2011.04.20. 10:10:43
hát kövezzetek meg, én nem látok ebben semmit.
Ha Messi kilövi a szurkolót a lelátón, akkor elgondolkozok, hogy mivan!? Azt is megmagyarázom magamnak, de azért csúnya dolog alapvetően.
Viszont hogy Piqué beszól 1-1 embernek a lelátón ésvagy a pályán?
1. a madridi közönség meglehetősen bunkó (volt most is)
2. a madridi játékosok jó része pályán hentes állat (állandóan), pályán és azon kívül pedig egyáltalán nem mutat akkora tiszteletet mások felé, mint pl a mi játékosaink, méghozzá közel sem
3. nyilván Piqué tősgyökeres katalán, ismerjük a spanyol katalán ellentétet minden oldalról már
Én úgy gondolom, hogy teljesen természetes emberi viselkedés volna egy ilyen megnyilvánulás bárki részéről, pláne Piqué részéről aki egy huszonéves suhanc tipikusan.
Hiába vagyunk a világ legszerényebb és legsportszerűbb csapata, a játékosaink nem szentek. Nem is lehet elvárni tőlük, hogy azok legyenek.
Szerintem nagyon sokatok el van tájolva kicsit, és irtózatosan túllihegitek a klubnak ezeket a fenenagy elvi értékeit is. Nekem például Guardiola néha már egész egyszerűen álszent, és ez az unszimpatikus.
Nem arról szól ez az egész, hogy a kisujjunkat se lehet mozdítani ha az nem valami nemes cél érdekében történik, hanem hogy ilyen apróságok ellenére is bőven mi vagyunk minden jónak és sportszerűnek a mintapéldányai, ami pályán és azon kívül történik.
Persze most sem várom, hogy egyetértsen bárki is. De nem véletlen kezdek teljesen felhagyni ennek az egész fórumnak a látogatásával, olyannyira nem létezik az emberek 90%ának a lényeglátása, hogy néha már 'fáj'.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila