Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a lakers-t gondolom úgy értetted,hogy V,de ők vannak otthonsocio66 írta:tudom,de ott talán 1,5-re levitték az x-et.
de akkor is,nem fura ez az egész? nekem nagyon.
nekem ezek vannak egyébként;
1.
Catania - Lazio x
SSC Napoli - Udinese h
AC Milan - Sampdoria h
HIFK - Blues h
8,67
2.
New Orleans Hornets at Los Angeles Lakers h
Borussia Dortmund - Freiburg h
Manchester City - Manchester United v jut tovább
2,18
az utóbbi időben volt egy pár(talán 2-3) ilyen oddsú olasz meccs és valahogy mindig döntetlen lett. ott van pl. a palermo-cesena meccs mikor a 90. perc után vágtak a vendégek 2 gólt és lett 2-2 úgy,hogy 10 emberrel nyomták. azért ez incrediblesocio66 írta:
nem tudom,annyira azért nem vitték le az oddsait.
meg nem tartom valószínűnek hogy egy bunda meccs ennyire köztudatban lenne,simán lehet hogy ezzel csak a figyelmet terelik el és a bunda egészen máshol van.
nem hülyék ezek.
múlt héten talán a palermo meccse volt ilyen és az x lett.socio66 írta:nem tudom,annyira azért nem vitték le az oddsait.fcbarca0827 írta:ott a tuti döntetlen: Catania - Lazio.
meg nem tartom valószínűnek hogy egy bunda meccs ennyire köztudatban lenne,simán lehet hogy ezzel csak a figyelmet terelik el és a bunda egészen máshol van.
nem hülyék ezek.
nem tudom,annyira azért nem vitték le az oddsait.fcbarca0827 írta:ott a tuti döntetlen: Catania - Lazio.
ez a pénzről szól. ésszel kell játszani,nem szívvelszajko írta:nem rossz,de a saját csapatod ellen tenni?daffy írta:akit érdekel,összeraktam egy tutinak látszót
napoli - udine H 1.7
udinében nincs sanchez és dinatale sem.
milan - samp H 1.3
sima meccs
real - barca v 2.2
jobb a barca
catania - lazio x 2.35
meg van bundázva
11es szorzó![]()
nem rossz,de a saját csapatod ellen tenni?daffy írta:akit érdekel,összeraktam egy tutinak látszót
napoli - udine H 1.7
udinében nincs sanchez és dinatale sem.
milan - samp H 1.3
sima meccs
real - barca v 2.2
jobb a barca
catania - lazio x 2.35
meg van bundázva
11es szorzó
találtam 1-2 jónak tűnő tippet. szerintet/szerintetek melyik bevállalható?levproff írta:Hosszú idő után újra raktam egy tippmixet:
Real Madrid - Barcelona V 2,50
3000ft-tal.
+ egy bet365-ön:
Real - Barca V 2,40
Rangers - St. Mirren H 1,18
Peterborough - Plymouth 2,5 over 1,70
Az első kettő tárgytalan. A 3-at meg azért vetted ki, hogy végre fél év után bejöjjön egy tippmix?FtcSikiHun írta:...
Végül a Clácisót vendégre tettem, de a többi maradt!Barcaman14 írta:Hétvégi:
Real-Barca 2,5 gólnál több V 1,60
St.Etienne-Nancy H 1,99
Parma-Inter V 1,74
Getafe-Sevilla V 2,37
West Brom-Chelsea V 1,66
Heracles-PSV V 1,65
200ft7190ft
a hendit úgy,hogy a barca kap egy góltultrasur írta: icipict off
Nemkötekedésből írom végképp hogy egy korrekt szurkoló társról van szó de nemvágom én soha de soha nem fogadnék a hőn szeretet csapatom ellen.
Hendi?! oké hogy realitás de akkor is reggel lemenni a lottózóba és átvenni ezt a "nyereményt"...
Meg majd még egy kérdés csak az már majd tényleg az adott topikban...
sry
icipict offdaffy írta:valenciát kivesszük és kész is a rohadt jó szelvény. nem hiába állnak ott,ahol.varnagykrisztian írta:Vaddisznóm:
Manchester City - Manchester Utd. 2.08
Almería - Valencia 1.96
Real Madrid - Barcelona 2.47
(0-1) Milan - Sampdoria 1.72
Vettel nyeri a Nagydíjat 1.70
Napoli - Udinese 1.71
Arsenal- Liverpool 1.7
Eredő odds: 85.59310
én hezitálok,hogy simán megrakjam a real-barcát V-re vagy 0-1es hendivel
Tippmixen: 2.90 / 2.29 / 2.70 Egyértelmű X lesz, tutira kiveszem.sneco7 írta:betclicen néztem Catania-Lazio: 3.00 / 2.25 / 3.00 ...hát az az x elég gyanús...lehet,h ez lesz a hétvége tuti tippje?![]()
valenciát kivesszük és kész is a rohadt jó szelvény. nem hiába állnak ott,ahol.varnagykrisztian írta:Vaddisznóm:
Manchester City - Manchester Utd. 2.08
Almería - Valencia 1.96
Real Madrid - Barcelona 2.47
(0-1) Milan - Sampdoria 1.72
Vettel nyeri a Nagydíjat 1.70
Napoli - Udinese 1.71
Arsenal- Liverpool 1.7
Eredő odds: 85.59310