daffy írta: torres nálam egy nímand és a jelen engem igazol és ehhez nem a góljait kell nézni(mondjuk azokat nem is lehet

). ha megszalad neki(ami benne van),akkor majd elismerem,hogy jó játékos,de a legjobbaktól messze van. amikor ment neki,akkor az egész csapatnak ment. ez igaz a poolra és a spanyolokra is.
Aha, szóval elég a jelenből kiindulni, így könnyű

Tehát ha tavaly azt írom, hogy jelenleg Benzema egy nímand,és a visszavonult Illés Béla is jobb nála, akkor igazam van, ok
Amikor ment neki, akkor meg sokkal inkább volt top5-3ban, mint amikor Benzemának megy. De ha szerinted Benzema ha formában van, benne van a top5 ben, akkor tényleg felesleges írni róla tovább. A legjobbaktól Benzema messzebb van, mint Torres a Nyírlugostól jelenleg (ha már használod te is a jelenleget).
daffy írta:momra,mert a legjobb csapatban a legjobb kiszolgálást kapja.
torresnél a csapatai is rosszak,meg...

viszont,illene kitűnni még egy rossz csapatból is. az a bajom torressel,hogy ha labdát kap,sem tud vele mit kezdeni és ezen nem fog változtatni egy erősebb kp. egyszerűen az angol védők nem neki valók. torres elfut és gólt rúg,de itt beállnak elé,beleharapnak a lábujjába,kirúgják a fogát. nem neki való a kemény foci. spanyolországban sztár lehetne,de angliában nem lesz
Angol védők nem neki valók, hm értem. Poolban is angol védőkkel nézett farkasszemet, többször volt neki való, mint sem. De kérdem én, Benzema melyik ligában játszik 2. éve? Spanyol. Ha csak a spanyol korszakaikat nézed, melyik volt meghatározóbb játékos? Torres vagy Benzema? És itt nem igen írhatod,h Torresnek jobb kiszolgálása lett volna az Atmában, mint Benzinek a Reálban. Meg nem is volt jobb csapat.
Ez annyira elfogult most tőled, mint ha mi azt kezdenénk írni,h Maxwell top mittomén mennyi a posztján, és megelőz nála sokkal többet bizonyított, de jelenleg rossz formában lévő klasszisokat. Persze...