ők meg rugtak két mákot...mondjuk özilé szép volt,....de nem volt benne a meccsben.....egyáltalán nem...
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.04.04. 09:46:42

Barcaforever írta:(Én a bajnokságot olyan 60%ban megnyertnek tekintem.)
:shock: mi ez a pesszimizmus? 60%? ennyit az őszi klasszikus után adtam kb.

Most 95%.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Barcaforever
Director del Fútbol

2011.04.04. 08:39:47

ElBartimaeus írta:Szeretem a Barcaforever-höz hasonló kollégákat... :D

Én csak felvetettem valamit, ami épp a te általad megnevezett érvek miatt még jobban alá van támasztva. 5 pont hátárny, ha netán még nyerni is tudnak, akkor is 2 lesz, amit simán meg tud tartani ez a csapat. Nem is tudom most így hirtelen, hogy lesz-e egyáltalán nagyobb meccsünk még.

Én is max egy nagyon kicsi esélyt látnék erre. De lehet rá normálisan is, mint ahogy Rewolution5, válaszolni...

Akkor már csak az érdekel, hogy miért játszott ilyen sok kétballábas ott? Sérültek, vagy csak simán pihentetett a portugál?
Szélsőséges vagyok az tény. :wink:

Sérültek és a Hotspur ellen is kérdéses a játétkuk.Roni sztem nem lesz 100%-os de játszani fogják, és egy olyan kemény angol csapat ellen sztem bármikor benne van, h rásérül, aztán végképp minden esélyük elszállna a kupában és a Bl-ben is.(Én a bajnokságot olyan 60%ban megnyertnek tekintem.)
Kép
S.Doyle
Barça B

2011.04.04. 08:38:53

Azt vidit azért tettem be hogy a Madridisták lássák hogy a bírok nem a Barcát segítik. A Bírok dolga hogy a meccset levezzesék és amit ugy itélnek azt lefujják amit nem azt nem. Muringyó meg nem akkora fej, naon jó taktikus de nézzük:
Porto: az szép volt nincs mese
Chelsea: bajnokságban a leépülő Arsenal a leépülő és most javuló Pool és egy közepes Man U mellet nem volt akkora dolog mint mondjuk tavaly a Chelsea cime vagy még a MU-é amikor a Poolall küzdött, BL-ből meg szépen kiverték
Inter: 2 OLASZ bajonki cim ami hát, na olasz ami egyszerüen gyenge nincs egy jó csapat csak kis szarosok meg nyugdijasok az akkori Bl-ről meg nem is beszélek mert a Barca volt a jobb csapat ő is tudta azért ment el milánoból mert tudta még egyszer nem lesz szerencséje és a csucsra könnyü feljutni de......
Real: még korai véleményt mondani de egyszerüen gyenge
Aki nagy edző és minden elismerést megérdemel az nem murinho hanem Ferguson. Nem tom mou orra mire van ugy fenn .
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára S.Doyle 2011.04.04. 08:40:44-kor.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2011.04.03. 23:15:26

Szeretem a Barcaforever-höz hasonló kollégákat... :D

Én csak felvetettem valamit, ami épp a te általad megnevezett érvek miatt még jobban alá van támasztva. 5 pont hátárny, ha netán még nyerni is tudnak, akkor is 2 lesz, amit simán meg tud tartani ez a csapat. Nem is tudom most így hirtelen, hogy lesz-e egyáltalán nagyobb meccsünk még.

Én is max egy nagyon kicsi esélyt látnék erre. De lehet rá normálisan is, mint ahogy Rewolution5, válaszolni...

Akkor már csak az érdekel, hogy miért játszott ilyen sok kétballábas ott? Sérültek, vagy csak simán pihentetett a portugál?
Barcaforever
Director del Fútbol

2011.04.03. 22:48:16

Rewolution5 írta:
ElBartimaeus írta:Milyen régen kapott ki utoljára Mou hazai pályán bajnokin? Úgy rémlik elég régen, de ha valaki esetleg tud pontos adatot, akkor annak örülnék. :) Amúgy lehet kissé (nem jut eszembe a jó szó)-nak fog tűnni, amit mondok, de lehet, hogy ezt szándékosan csinálta Mou. Hogy miért gondolom ezt? A következő hazai ellenfél épp a Barcelona, akit ha annyival erősebbnek tart a saját csapatánál, hogy tudja, hogy semmi esélye ellene, illetve utálja a Barcát annyira, hogy ne akarja, hogy az vegye el a hatalmas sorozatát, akkor még akár érthető is lehet egy kissé. Talán...

Mit gondoltok, lehet szándékosan kapott most ki a Madrid? Csak mert annyira nem tudom elképzelni azt, hogy a Gijón idegenben verje a Madridot, ami hazai pályán gyilkos volt eddig.
ez olyan egyszerű, hogy a madrid csillagai nemvoltak pályán .. sok "serdülő" korban levő ifi jatszott roncsika , kaka, benzema, marcelo helyében ...Mou meg nem az a vesztő tipus, meg az se aki berittyent egy mecss elott, mé akkor se ha az ellenfél a Barcelona... én midnenesetre nemtartom valószinűnek---és azt se lehet biztosra venni, hogy a Barca megveri a madridot..SZVSZ
Az első hozzászólásra nem is reagálnék, van itt vhol taps hang ikon?Ha megtalálom címzek neked egyet.5 pont hátránynál hazai pályán majd szándékosan azt mondja a portugál, h kapjunk ki, mert nehogy a Barcelonától kapjunk ki itthon!!!???Te jó isten, hány éves vagy!!??Euro milliókról van szó nem presztizsről meg szimpátiáról....

Aláhúzom, h Ronaldo, Marceloa, Benzema nem játszott, de az Adebayor E. ,Albiol R. ,Arbeloa A. ,Carvalho R. ,Casillas I. ,Di Maria A. ,Diarra L. ,Granero ,E.Khedira S. ,Ozil M. ,Ramos S kezdőben kapkodva keresem azért a serdülő korban lévő ifistákat, remélem tudsz mondani egyet, aki a B csapatban szokott játszani.
Kép
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2011.04.03. 22:11:35

ElBartimaeus írta:Milyen régen kapott ki utoljára Mou hazai pályán bajnokin? Úgy rémlik elég régen, de ha valaki esetleg tud pontos adatot, akkor annak örülnék. :) Amúgy lehet kissé (nem jut eszembe a jó szó)-nak fog tűnni, amit mondok, de lehet, hogy ezt szándékosan csinálta Mou. Hogy miért gondolom ezt? A következő hazai ellenfél épp a Barcelona, akit ha annyival erősebbnek tart a saját csapatánál, hogy tudja, hogy semmi esélye ellene, illetve utálja a Barcát annyira, hogy ne akarja, hogy az vegye el a hatalmas sorozatát, akkor még akár érthető is lehet egy kissé. Talán...

Mit gondoltok, lehet szándékosan kapott most ki a Madrid? Csak mert annyira nem tudom elképzelni azt, hogy a Gijón idegenben verje a Madridot, ami hazai pályán gyilkos volt eddig.
ez olyan egyszerű, hogy a madrid csillagai nemvoltak pályán .. sok "serdülő" korban levő ifi jatszott roncsika , kaka, benzema, marcelo helyében ...Mou meg nem az a vesztő tipus, meg az se aki berittyent egy mecss elott, mé akkor se ha az ellenfél a Barcelona... én midnenesetre nemtartom valószinűnek---és azt se lehet biztosra venni, hogy a Barca megveri a madridot..SZVSZ
Kép
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2011.04.03. 22:04:32

Milyen régen kapott ki utoljára Mou hazai pályán bajnokin? Úgy rémlik elég régen, de ha valaki esetleg tud pontos adatot, akkor annak örülnék. :) Amúgy lehet kissé (nem jut eszembe a jó szó)-nak fog tűnni, amit mondok, de lehet, hogy ezt szándékosan csinálta Mou. Hogy miért gondolom ezt? A következő hazai ellenfél épp a Barcelona, akit ha annyival erősebbnek tart a saját csapatánál, hogy tudja, hogy semmi esélye ellene, illetve utálja a Barcát annyira, hogy ne akarja, hogy az vegye el a hatalmas sorozatát, akkor még akár érthető is lehet egy kissé. Talán...

