Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Juve vagy RomaLionel85 írta:Hát igen. Más idők járnak arrafelé. 5pecial Jo5éval nem szedett volna be 2 gólt OTTHON az Inter, bár amit ő csinált néha (főleg ellenünk), az a szép futball megerőszakolása volt.Valbali írta:Azért az sem semmi, h az inter már beszedett 2 gólt otthon.
Leonardo meg mehet a levesbe. Nem elég, hogy elárulta a Milant, most a foci se megy igazán. Ha onnan kinyomják, hova megy?
Nem bánom. Én nem az Interre vadászom, hanem a Mourinho vezette csapatokra.Fecooo írta:2-5![]()
![]()
![]()
de kár, h nem az intert kaptuk...
Tottenham - Schalkemessibingyo írta:Real Menchester vagy Real Schalke donto lesz
Ha nem javulnak óriásit, nem fogunk nagyon megizzadni. De szerintem rápakolnak még erre.Messithebest írta:KeményEgyébként én már barátkozni azzal a gondolattal, hogy kénytelenek leszünk mi mind a 3 sorozatban kinyírni a Realt... Ez a Spurs hót gyenge....
Kemény
de még hogy,2-4Fecooo írta:Ozsi, kérem a tippedet holnapra
megy a Schalke, Raúl is betalált
HA mindenigaz, akkor jövőre Guardiola elhagyja a Barcát!Lionel85 írta:Leonardo meg mehet a levesbe. Nem elég, hogy elárulta a Milant, most a foci se megy igazán. Ha onnan kinyomják, hova megy?
Hát igen. Más idők járnak arrafelé. 5pecial Jo5éval nem szedett volna be 2 gólt OTTHON az Inter, bár amit ő csinált néha (főleg ellenünk), az a szép futball megerőszakolása volt.Valbali írta:Azért az sem semmi, h az inter már beszedett 2 gólt otthon.
Nem csak teBarca_10 írta:Ez a meccs már sajnos a Realé..![]()
OFF:Csak én hallottam úgy,mintha Hajdú B. azt mondta volna, hogy "Cudicini lenyeli a labdát" ?