http://www.youtube.com/watch?v=OCG7TGxIt2k
http://www.youtube.com/watch?v=HxdsrysXJ50
http://www.youtube.com/watch?v=c8rB5_T232c

remélem ezért a llorrentéért kiadunk 35 milliótLogan10 írta:Azért azthittem hogy a Bilbaó hazain mutat valamit.. De azért megvoltak a szokásos reál büntetők
ha minden igaz az Osasuna ellen a 13. fordulóbanPavel írta:Mikor is kaptunk utoljára büntetőt bajnokin.giefLove írta:a bírók mindig a barcát segítik. mikor is kaptunk utoljára 2 büntetőt egy meccsen?
Arbeolanak is csak 1 lap hiányzik, Granero is most kapta meg az ötödiket, Arbeola kilencnél áll. Ha jól néztem.bence-barca írta:
Csak lerúgásokat vesztettünk, lehet a poszton jobb lesz ott a helyettesítő...
Arbeloa talán jobb? Very Happy
Arbeloa talán jobb?bence-barca írta: Csak lerúgásokat vesztettünk, lehet a poszton jobb lesz ott a helyettesítő...
Arra is.daffy írta:csak nem arra gondolsz,hogy ülve elesett?Bányász írta:Di Maria roppant komoly egyensúlyzavarokkal küzd.![]()
Ha Real drukker lennék akkor ennek szívből örülnék.ha minden igaz akkor ramos nem jatszhat ellenunk most kapta meg a 10 ik sargajat es azt irja h nem jatszik a kov meccsen azaz ellenunk
Csak lerúgásokat vesztettünk, lehet a poszton jobb lesz ott a helyettesítő...barcafan80 írta:ha minden igaz akkor ramos nem jatszhat ellenunk most kapta meg a 10 ik sargajat es azt irja h nem jatszik a kov meccsen azaz ellenunk
mert? az első tiszta büntető. a másodiknál is meg volt a kontakt,szabálytalan-> 11es. én nem ezekbe kötnék bele,hanem a mezőnybeli dolgokbagiefLove írta:a bírók mindig a barcát segítik. mikor is kaptunk utoljára 2 büntetőt egy meccsen?
csak nem arra gondolsz,hogy ülve elesett?Bányász írta:Di Maria roppant komoly egyensúlyzavarokkal küzd.![]()
soadroli írta:Na a real megkapta 2. büntetőjét
Ez a próbálgatásos szöveg, csak a Marca részéről volt írva, akik a legerősebb kezdő 11-et várták, szóval így, hogy ez nem következett be, értelmét vesztette a "próbálgatás"daffy írta:szóval akkor lófszt se próbálgat,mert a játékosok nincsenek a helyükön,így semmit nem tudunk meg a meccs után. casillas,ramos,dm és higu van a helyén az alap csapatból. ebből mi derül majd ki?haszi írta: Szövegértelmezés!!!
A 4-3-3-at próbálja ki... Mivel lehet, hogy az lesz, csak a kulcsjátékosokkal kiegészülve...
szóval akkor lófszt se próbálgat,mert a játékosok nincsenek a helyükön,így semmit nem tudunk meg a meccs után. casillas,ramos,dm és higu van a helyén az alap csapatból. ebből mi derül majd ki?haszi írta: Szövegértelmezés!!!
A 4-3-3-at próbálja ki... Mivel lehet, hogy az lesz, csak a kulcsjátékosokkal kiegészülve...
daffy írta:nem olyanról volt szó,hogy mou megnézi,mit tud ez a csapat? mármint hogy kipróbálja a barca előtt?haszi írta: Te miről beszélsz? Ki mondta, hogy ezzel a kezdővel állunk ki? Vagy Pepe vkp lesz? Ez csak pihentetés miatt van így, ha Benz is 100-as lesz akkor a maiak közül max 4-5-en ha kezdenek...
egyébként simán el tudom képzelni,hogy pepét otthagyja,csak a védelem kiegészül.
Szövegértelmezés!!!A Marca szerint a portugál edző a 4-3-3-as felállást szeretné tesztelni
nem olyanról volt szó,hogy mou megnézi,mit tud ez a csapat? mármint hogy kipróbálja a barca előtt?haszi írta: Te miről beszélsz? Ki mondta, hogy ezzel a kezdővel állunk ki? Vagy Pepe vkp lesz? Ez csak pihentetés miatt van így, ha Benz is 100-as lesz akkor a maiak közül max 4-5-en ha kezdenek...
Te miről beszélsz? Ki mondta, hogy ezzel a kezdővel állunk ki? Vagy Pepe vkp lesz? Ez csak pihentetés miatt van így, ha Benz is 100-as lesz akkor a maiak közül max 4-5-en ha kezdenek...daffy írta:ha a barca ellen kiállunk pepével,mint vkp,akkor felteszem az életem a barcára...
(...)
jövő hétvégén ezzel a kezdővel egy izzadságmentes 0-4+2 piros lap.