Zozzy 5
Llegenda del Barça

2011.04.03. 20:04:47

én olyan sok madridistát azért nem láttam itt hőbörögni :) a belinkelt cikken háborodott fel mindenki amit egy olyan ember írt aki valószínűleg a "hogyan provokáljunk ócska módszerekkel" című tantárgy összes előadásán részt vett és szorgalmasan jegyzetelt. és hiába nincs igaza mégis ő a győztes, mert foglalkozunk vele. az ilyeneket ez élteti. ha nem linkelnénk ide be és írnánk róla 3 oldalon keresztül akkor megfőne otthon a levében és teleenné magát este 10 után is az olyan meccsek után mint a tegnapi gijon elleni :) szóval rileksz, ezt javaslom mindenkinek. guardioláék is ezt csinálják és milyen jól bejön :)
d
Entrenador del Barça

2011.04.03. 20:01:59

Ez a rettenetes gyenge játékvezetés színvonalának következménye, illetve az, hogy a FIFA-UEFA nem akar haladni a korral.
Iszonyat sok a bírói hiba a ligában, órás videót lehetne összevágni egy szezonból az ellenünk elkövetett hibákról, de azokról is, amik nekünk kedveztek. Teljesen nyilvánvaló, hogy egy ellendrukker azt fogja észrevenni, ami minket segít és azt nem, ami kevésbé.
Ráadásul a média is irányítja az emberek figyelmét, a tegnapi meccsek után is a madridi weboldalak hogy indultak? Egy kezező gijóni és Piqué kezezésének képével. Azt mutatják a szurkolóknak, amit mutatni akarnak és persze a fórumokon is a leghülyébbeknek a legnagyobb a hangja, meggyőzik a tömegeket.
daffy
Madridista

2011.04.03. 19:58:33

levproff írta:Ha észre vennéd kik ragadnak le mindig itt. Elárulom: madridista barátaink.
Mivel másba már nem tudnak kapszakodni, pedig inkább otthon kéne körülnézniük..aztán lehetne mást is szidni.
de mér foglalkozol más oldalakkal,emberekkel? sz.rd már le. nem tesz jót a vérnyomásodnak,ha folyton felhúzod magad olyanokon,amiken változtatni úgysem tudsz. a magyar ostoba nép,mégis arányaiban kiemelkedően okos. képzeld el,ha külföldi forumokat kellene olvasnod,ott felhúzhatnád magad. jelenleg ti vagytok a csúcson,így mindenki támad,ez mindig így volt és így is marad. majd,ha mi leszünk,akkor nyugodt lehet,minket is támadni fognak.
megoldás: ne olvasd a sötét oldalt!
sjd
Llegenda del Barça

2011.04.03. 19:58:03

levproff írta:Ha észre vennéd kik ragadnak le mindig itt. Elárulom: madridista barátaink.
Én azért a tavalyi BL-kiesésünkön még mindig le tudok ragadni
levproff
Director del Fútbol

2011.04.03. 19:55:06

Ha észre vennéd kik ragadnak le mindig itt. Elárulom: madridista barátaink.
Mivel másba már nem tudnak kapszakodni, pedig inkább otthon kéne körülnézniük..aztán lehetne mást is szidni.

Ez bas.z fel.
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
daffy
Madridista

2011.04.03. 19:50:34

levproff írta: igen, lelehetett volna, ha az embernek van 50 kamrea a fejében, amin 49-en nem látszik, azon az egyen meg észre veszi.

