OvaMind írta:Egy-két drukkertársam igencsak elszállt magától, és egyébként igaz ez a Barca vezetőségére is. Szinte tény, hogy miénk a világ legjobb csapata, ennek ellenére egy meccs annyi összetevőből áll, hogy sosem lehet azzel dobálózni, h 4-5 góllal nyerünk. Pláne egy Real ellen.
Az őszi meccsen valóban lemostuk a madridiakat, a külnbség abban a 90 percben reális volt. Egyébként pedig ha a Barca nem lenne, akkor szerintem ezt a BL-kiírást megnyerné a Real. Ez úgy gondolom, mindent elmond az ő játékerejükről, annak ellenére, hogy őket sem fújnám fel annyira.
Ráadásul úgy gondolom, hogy a Barca csak az alaptizenegyével (1-2 változtatás max belefér, de nem a kulcsposztokon) képes arra a játékra, amivel európai topcsapatokat aláz. Így ha bárki kiesik tőlünk, (pl. tavaly Iniesta, de Xavi vagy Messi nélkül is meg lennénk lőve) már 50-50%-ra mondanám az esélyeket.
Szerintem a legnagyobb mákunk, hogy Guardiola az edzőnk, aki nem ájul el a csapatától, és a földön tartja a teamet. Az ilyen kaján vigyorú Rosell-félék, vagy a fórumba irogató tizenévesek nem igazán értenek a focihoz. Szerénység, alázat a játék iránt, tisztelet az ellenfél iránt. Ezektől az erényektől jobb ez a Barca többek közt, mint a 2006-os.
Hát, ...szinte minden betűvel maximálisan! A kimelt rész a legfontosabb összetevő, teljesen igazad van! Az előbb írtam egy hozzászólást, amit nem sikerült elküldeni, de ezt olvasva meg sem írom, mert nincs értelme, leírtál mindent, gratula!

Talán csak annyi, hogy nem lenne biztos a Real győzelme a BL.-ben, (szerintem) mert én nem tartom az abszolút másodiknak őket európában, de a pakliban benne lehetne.