2011.04.17. 22:47:26
Szerintem jó ez az 1:1, bár egy kicsit nyögve-nyelős volt. A helyzet az, hogy Mourinho azt játszatta a Reallal, mint tavaly az Interrel, 4-5 ember vonalban védekezett a 16-os vonalánál, előttük 7 méterrel még 3-4 ember szintén vonalban. Ezt majdnem lehetetlen átjátszani, de még átlőni sem lehet. Mou tudja, hogy lassan, sok passzal fejlődünk fel, van idejük hátul felvenni ezt a sündisznóállást, aztán kontrából majd lesz vmi. A helyzet az, hogy ez be is jöhet, sőt bejöhetett volna már tegnap is. De ez a fajta foci senkinek nem tetszik, csak a "szakma" zeng róla ódákat, hogy ez mekkora találmány. Biztos az, de ha ez a jövő, akkor nehéz lesz ezzel megtölteni a stadionokat. Na mindegy, ha bejön, Mou a király, de most még csak SPECIAL 5. Hogy a Real mindig 10 emberrel fejezi be a Barca ellen? Nem tudom, mit kellett volna csinálni tavaly Ramossal? Megsimogatni a fejét? Persze tudom, beszaratni a bírókat a köv. meccsre, ez a cél. Ezzel csak az a baj, hogy már uncsi és lassan nem veszik komolyan. Ki kellene találni vmi újat. Meg is van, nem nyírunk füvet. Hát ez minden ökörsége közül a legnagyobb. A legközelebbi classicot meg játszuk le a Királyi Palota udvarán, a szobrok között. Ha az sem jön be, mehetünk az erdőbe. Remélem, Valenciában nem haverja a fűnyíró ember, mert akkor ott térdig fog érni a gaz. Az a baj vele, hogy eszement jó edző, de már egy kicsit az agyára ment ennek a tudata. El kell Őket kalapálni szerdán is meg a BL-ben is, bár szerintem arra is lesz egy kifogás. Ettől függetlenül mind a két párharc 2 esélyes.
monyo69