Vicc, ennyit bírózni. Már annyira felba.z.
nem csodálom,mivel nem a témához szólsz hozzá,hanem csak beböfögsz valamit.
"ha az embernek van 50 kamrea a fejében, amin 49-en nem látszik, azon az egyen meg észre veszi." ez hogy az istenben...á mindegy. a bíró azért van,hogy lássa,ha ő nem,akkor a partjelző. hozzáért a kezéhez? igen. látták? nem. mi múlott rajta? semmi. lépjünk tovább,mert ilyenből elég sok van ahhoz,hogy ne ragadjunk le. hogy nem menjünk messzire pl: a mai napoli meccs,ahogy a napoli egy bírói hibával második és mivel a bajnokság szoros,így jelentősége is lehet
levproff
Director del Fútbol

2011.04.03. 19:46:12

daffy írta:
levproff írta:Mit kellett volna lefújni?
nem kellett,hanem lehetett. egész más. amennyire nem látta annak,annyira láthatta volna. egyébként nem hibáztatom a sporit,mert a játékosok sem reklamáltak,így ők sem látták tisztán
igen, lelehetett volna, ha az embernek van 50 kamrea a fejében, amin 49-en nem látszik, azon az egyen meg észre veszi.

Vicc, ennyit bírózni. Már annyira felba.z.
Kép
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
S.Doyle
Barça B

2011.04.03. 19:39:59

Akinek van pofája azt mondani hogy a Barcának fújnak a bírok annak ajánlom ezt a videot.
http://barcanoticias.blog.hu/2011/03/21 ... cben_video
daffy
Madridista

2011.04.03. 19:39:56

levproff írta:Mit kellett volna lefújni?
nem kellett,hanem lehetett. egész más. amennyire nem látta annak,annyira láthatta volna. egyébként nem hibáztatom a sporit,mert a játékosok sem reklamáltak,így ők sem látták tisztán
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára daffy 2011.04.03. 19:40:49-kor.
levproff
Director del Fútbol

2011.04.03. 19:38:06

Mit kellett volna lefújni?
Ha mi 25.-re is azt látjuk, hogy nem volt kéz, majd 26.-ra észrevesszük, hogy surolta a karját..akkor mit várunk egy szerencsétlen sporitól? Aztán lehet itt bírózni. A Real meccseni kezezése meg vicc...egy ilyen meccs után én kussba maradnék inkább, nem hogy másokat szidjak.
Krisszről meg megvan a véleményem, most sem okozott csalódást.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára levproff 2011.04.03. 19:40:16-kor.
Kép
daffy
Madridista

2011.04.03. 19:37:08

Lionel85 írta:
Sanama írta:Ez már nevetséges. Holnap már az lesz,hogy Pique gólja miat kapott ki a Real,nem....?
Én már a meccs közben erre gondoltam, az összes madridi címlap ezzel lesz tele és természetesen a portugál istencsászármágus is akkorára nyitja a száját, mint még soha csalást kiáltva...
...de nem tette!
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.04.03. 19:34:45

Sanama írta:Ez már nevetséges. Holnap már az lesz,hogy Pique gólja miat kapott ki a Real,nem....?
Én már a meccs közben erre gondoltam, az összes madridi címlap ezzel lesz tele és természetesen a portugál istencsászármágus is akkorára nyitja a száját, mint még soha csalást kiáltva...
Kép
Kép
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2011.04.03. 19:21:09

Iniesta_1986 írta: Nem kívánok vitatkozni, de nem volt kéz!
először is ha én írok vmit amit te teljes bizonyossággal elvetsz és ezt leírod nekem azt hívják vitatkozásnak :wink:
ez így is van,ha nem folyamatos az érintkezése a labdával. a melléről folytatta útját a kezére és így pöröghetett állandóan.
ezt daffy írta asszem. először én sem láttam kéznek de gondoltam ezután megnézem még egyszer és az uccsó kameraállásból nekem is így tűnt. szóval szerintem le lehetett volna fújni. de lényegtelen, nem ez vót a mondandóm lényege.
Válasz küldése