Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pont az az egyik legnagyobb erőssége, hogy abszolút "2 lábas" játékos. Amúgy vettem az apró iróniát, nem is azért írtam, de így kerek a dolog...visca el barca írta:nem értem h egy abszolut ballábas játékost miért a jobbon erőltet
de bejött, jobban is odatette lio elé
Pont erre gondoltam....senzu írta:Meg kéne köszönni Marcelonak, hogy rálépett Pedrora! Ha az nincs, tuti nem áll be Afellay, vagy a 90. perc környékén.
Pedig mennyire kellett ez a gólpassz tőle!
Most jókor hozta be pep és ez jó,szerintem is kaphatna több lehetőséget,de még friss játékos és szerintem kap lehetőségetTdavid írta:Ma ő volt a kulcs.
Éreztem h ő kell ide.Nem csak Marcikát forgatta meg de az egész jobb oldalt uralta még bent volt.
Több játék neki és egy újabb holland csiszolt gyémánt lesz nálunk.
Mikkel foglalkoztok drag jo istenem ez mar nagyon metan gazLionel85 írta:Azért Ini se lehet nagyon kényelmes azzal a bőrönddel.Sanama írta:ezt abból szűrted le,hogy előtte van egy cső,amitől nem tud kényelmesen ülni,mint Iniesta?!Azért ha már a csövet említetted, olyan, mintha Ibi lábából indulna. Lehet, csak ez volt a baja. XD
Azért Ini se lehet nagyon kényelmes azzal a bőrönddel.Sanama írta:ezt abból szűrted le,hogy előtte van egy cső,amitől nem tud kényelmesen ülni,mint Iniesta?!