2011.04.13. 14:40:11
Na számomra itt véget ért a kupaszezon. A III. ligás csapat ellen 0-7-re égtem. Bár nem csoda hisz nekem a védelmem megfelelő-remek-jó volt, míg neki volt 2 kiemelkedő támadása. Esélyem sem volt. Ráadásul a legjobb szélsőm megsérült 3 hétre. Ami orvos hiányában, majd max a szezon végén térhet vissza. Az önbizalom pedig csapnivalóra esett. Nem vmi jó.
Viszont úgy döntöttem, hogy év végén el kezdem a fiatalítást és a szezonok során magyar tehetségekkel árasztom majd el a csapatot.
Most nyáron hozok 6 (pontosabban 5, mert 1 ember már van az akadémián) 17-18 éves magyar csatárt. 2 technikás, 2 kiszámíthatatlan és 2 jól fejelő. Őket pár évig edzem majd, amikor ideális szintre érnek 2-őt eladok. Aztán veszek 10 db magyar védőt. 8 gyors, 2 jól fejelő. Őket ugyanúgy edzem, mint ahogy korábban a csatárokat. Majd mikor elérkeztek arra a szintre, 4-et felteszek szélsőnek és átállok szélső edzésre. Majd ha ez is kész jön 6 kp. 4 technikás, 2 kiszámíthatatlan és nyomom a játékszervezés edzést. Kapust meg majd veszek, azt úgyse edzek. Mi a vélemény? Sok szezonos edzés, de kétségkívül elég hatásos, ráadásul szó szerint magyar csapat lenne. 3-5-2es felállással. Így kreatív játékot is tudok játszani (ez nem tudom még milyen, tapasztaltabbak írhatnának róla, hogy és mint van az egész), széleken támadást és esetleg középen támadást is.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor