2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ezt most beszélted Peppel telefonon,ugye?Andris írta:Megint csak nem igaz, amit írsz daffy. Illetve általánosságban talán igen, nálunk baromira nem. Nagyon sokszor érződik a csapaton, egyszerűen szemmel látható, hogy néha hagyják hogy Messi egyedül oldja meg. Kifejezett utasításként van szerintem kiadva neki, hogy ha semmi nem jön be, próbálja egyedül is(!). És ezt a társak is tudják amúgy. Nem véletlen van h sokszor még ezerszer rosszabb helyzetbe is inkább neki passzolnak, mint egy tisztább célpontnak.
egy focistának mindig arra kell figyelni,hogy mi a jobb megoldás. ha a passz,akkor passzoljon,elvégre a világ legjobbja,nem? és nem a túloldalon futott 60 méterre az ember,hanem a közelében. egy focistának nem lehet gond,hogy észrevegye,érezze,tudja,hogy fut a társ.messi1011 írta:
De Sanama, mikor el kezdesz cselezni, az jár at eszedbe, hogy kinek tudod leadni a labdát?? Túlzás, amit elvársz tőle!
általánosságban értettem a jobb megoldást,nem feltétlen messi posztján. tökéletes ember persze nincs,de törekedni lehet rá. és azt senki nem gondolhatja komolyan,hogy nem vesz észre 2 elfutó csapattársat. nem akart passzolni vagy azt hitte,hogy ő megoldja. ha megcsinálja a cselt,létszámfölényben vannak,de nem csinálta. nem tudom,hogy többet gondol-e magáról,mint kéne vagy csak fáradt-e,de az biztos,hogy az átemeléseknél nagyképű.Ez egészen egyszerűen nem igaz. Smile
Maximum Iniesta és Xavi azok, akik vannak annyira sokat elől, és vannak annyit játékban, mint ő. De még ők sem olyan éles helyzetben, közvetlen a védőfal között. És ők sem hibátlanok, főleg tegnap nem. Messi szerintem magasan a legjobb támadó szellemű játékosunk volt tegnap, ha volt mondjuk 3 olyan helyzet, amiben a passz esetleg (fogalmunk sincs) jobb megoldás lett volna, na bumm. Amíg osztott ki gólpasszokat is, amiket a társak rendre elszúrtak, méghozzá ocsmány mód, addig szerintem senkinek egy szava sem lehet erről a kevéske alkalomról.
Ez egészen egyszerűen nem igaz.daffy írta:de az megvan még 5 játékosnak rajta kívül. nem attól a világ legjobbja,hanem attól,hogy 100 helyzetből 95ben jó döntést hoz,de most nem hoz...Andris írta:Azért kell 15, mert volt a mérleg másik nyelvén 30. Szerintem ez ilyen egyszerű.
De Sanama, mikor el kezdesz cselezni, az jár at eszedbe, hogy kinek tudod leadni a labdát?? Túlzás, amit elvársz tőle!Sanama írta:Én nem Fifázok,ilyet ki mondott?Lionel85 írta:Sanama, ember legyen a talpán, aki 10-ből 10-szer a legjobb helyre adja a labdát. Ő is ember, tévedhet. Nem gép, nem FIFA-zik, ahogy te és nem tv-n nézi a meccset, ahol mindent látni, hanem ott van a gyepen, sokkal másabb. Talán nem is kell említenem. Még így is klasszisokkal jobban cselekszik, mint más, ahogy Andris is írta. Nem kéne a valóságot keverni a játékokkal!![]()
Én nem azt várom el,hogy mindig jó megoldást válasszon,csupán azt,hogyha már 3-madjára nem jön be a csel,akkor 4-ére passzoljon,főleg ha mellette van 2ember tisztán. Semmi többet.
Fecooo-nak igazat adok,hogy nagy a nyomás Messin,mivel a csatársor annyiban kimerül,hogy Messi, sajnos Villa és Pedro is használhatatlanok.
Andrisnak meg annyit,hogy ha 15hibát fel tudsz hozni valaki ellen,akkor az már nem egy Barcelonaba való.Szóval nem is értem miért kéne 15 hasonlót szitut megemlítenem?!
Persze, hogy nem szép mozdulat volt Messitől. Csakhogy éppen egy Madridos linkeljen egy ilyet, kicsit túlzó. Először a saját portáján söpörgessen az uraság! Utána lehet linkelgetni és suttyózni a másikatSanama írta:Higanynak teljesen igaza van,és Lionel85, erre nem az a megoldás,hogy linkelünk egy videot amiben CR csinál valamit.
ez a messi részleg. attól nem lesz kevésbé csúnya,hogy más is csinált csúnyát. egyébként cének inkább a puyolba ugrását említeném meg,ha már undorító kell tegnapról.Lionel85 írta:http://www.youtube.com/watch?v=Cs88U-ih-Jwhigany írta:Errol semmi? Kis suttyo...Undorito.
Erről se semmi?
de az megvan még 5 játékosnak rajta kívül. nem attól a világ legjobbja,hanem attól,hogy 100 helyzetből 95ben jó döntést hoz,de most nem hoz...Andris írta:Azért kell 15, mert volt a mérleg másik nyelvén 30. Szerintem ez ilyen egyszerű.
Más ke un klubsjay írta:Egyébként többször is lézereztek a szemébe. Remélem a közönségbe rúgást nem alantas céllal csinálta.
Erről se semmi?
http://www.youtube.com/watch?v=Cs88U-ih-Jwhigany írta:Errol semmi? Kis suttyo...Undorito.
Lenne ekkora minden focistának a legnagyobb bűne. Először nézz kürül otthon!higany írta:Errol semmi? Kis suttyo...Undorito.
Én nem Fifázok,ilyet ki mondott?Lionel85 írta:Sanama, ember legyen a talpán, aki 10-ből 10-szer a legjobb helyre adja a labdát. Ő is ember, tévedhet. Nem gép, nem FIFA-zik, ahogy te és nem tv-n nézi a meccset, ahol mindent látni, hanem ott van a gyepen, sokkal másabb. Talán nem is kell említenem. Még így is klasszisokkal jobban cselekszik, mint más, ahogy Andris is írta. Nem kéne a valóságot keverni a játékokkal!
Te melyik meccset nézted?? Elég sokat passzolt, meg próbált a társaknak labdát adni. Ki fog neki labdát adni, mikor középen van???? Sokat van a 16os-on belül.Nem kéne belekötni. Tegnap betegen játszott. Inkább a befejezéseken kéne változtatnia. Sok ziccert elront. Az egész csapat élen vele hulla fáradt. Kíváncsi vagyok, hogy szerdán mit fognak művelni, mert a kupákhoz ez nem elég.Sanama írta:Leültetném már egy Fifa játék elé,és megmutatnám neki az a francos "S" betűt a számítógépen,mert szerintem otthon neki az hiányzik.
Ma is nem egyszer volt olyan szitu,hogy passzolhatott volna,de nem,ő meghúzza a cselt,bele az emberbe.