2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Lehet vitatkozni,de akkor nézd vissza a meccset.Andris írta:Sanama, szerintem erősen el vagy tájolva.
Luis EnriqueBarcaman1993 írta:Ez minden csapatnál így van. Egyébként ennél a csapatnál érzésem szerint egy olyan ember kell, aki jól motiválja a csapatot és bátran nyúl a fiatalokhoz. Jelenleg itt a Barcánál ez a siker titka.Messithebest írta:Pedig igaza van.... Ha Messi nem is(hűség miatt), Pep biztosan elhagyja a Barcát pár év múlva. Aztán ha nem találunk megfelelő edzőt, megint visszacsúszunk, oda ahol a 2000-es évek elején jártunk...
Ez minden csapatnál így van. Egyébként ennél a csapatnál érzésem szerint egy olyan ember kell, aki jól motiválja a csapatot és bátran nyúl a fiatalokhoz. Jelenleg itt a Barcánál ez a siker titka.Messithebest írta:Pedig igaza van.... Ha Messi nem is(hűség miatt), Pep biztosan elhagyja a Barcát pár év múlva. Aztán ha nem találunk megfelelő edzőt, megint visszacsúszunk, oda ahol a 2000-es évek elején jártunk...
Pedig igaza van.... Ha Messi nem is(hűség miatt), Pep biztosan elhagyja a Barcát pár év múlva. Aztán ha nem találunk megfelelő edzőt, megint visszacsúszunk, oda ahol a 2000-es évek elején jártunk...Barcaman1993 írta:Na ezt gyorsan felejtsük is el. Még belegondolni is rossz. Másrészt, ha Puyol visszavonul, meg Xavi az nem azt jelenti, hogy az ikonok is eltűnnek. Van itt még pár világbajnok rajtuk kívül. Ráadásul vannak fiatal feltörekvő, tehetséges játékosok, akik nagyon nagy eséllyel bekerülnek, majd a csapatba (Thiago, Fontás, stb.). Ezen ne is gondolkozzon senkiTocy írta:Nem akkora baromság ez, mint amekkorának tűnik elsőre...
...szerintem kijelenthető, hogy Pep Guardiola 2 éven belül elhagyja szeretett Klubunkat. A legnagyobb csábítója az Inter, és neki is tetszik Olaszország. Messi pedig ha nem is két év múlva, de mjuk 4-5 év múlva, közel a 30hoz, egy Xavi-Puyol nélkül lévő, motiválatlan, nagyképű elnökkel és ki tudja milyen edzővel tarkított csapatából picit belefásulva könnyen a korábbi sikeredzője után eredhet új kihívásokat keresve...Ez nem történhet meg
Vagy hát én remélem
Ebben az időben már úgyis Pep II. azaz Xavi lesz a vezetőedzőBarcaman1993 írta:Na ezt gyorsan felejtsük is el. Még belegondolni is rossz. Másrészt, ha Puyol visszavonul, meg Xavi az nem azt jelenti, hogy az ikonok is eltűnnek. Van itt még pár világbajnok rajtuk kívül. Ráadásul vannak fiatal feltörekvő, tehetséges játékosok, akik nagyon nagy eséllyel bekerülnek, majd a csapatba (Thiago, Fontás, stb.). Ezen ne is gondolkozzon senkiTocy írta:Nem akkora baromság ez, mint amekkorának tűnik elsőre...
...szerintem kijelenthető, hogy Pep Guardiola 2 éven belül elhagyja szeretett Klubunkat. A legnagyobb csábítója az Inter, és neki is tetszik Olaszország. Messi pedig ha nem is két év múlva, de mjuk 4-5 év múlva, közel a 30hoz, egy Xavi-Puyol nélkül lévő, motiválatlan, nagyképű elnökkel és ki tudja milyen edzővel tarkított csapatából picit belefásulva könnyen a korábbi sikeredzője után eredhet új kihívásokat keresve...Ez nem történhet meg
Vagy hát én remélem
Na ezt gyorsan felejtsük is el. Még belegondolni is rossz. Másrészt, ha Puyol visszavonul, meg Xavi az nem azt jelenti, hogy az ikonok is eltűnnek. Van itt még pár világbajnok rajtuk kívül. Ráadásul vannak fiatal feltörekvő, tehetséges játékosok, akik nagyon nagy eséllyel bekerülnek, majd a csapatba (Thiago, Fontás, stb.). Ezen ne is gondolkozzon senkiTocy írta:Nem akkora baromság ez, mint amekkorának tűnik elsőre...
...szerintem kijelenthető, hogy Pep Guardiola 2 éven belül elhagyja szeretett Klubunkat. A legnagyobb csábítója az Inter, és neki is tetszik Olaszország. Messi pedig ha nem is két év múlva, de mjuk 4-5 év múlva, közel a 30hoz, egy Xavi-Puyol nélkül lévő, motiválatlan, nagyképű elnökkel és ki tudja milyen edzővel tarkított csapatából picit belefásulva könnyen a korábbi sikeredzője után eredhet új kihívásokat keresve...
Lehet? Miért, szerinted van valami esélye is, hogy Messi a világ legjobb csapatából elmegy egy olyan sz*r csapathoz, mint az Inter? Hagyjuk már ennél nagyobb baromságot alig találni... Inter... Maradjanak már, mi olyat tudnának adni Messinek, amiért elmenne hozzájuk? Hátrahagyná az életét, családját, a várost, ahol felnőtt? Neki ez a 2. otthona, minek menne el? Az emberi hülyeség határtalan...samy85 írta:lehet ez megint egy sajtó gyártmány... sokszor teljesen mást közölnek, mint amit az interjúalany elmond...
lehet ez megint egy sajtó gyártmány... sokszor teljesen mást közölnek, mint amit az interjúalany elmond...
Tocy írta:Szóval te beszéltél vele, és neked ezt mondtamessi1011 írta:Elárulok nektek valamit! Messi a triplázás évében sem játszott minden meccsen ugyanolyan intenzitással. Az, meg hogy kifulladt, az nem igaz. Próbál az erejével tartalékolni!!Értem
Valdesnek azért annyi, mert minden lépést - mozgást beleszámítanak nem csak azt, amikor valaki fut és Valdes simán együtt él a játékkal egész meccsen. Én még nem nagyon láttam 1 helyben ácsorogni...kristop írta:xavit lecserélték a 65. percben, azért csak ennyi neki, valdesnek fogalmam sincs miért, de ez az uefa.com hivatalos statisztikája. és vds és cech is öt kilométert futott tegnap.Tocy írta: sry de ebben a listában nem értem h Valdes hova fut ennyitÉs h Messi-Xavi mezőnyben se sokkal többet...
Szóval te beszéltél vele, és neked ezt mondtamessi1011 írta:Elárulok nektek valamit! Messi a triplázás évében sem játszott minden meccsen ugyanolyan intenzitással. Az, meg hogy kifulladt, az nem igaz. Próbál az erejével tartalékolni!!
xavit lecserélték a 65. percben, azért csak ennyi neki, valdesnek fogalmam sincs miért, de ez az uefa.com hivatalos statisztikája. és vds és cech is öt kilométert futott tegnap.Tocy írta: sry de ebben a listában nem értem h Valdes hova fut ennyitÉs h Messi-Xavi mezőnyben se sokkal többet...