Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
nana! nehogy a végén még a realmadrid legyen a jedi tanács, akik a fair play eszközével próbálják legyőzni a velejéig romlott birodalmi elnyomókathaszi írta:Ha ilyeneket lehet mondani, nem értem miért nem indulnak külön bajnokságban? Lehet itt arcoskodni, csak épp annyi, hogy a mindenhol hangoztatott "Több, mint egy klub" szlogen így eléggé sántít, főleg amit most a Clasicok előtt, között leművelnek egyesek nálatok(Valdes, Rosell, Pique)... Azt ne is mondjam, hogy fordított esetekben média, szurkolók, játékosok mindenki a Madridot köpködné..."Szerdán a ti királyotok kupáját fogjuk megnyerni!"Pontosan, mivel győzni is tudni kell, csak egyesekkel elszalad a ló...mert amikor mi voltunk lejjebb és ők nyertek, mindig legyőztek minket(volt ilyen a 2000-es évek elején) akkor sosem volt ilyen
pep dolga lenne kordában tartani,motiválni és a földön tartani a fiúkat. a következő 3 meccsen kiderül,hogy mekkora a baj(ha van),így ítélkezni még ráérünksocio66 írta:tényleg egyre gyakoribbak ezek az esetek,nyilatkozgatunk össze-vissza,a pályán is sokszor én szégyellem magam némelyek helyett.
ezek tükrében nem mondhatjuk,hogy mi sportszerűbbek,vagy egyáltalán, jobbak vagyunk másoknál,ugyanúgy megcsináljuk az unfair dolgokat pályán és azon kívül is.
persze nincs ezzel akkora baj,csak akkor ne hangoztassa senki a klubtól,hogy mi többek vagyunk bárkinél is.
B. Tamás írta: Piquéről ezt, mivel ez nem a közvéleményre tartozik, a falak mögött pedig ilyeneket egymásnak lehet mondani a rivalizálás jegyében. DE még így sem tudom, hogy elhiggyem-e ezeket.
Ha ilyeneket lehet mondani, nem értem miért nem indulnak külön bajnokságban? Lehet itt arcoskodni, csak épp annyi, hogy a mindenhol hangoztatott "Több, mint egy klub" szlogen így eléggé sántít, főleg amit most a Clasicok előtt, között leművelnek egyesek nálatok(Valdes, Rosell, Pique)... Azt ne is mondjam, hogy fordított esetekben média, szurkolók, játékosok mindenki a Madridot köpködné..."Szerdán a ti királyotok kupáját fogjuk megnyerni!"
Pontosan, mivel győzni is tudni kell, csak egyesekkel elszalad a ló...mert amikor mi voltunk lejjebb és ők nyertek, mindig legyőztek minket(volt ilyen a 2000-es évek elején) akkor sosem volt ilyen
Pique-től nem jött válasz még, de a meccs után biztosan rákérdeznek... szal én azt hiszem hogy a spanyol-főleg a Madridi-lapok, médiaguruk tudatosan írnak, és hajszolják a konfliktust a Barca, és a Real között.... ennek indítéka, a Barcelona egyértelmű dominanciája a Madriddal szemben, az elmúlt években... mert amikor mi voltunk lejjebb és ők nyertek, mindig legyőztek minket(volt ilyen a 2000-es évek elején) akkor sosem volt ilyen.... A Madridi szurkolók pedig a vérszagot érző ragadozókhoz hasonlóan forrnak.... Sőt Spanyol zászlókkal a kezükben fognak érkezni,mintegy azt jelezvén, hogy Katalónia jelentéktelen, és "csak egy tartomány"...1 a sok közül....Vito írta:azért kíváncsi lennék a forrásra és hogy ez a beszélgetés valóban így zajlott-e le..
ha ezt mondta piké, akkor az gáz.
újabb rossz pont, újabb támadási felület és ami a legszomorúbb, hogy egyre gyakoribbak ezek a szituk.
az elmúlt két hónap nyilatkozatai nagyon nem tetszenek, ahogy a pályán mutatott magatartás és az állandó reklamálás sem.
A válaszom ennyi:tuziat96 írta:szerinrtetek piqué megtudja állítani c.ronaldot???? remélem igen![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
barca forever![]()
![]()
![]()
![]()
![]()