Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nagy izgalmamban Richard Jeffersonból lett RichardsonKalap1988 írta:Huh, ez komoly meccs volt! Nyert a Grizzlies, kiélezett csatában a Spurs otthonában! Végig jobbak voltak, nagyon ígéretes fiatal társaság és kifejezetten szimpatikus a játékuk, a végén, mikor Allen és Gasol is kihagyott 2-2 döntő fontosságú büntetőt és a Spurs vette át a vezetést, akkor azt hittem, hogy vége, szétestek fejben a srácok, de nem így történt, Battier triplája lélektanilag a meccs legfontosabb kosara volt, megérdemelten nyert a Memphis. Egy meccsből nem vonnék le nagy következtetést, de az biztos, hogy nem lesz pár év múlva egy kutyaütő társaság ez, egy komoly sztárra lenne még talán szükségük. A Spursnek szerintem pedig a jelenlegi felállásban és játékrendszerben vége, a sikerességük kulcsa éveken keresztül, a jó passzjáték és az ellenfélhez való alkalmazkodni tudás képességén túl elsősorban a védekezés volt, ami idénre teljesen szétesett. Ha túl is jutnak a Memphisen, szerintem nem jutnak sokáig és jövőre át kell alakítani a csapatot.
Jefferson az a Richardson, de egyébként ugyanezt írtamBob_Marley írta:Hát izgalmakban nem volt hiány, s megvan a Grizzlies első PO győzelme, pedig ilyen gyenge büntetőzéssel ritkán szoktak meccset nyerni, s kiélezett szituban is 4 zsinórban elrontott büntető, de a végén Battier bedobta a triplát!
Richardson meg a színtisztát kihagyta!
Szoros, lüktető jó kis meccs volt, s amire számítani lehetett Gasol-Zach sok gondot fog okozni a Spursnek és így is lett, Randolph gyilkolt a festékben!Sok van hátra s 4et azért nehéz lenne nyerni a Spurs ellen, de ez egy hihetetlen szép győzelem volt a maciknak!
Valóban csak a te linkedről jön be, jó hogy írtad!Game90 írta: Nálam csak innen jön be:
http://www.nba.de/playoffs2011/live_games.html
Tényleg nagyon jó minőség
Nálam csak innen jön be:Bob_Marley írta: http://ilp.nba.com/nbavp/inmarket.jsp?id=4191
azt hiszem jó kis streampár meccs erejéig német league pass
![]()
Ha nem vagy éjjeli bagoly, akkor nem is nézed szerintem. 7kor lesz, ami európai idő szerint hajnal 1 óra.MessiFan írta:Nem hülyeség hisz megvan a pályaelőny nem?Slither írta:Ne írjunk már hülyeségeket, a pályaelőny alapból megvan, az a helyezésük alapján kapják...
Amúgy Sixers 14-el vezet közben.![]()
Sajnos ők se fogják végigbírni a meccset.![]()
Sixers kikapott 7 ponttal. A big hármas 58 pontot dobott.
Ma játszik a Boston. Nem találtam streamet.. Hány órakor játszanak európai idő szerint?
Nem hülyeség hisz megvan a pályaelőny nem?Slither írta:Ne írjunk már hülyeségeket, a pályaelőny alapból megvan, az a helyezésük alapján kapják...
Amúgy Sixers 14-el vezet közben.![]()
Sajnos ők se fogják végigbírni a meccset.
Nem nemsokára, hanem már játszanak. Félidő van 54-49 a Miaminak.messideco írta:Hoho
A Red Wings megnyerte a második meccsét is a Phenix ellen, ezúttal 3-4-re.
Folytatás hétfőn
Közben nemsokára játszik a Heat is.
Ne írjunk már hülyeségeket, a pályaelőny alapból megvan, az a helyezésük alapján kapják...MessiFan írta:... szerintem már megvan a pályaelőny.
nagyon sírva fakadok. egy indianat simán verni kellene,de így viszik a pénzemSlither írta:Hansbrough csak úgy szórja a középtávóliakat.
Bulls védelme egyenlőre nem klappol, támadásban meg csak Rose-ra támaszkodnak.