Ez érthető hiszen 4 nappal rá egy igazán parás döntő vár a két csapatra és ki kell pihenni egy kicsit a szombat esti fáradalmakat

Ez érthető hiszen 4 nappal rá egy igazán parás döntő vár a két csapatra és ki kell pihenni egy kicsit a szombat esti fáradalmakat
képzeld el,ha pepe és ramos besárgul,ami bale és lennon ellen nem lehetetlen,illetve cr rásérül vagy sárgát kap. dm-ról nem is beszélve. érdekes lenne egy ilyen felállás a visszavágón:Krisztian91 írta:Nagyon nehéz mérkőzés lesz főleg az odavágó. Nagyban eldöntheti a továbbjutás sorsátdaffy írta:ramos,carvalho,pepe,ronaldo és dimaría is egy sárgára van az eltiltástól. így hogy többen sérülten játszanak és a fél védelem hiányozni fog a visszavágón,nem lesz 1*ű
itthon 2 gólos előnyt kell szerezni,hogy ne kelljen nagyon izgulni az angliai kaland előtt.
Nagyon nehéz mérkőzés lesz főleg az odavágó. Nagyban eldöntheti a továbbjutás sorsátdaffy írta:ramos,carvalho,pepe,ronaldo és dimaría is egy sárgára van az eltiltástól. így hogy többen sérülten játszanak és a fél védelem hiányozni fog a visszavágón,nem lesz 1*ű
itthon 2 gólos előnyt kell szerezni,hogy ne kelljen nagyon izgulni az angliai kaland előtt.
már február másodikán kész volt a vidi!Bob_Marley írta:Már most promoznak, atyaég még van 2 hét![]()
Addig Shaktar, Almería.....
Már most promoznak, atyaég még van 2 hét
Ne érts félre, én is jogosnak tartomlevproff írta:A mai napig nem tudom, hogy miért akart egy guroló labdát térd/deréktájba elrúgni.
A mai napig nem tudom, hogy miért akart egy guroló labdát térd/deréktájba elrúgni.Del Horno kiállítását eléggé vitatták
Del Horno kiállítását eléggé vitatták, plusz Seva meg nem adott gólját Barcelonában szintúgy. A Chelsea elleni, 2009-es azért lett felfújva ennyire, mert érezték ők is, hogy Drogba 3 kihagyott ziccerére azért mégsem panaszkodhatnak + Abidal jogtalan kiállítására.LG írta:Akkor a BL-t sztem simábban nyertük, mint 2009-ben, nem volt vitatható győzelmünk meg 95. percben szerzett gólunk.!
Kevésbé látványosnak talán, de kiszámíthatóbbnak nem nevezném. Most ilyen irányban változott a foci képe, nem véletlen, hogy a hagyományosabb focit játszó dél-amerikaiak nem sok sót esznek meg manapság Európában, ha nem alkalmazkodnak nagy mértékben, márpedig legtöbbnek nem megy. És nem is lesznek addig új Ronaldok, Figok, Zidane-ok, amíg a taktikai fegyelem ezerszer fontosabb, mint bármi egyénieskedés.Barcaman1993 írta:Olyan játékosok hiányoznak jelenleg a futballból (főként a brazilok), akik képesek a váratlanra. Ronaldinho, Ronaldo, Rivaldo, Roberto Carlos, Juninho vagy ha európai, akkor Zidane, Figo, Inzaghi, Pirlo, Del Piero, Henry és társaik. Kiszámíthatóvá vállt a futball. Ezért egy kicsit szárazabbak is a meccsek, bár én minden Barca meccset végigizgulok. De azt hiszem érthető, hogy mit akarok ezzel mondani.
Olyan játékosok hiányoznak jelenleg a futballból (főként a brazilok), akik képesek a váratlanra. Ronaldinho, Ronaldo, Rivaldo, Roberto Carlos, Juninho vagy ha európai, akkor Zidane, Figo, Inzaghi, Pirlo, Del Piero, Henry és társaik. Kiszámíthatóvá vállt a futball. Ezért egy kicsit szárazabbak is a meccsek, bár én minden Barca meccset végigizgulokdaffy írta:igen,de talán te is érzed,hogy ez nem ugyan az. azért egy 2005ös real - barca sokkal nagyobb csata volt,mint a mostani. jelenleg a két csapat nincs egy súlycsoportban és olyankor,mikor kb egyenlőek az esélyek,sokkal nagyobb öröm van egy győzelemben,mint most. remélem a mostani fiatal generáció(brazil,francia,német,spanyol) beváltja a hozzájuk fűzött reményeket és egy kicsit dobnak a színvonalon.LG írta:De idén eljöhet a reváns ideje, és remélem el is fog jönni!
igen,de talán te is érzed,hogy ez nem ugyan az. azért egy 2005ös real - barca sokkal nagyobb csata volt,mint a mostani. jelenleg a két csapat nincs egy súlycsoportban és olyankor,mikor kb egyenlőek az esélyek,sokkal nagyobb öröm van egy győzelemben,mint most. remélem a mostani fiatal generáció(brazil,francia,német,spanyol) beváltja a hozzájuk fűzött reményeket és egy kicsit dobnak a színvonalon.LG írta:De idén eljöhet a reváns ideje, és remélem el is fog jönni!
Ez így van. Mármint az, hogy esik a foci színvonal. Emlékszem a BL-ben egy félelmetes Chelsea-re, meg egy Manchesterre, vagy egy Milanra. Ezek mellé jött a Barca meg a Liverpool. 2004-es időszaktól kezdve mondjuk a Barca triplázásáig ezek közül bárki "simán" megnyerhette volna a sorozatot. Az angol csapatok és a Milan eltűnőben, míg a Barca emelkedőben. Idetartozik még talán a Bayern, a Real, meg az Inter, de ők is csak magukhoz képest emelkedőben. Hiába mondják az emberek, hogy a Barca milyen jó, eredményes és szép focit játszik (ami természetesen igaz is), viszont pl. 2008-2009-es Chelsea, vagy Manchester szintű csapatok jelenleg nincsenek a Bl-ben minket leszámítva. Nem mondom, hogy más nem nyerheti meg, mert ettől szép a futball, viszont ahogy a színvonal csökken (ami szemmel látható) az nagyon durva. Kicsit elkanyarodtam az eredeti témátóldaffy írta:én akkor verhetőnek gondoltam a barcát,most sokkal kevésbé. számomra az abszolút uralkodás a triplázós évben kezdődött. akkor láttam először,hogy hanyatlik a foci és ti pedig felemelkedtek. ez két olyan pont,ami miatt jelenleg nincs ellenfél. a 2005ös csapattól sokkal kevésbé tartottam,mint a mostanitól(ebben benne lehet az is,hogy a realnak jobb volt a kerete)
Hát sztem a 2005-2006-s Barca is nagyon komoly volt. Akkor a BL-t sztem simábban nyertük, mint 2009-ben, nem volt vitatható győzelmünk meg 95. percben szerzett gólunk. És nem is könnyű águnk volt, Európa legjobb csapatait, többek közt a Chelsea-t és a Milant, és az akkor még nagyon erős Arsenalt vertük végig. A bajnokságban akkor is idegenben nagyon csúnyán, egy 3-al intéztünk el benneteket, otthon mondjuk becsúszott egy x, de én azt a BL-ra koncentrálásnak tudtam be. A védekezésünk akkoriban gyengébb volt, de a támadójátékunk talán még a mostaninál is erősebb. Azért egy Deco, Etoo, R10 nem mindennap jön össze egy csapatban, és már a mostaniak közül ugye Xavi akkor is meghatározó volt, és Iniesta és Messi is már javában épültek befele. Aztán jött két év, ami abszolút csalódás volt számomra, még mindig ott volt a hatalmas potenciál a csapatban, de nem jött ki.daffy írta:én akkor verhetőnek gondoltam a barcát,most sokkal kevésbé. számomra az abszolút uralkodás a triplázós évben kezdődött. akkor láttam először,hogy hanyatlik a foci és ti pedig felemelkedtek. ez két olyan pont,ami miatt jelenleg nincs ellenfél. a 2005ös csapattól sokkal kevésbé tartottam,mint a mostanitól(ebben benne lehet az is,hogy a realnak jobb volt a kerete)ozsimiki írta: Azért igaz,h előtte volt egy nagyon gyenge évünk (3.hely a bajnokságban még Frankkel) azelőtt pedig egy közepes, amit sikerült elbukatnunk (de szép szó) magunkkalNah de előtte ismét volt két pazar szezonunk ám, igazából 2004 második felétől 2006 végéig nem lehetett sok panaszunk.
Szóval kisebb kihagyással, mondhatni, hogy 7éve ismét tart a Barca-Real versenyfutás,és többnyire előbbi a meghatározó.
Emlékszem 2004 előtt minden évben, eme versenyfutást szerették volna mindenhol, mindig beharangozták, aztán nem lett belőle sok minden. Azóta viszont alap.
én akkor verhetőnek gondoltam a barcát,most sokkal kevésbé. számomra az abszolút uralkodás a triplázós évben kezdődött. akkor láttam először,hogy hanyatlik a foci és ti pedig felemelkedtek. ez két olyan pont,ami miatt jelenleg nincs ellenfél. a 2005ös csapattól sokkal kevésbé tartottam,mint a mostanitól(ebben benne lehet az is,hogy a realnak jobb volt a kerete)ozsimiki írta: Azért igaz,h előtte volt egy nagyon gyenge évünk (3.hely a bajnokságban még Frankkel) azelőtt pedig egy közepes, amit sikerült elbukatnunk (de szép szó) magunkkalNah de előtte ismét volt két pazar szezonunk ám, igazából 2004 második felétől 2006 végéig nem lehetett sok panaszunk.
Szóval kisebb kihagyással, mondhatni, hogy 7éve ismét tart a Barca-Real versenyfutás,és többnyire előbbi a meghatározó.
Emlékszem 2004 előtt minden évben, eme versenyfutást szerették volna mindenhol, mindig beharangozták, aztán nem lett belőle sok minden. Azóta viszont alap.
érdekes dolgok ezek...és azt se feledjük, hogy ahova ment anyagilag jól megtámogatták az elképzeléseit....Cfc-nél: mondta a nevet már nyilott is az orosz pénztárca és jött a játékos...Internél szintúgy volt... Most a reálnál megint.... így azért pellgrini is képes lett volna ezt elérni...és hát most értékelődik fel a munkája Manuel-nek...S.Doyle írta:Azt vidit azért tettem be hogy a Madridisták lássák hogy a bírok nem a Barcát segítik. A Bírok dolga hogy a meccset levezzesék és amit ugy itélnek azt lefujják amit nem azt nem. Muringyó meg nem akkora fej, naon jó taktikus de nézzük:
Porto: az szép volt nincs mese
Chelsea: bajnokságban a leépülő Arsenal a leépülő és most javuló Pool és egy közepes Man U mellet nem volt akkora dolog mint mondjuk tavaly a Chelsea cime vagy még a MU-é amikor a Poolall küzdött, BL-ből meg szépen kiverték
Inter: 2 OLASZ bajonki cim ami hát, na olasz ami egyszerüen gyenge nincs egy jó csapat csak kis szarosok meg nyugdijasok az akkori Bl-ről meg nem is beszélek mert a Barca volt a jobb csapat ő is tudta azért ment el milánoból mert tudta még egyszer nem lesz szerencséje és a csucsra könnyü feljutni de......
Real: még korai véleményt mondani de egyszerüen gyenge
Aki nagy edző és minden elismerést megérdemel az nem murinho hanem Ferguson. Nem tom mou orra mire van ugy fenn .
ne feledd Pinto véd a kupadöntőn !daffy írta: a kupadöntőben lehet sansz. 1 meccs és az x is jó.
Azért igaz,h előtte volt egy nagyon gyenge évünk (3.hely a bajnokságban még Frankkel) azelőtt pedig egy közepes, amit sikerült elbukatnunk (de szép szó) magunkkaldaffy írta:olyan régóta nem lehet,mert 3 éve vagytok ilyen jóksamy85 írta: És nem kell visszamenni sokat az időben, mert az atletico ellen is hogy nyertek??? az Atletico jött támadott, ők meg rugtak két mákot...mondjuk özilé szép volt,....de nem volt benne a meccsben.....egyáltalán nem...
amugy régóta ez van ha ők nem tudnak nyerni akkor "utolsó szalmaszál" gyanánt jön a Barca segítése a játékvezetőktől....
olyan régóta nem lehet,mert 3 éve vagytok ilyen jóksamy85 írta: És nem kell visszamenni sokat az időben, mert az atletico ellen is hogy nyertek??? az Atletico jött támadott, ők meg rugtak két mákot...mondjuk özilé szép volt,....de nem volt benne a meccsben.....egyáltalán nem...
amugy régóta ez van ha ők nem tudnak nyerni akkor "utolsó szalmaszál" gyanánt jön a Barca segítése a játékvezetőktől....
ez már tutira eldőlt,nincs kérdés 100%. már a klasszikus után tudni lehetett,hogy ha nem dől ki a teljes kezdőtök,akkor mi nem nyerhetünk. a bl-ben is egy esetleges dupla clásicón 75-25%ban a barcát tippelem tovább. a kupadöntőben lehet sansz. 1 meccs és az x is jó.Shocked mi ez a pesszimizmus? 60%? ennyit az őszi klasszikus után adtam kb.
Most 95%.
És nem kell visszamenni sokat az időben, mert az atletico ellen is hogy nyertek??? az Atletico jött támadott, ők meg rugtak két mákot...mondjuk özilé szép volt,....de nem volt benne a meccsben.....egyáltalán nem...Barcaman1993 írta: Bár a focit még mindig gólra játszák. Bár tudnék 1-2 mázlista meccset mondani a Realosoknak, amik elég makkerok voltak (Real-Villareal, Real-Sevilla, Real-Valencia, Sociedad-Real, Real-Mallorca).
Barcaforever írta:(Én a bajnokságot olyan 60%ban megnyertnek tekintem.)