Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem az.Én tényleg szeretném,mert úgy gondolom,hogy a szép focit az eredményessel csak ő tudná odavarázsolni Rómába.Szóval én ezt komolyan szeretném.Ancelottinak csak másodsorban örülnék!ab1daL írta:Elhiszem hogy páran mérgesek vagytok, de azért csacskaságokat ne beszéljünk már! Tipikus meccs utáni hsz, felfokozott idegállapotban.albicelesteX írta:Remélem minden.Rómában várjuk!!!!!blaugrana!? írta:Mi igaz abból hogy már csak 1 évig marad ?![]()
![]()
Rómába amúgy is menjen inkább Ancelotti![]()
Ez így van, ahogy mondod. Egy betömörülő csapat ellen nem fog bejönni a gurigázás, majd egy indításból a védők mögé kerülés. És miért nem? Mert nincs hely mindezeket megcsinálni. Erre már rá kellett volna jönnie, de...Cali írta:...
Elhiszem hogy páran mérgesek vagytok, de azért csacskaságokat ne beszéljünk már! Tipikus meccs utáni hsz, felfokozott idegállapotban.albicelesteX írta:Remélem minden.Rómában várjuk!!!!!blaugrana!? írta:Mi igaz abból hogy már csak 1 évig marad ?![]()
![]()
Remélem minden.Rómában várjuk!!!!!blaugrana!? írta:Mi igaz abból hogy már csak 1 évig marad ?![]()
![]()
Valljuk be, azért Pep-pel sokan egyetértettünk volna
Akkor minek hosszabbította meg a szerződésétIlúvatar írta:Ettől függetlenül lelép. Van rá példa.Barcaman1993 írta:Ha jól emlékszem Pep szerződést hosszabbított 2012-ig, úgyhogy felesleges vitázni. 1 éve szinte még tuti van. Ha jövőre meg ilyenkor nem hosszabbítja meg a szerződését, akkor már lehet vitatkozni, de addig fölösleges találgatni.
Ettől függetlenül lelép. Van rá példa.Barcaman1993 írta:Ha jól emlékszem Pep szerződést hosszabbított 2012-ig, úgyhogy felesleges vitázni. 1 éve szinte még tuti van. Ha jövőre meg ilyenkor nem hosszabbítja meg a szerződését, akkor már lehet vitatkozni, de addig fölösleges találgatni.
Én is erre teszem a voksom, illetve bőven jó Enrique is. Ez a kettő.MessiFan írta:Tito Vilanova. Ugyan úgy ismeri a játékosokat és a taktikát mint Pep.
Kösz, inkább nem.ab1daL írta:Pep távozása esetén, maximálisan Hiddinket támogatnám. Persze vannak még nevek, de őt tartanám a legjobbnak szvsz.