Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
az a baj, hogy nem érted, és nem is fogod érteni a lényeget, mert nem akarod érteni...Vito írta: azt csinálsz, amit akarsz Swine (ha hordalék, akkor hordalék a Barca...) csak akkor itt télleg ne kérj ki senkitől semmit! Te ne.
Barcafan ment odaátra észt osztani? nem!real_funghi írta:Ajánlom figyelmedbe a barcafan kollégád aláírását, és akkor kiegyeztünk egy békés döntetlenben...
értem, bár ez nem teljesen igaz....Charlie írta: nálunk 1szer nem volt lege..zve 1 játékosotok sem,egyszer nem írtuk volna hogy dögöljön meg!Nálatok nem 1szer olvastam.Ezért mondtam hogy a belem kifordult.
C.
Igen ez volt a legegyszerűbb válax,na de igazából nálunk 1szer nem volt lege..zve 1 játékosotok sem,egyszer nem írtuk volna hogy dögöljön meg!Nálatok nem 1szer olvastam.Ezért mondtam hogy a belem kifordult.Swineherd írta:Volt olyan időszak, amikor igen sűrűn volt hányingerem az itteni jelzőktől, de mégsem kértem ki magamnak...
múltkor olvasgattam nálatok,majdnem hányingert kaptam amit leműveltetek!Undorító volt amilyen jelzőkkel illették nálatok 1esek a Barcát.Na de felétek ez a természetes.Swineherd írta:Vito és Charlie!
Ugyan már...eléggé más a két dolog...
Az egy dolog, hogy utálom a barcát, Ti sem szoktátok egyébként szebb jelzőkkel illetni a csapatomat...DE, soha nem örültem még egy sérülésnek sem és nem is fogok...
Ha nem látjátok a különbséget, akkor sajnálom, nagyon sajnálom
Na igen ez igaz Swineherd!Vito írta:az a gond Swine, hogy CSAK mással vagy ilyen kritikus!
nem helyes szerintem sem, hogy más sérülésének örüljünk, (ezt jelezték is fórumtársaim) viszont, ha Te hordaléknak nevezed a Barcelona-t odaát, akkor miért vársz el a másiktól toleranciát a Madriddal, vagy Ronival szemben???
csak a "tényleget" felejtettem kiBoixos írta:Sacchi, okés, csak a helyet tévesztetted el.
nálatok sem tapsolnak a hasonló szitukhoz.
Oks sorry! Nem fordul elő többet! azért leírom miért írtam ezt: ha valaki szidja az én kedvenc csapatom a fél világ előtt akkor szerintem nem olyan nagy dolog ha egy fórumon én szidom ezt az embert.. Más kérdés hogy ott hibáztam hogy a saját csapatának a honlapján illetem érdekes jelzőkkel.. Szal bocs! ( bár a véleményem megmaradBoixos írta:Sacchi írta:Rapika: 2 bl-t és 4 bajnokit hagy ki.
Boixos: félreérthetően írtam, de úgy gondoltam hogy annak lehet örülni hogy most nem fogja rugdosni a gólokat.. meghogy Cabrón Eto'o megléphet a góllövőlistán...
ezt a cabrónetoo dumádat bátran hagyd meg odaátra
![]()
mindegy, épüljön fel a ronaldo, nem kíván neki rosszat senki sem.