daffy írta:Lionel85 írta:Ne feledd, a Barça sem pörgött úgy, mint novemberben. Ha az a játék lesz, mint akkor és nem a tegnapi "kényelmesebb", akkor hiába ez a gyönyörű foci, amit most Madridban álomfocinak neveznek, semmire nem mennek.
és miért nem pörgött? ki mondta,hogy ne pörögjenek? tiszta ideg volt mind2 csapat,nem úgy tűnt,mintha tojnának a meccsre. fáradtak voltatok,talán motiválatlanok is,de abban biztos vagyok,hogy nem lustálkodni jöttetek a bernabeuba. ez egy clasico és még anno sokan megmondtátok,az más lesz,ott koncentrálnak és belövik,ott hajtanak. nem,nem lövik be,nem hajtanak. mind2 csapat tartott a másiktól,ennyit tudtak.
Nem tudom miért nem pörgött a Barcelona. Szerintem nem mondta senki nekik, hogy ne pörögjenek, de mivel túlzottan nagy tétje nem volt a csatának, talán ezért nem kapkodtak. Fáradtak nem voltunk, az, hogy motiválatlanok legyünk egy El Clásicón... szerintem ezt te sem írtad komolyan...
Többször hangoztattam már, többet így nem fogom, a szerdai meccs lesz a szó szoros értelmében is vett DÖNTŐ, és nem a bajnokság, ahol 8 pont előnyünk van és az volt a cél, hogy ezt minimum tartsuk. Ennek megfelelt a Barcelona. Nem nekünk kellett a renoménkat visszaállítani, hanem nektek.
Ja, és örülj ennek, hogy végrehajtotta a csapatod a taktikai utasítást. Én ha Madridista lennék, nem ennek örülnék. Jelenleg nincs öröm semmire, de szerencsére nem vagyok Madrid-fan, így nem érzem át, hogy jelenleg minek is kéne nálatok örülni!