Napközben azon gondolkoztam, miként jutott el ez a 2 csapat erre a szintre? És arra döbbentem rá, hogy a Real kezdőjének az értéke több, mint 400 millióba fájt, míg a mi csapatunk olyan 100 milla körül. Akkor hogy is van ez? Párszor már ezt a témát is megbeszéltük, de ez marhára idegesít. Más évekig dolgozik azon, hogy legyen egy ütőképes csapata, aztán jön a Real Madrid 2 év alatt 350 millió elköltött euró után pedig már egy kész csapatuk van. És ez a probléma

Ezzel a kis csapatokat lehetne segíteni és az utánpótlás nevelést, de ez bezzeg nem érdekli őket. Ezt az UEFA-nak kéne pedig megoldani. Már rég megszületett a 6+5 játékosos szabály, de még mindig nem vezették be

Ha így folytatják nem is fogják. A nyakmelegítőt bezzeg be kellett tiltani. A videóbírót se vezetik be, de felküldenek még 2 másik vakhangyát, akik szintén nem látnak semmi és nem vállalnak semmiért felelősséget. Kicsit reformálni kéne a szabályokon, mert pl. az se járja, hogy a Chelsea is egy nap alatt 70 millió fontot elköltött. Persze ez már nem ebbe a topicba illik, de a témámhoz meg igen.
Mi a véleményetek úgy az egészről? (Bár lehet, hogy tudom a választ)