Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
daman
Barça B

2011.04.22. 17:37:01

zsulter írta:Mindegy Kutyából nem lesz szalonna...Véleményem szerint Perez óta csak a külsőségek és a felszínesség jellemzi a madridot, az hogy hány aranylabdás érkezik, meg hány címet kell nyerni, hogy ki hogyan fog nekik sorfalat állni....Amiért a legkevésbé szimpatikus nekem, az a felsőbbrendű demagóg duma, amit marketingolnak magukról, pedig semmivel sem jobbak mint a többi nagy csapat...sőt: ezekkel az értékekkel inkább még hátrébb sorolandóak...Szerintem az utolsó CSAPAT madridban az a Hierro-Redondo-féle madrid volt, a többi csak kirakat....a mostani sem más....
1) Akar elhiszed, akar nem, a focit gyozelemre es cimekre jatsszak.
2) Szerintem illik kulonvalasztani Perez elso "uralkodasat", a Calderon-erat es a mostanit. Persze mindig volt mibe belekotni: eloszor abba, hogy minden evben jott egy aranylabdas, aztan abba, hogy mennyi jatekost vettek Calderon alatt, majd annak vege fele, hogy a Madridhoz nem illo iparos jatekosok jonnek. Vegulis igaz volt mind, de most Perez 2. elnokseget szeretnem kielemezni par szoban, gyenge keret volt el kell ismerni, volt 1-2 hiba (Robben elkuldese pl.), de elso eveveb vegre megerositette a keretet, raadasul bar a legnagyobb neveket vette meg, azokat pont olyan posztra, ahol hiany volt. Ha megteheti, hogy egy adott posztra megveszi a legjobbat, miert ne tenne? Az mar csak pont az i-re, hogy anyagilag is jol jott ki belole. A masodik evben meg megvette azokat a nem szupersztarokat, akik vegul kulcsemberekke nottek ki magukat, es akiket Mourinho kert. Nem neveznem eszetlen koltekezesnek azt, ami az utobbi ket evben tortent.
3) Szerintem osszekevered a ket csapatot. A Madrid semmifele felsobbrendu kepet nem probal kialakitani magarol.
Ellentetben a Barcaval, amelynel egyebkent logikus es egyben zsenialis otlet volt ezt megtenni. Ezt meg ti, Barcasok is elismerhetitek. Atlagnal szimpatikusabb csapat a Barca, ezt nem akarom elvenni tole, es szerintem ez leginkabb Guardiolanak koszonheto, az olyan lepesei miatt, mint mikor elhatarolodik a vezetoseg idiota kampanyaitol, mikor bocsanatot ker Messi helyett, hogy a nezok koze bombazza a labdat, stb. Sokan alszerenynek tartjak, szerintem is tulzas neha amiket mond, de az nalam tiszteletet erdemel, hogy mindig probal szereny maradni.
Ugyanakkor a Barcelona, mint klub politikajarol mar kicsit mas a velemenyem. Ugye most itt vannak a sikerek, raadasul kijott egy olyan garnitura a sajat nevelesu jatekosokbol, amilyen meg nem volt es nem is hiszem, hogy lesz sok ideig. Igy aztan tokeletesen eladhato lett az a kep, amit kialakitottak magukrol: a sokaig elnyomott kis szegeny csapat, az orok erkolcsi gyoztes aki annyi megprobaltatas utan is tovabb harcol a gonosz, nagy, gazdag "ellenseg" ellen, a szereny, feddhetetlen, sportszeru csapat, aki nem igazol nagy penzekert, mert nem teheti meg, cserebe kinevel vilagklasszisokat, szereny edzo, igazi nagy csalad, nem is csak egy csapat/klub, plusz ugye ott van meg Katalonia kerdese, ami pl. Mo-n lassan nagyobb hangsulyt kap kb, mint Spanyolorszagban, ezert aztan ez mar tobb is, mint egy klub, stb., ezt amugy most Rossel sikeresen rombolja, sok sikert neki :D
Ez a kialakitott kep aztan egyreszt sok embert megerint, akik az eletukben hasonlo helyzetben vannak-nem kis piac-, plusz ugye a sikerekkel jonnek torvenyszeruen az uj szurkolok. Engem ez magaban nem is zavarna, ha ettol nem erezne magat annyi szurkolo felsobbrendunek. Akinek nem inge... mielott belemkottok. Ez vonatkozik arra is, hogy nem mondtam egy szoval sem, hogy olyanok szurkolnak csak a Barcanak, akik el vannak nyomva az eletben, stb. Egyszeruen csak ez a kialakitott kep szimpatikus, nem is csoda, hogy annyi drukkere lett a Barcanak. Mint mondtam, nekem ezzel nincs is bajom, addig, amig nem erzi valaki ettol felsobbrendunek magat, nem nezi le az ellenfelet,stb. Meg azert tegyuk hozza, hogy nem is minden pont igy van.
Mental_Theo
Capitá del Barça

2011.04.22. 16:44:25

zsulter írta:Nem tudom, de nekem nagyon furcsának tűnik a madrid hozzáállása a profi labdarugáshoz.... nagyon szemet szúrt hogy a kupa megnyerése után rögtön mentek buszozgatni, meg hajnalig ünnepelni, pezsgőzni stb....
Kit érdekel hogy ünnepelnek, már mindenért csesztetitek a Madridot, az előttem szólóhoz csatlakoznék, volt 5 év kényeztetés, és most nyert a Madrid. Megérdemelték szerintem, gratuláljunk nekik, és méltósággal fogadjuk. Antifoci nem antifoci, az utókor nem azt fogja kivesézni.
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
d
Entrenador del Barça

2011.04.22. 16:41:15

Én így két nap után eljutottam addig, hogy nem izgat a vereségünk. Kellemetlen, jó lett volna megnyerni, de ez a csapat az elmúlt 5 évben annyi szép pillanatot hozott, hogy nem tudok olyan nagy haragudni már. Megértem az indulatokat, de mégis... no offense, de ki az aki kettőt alszik erre és még mindig fel tudja húzni magát ezen? mit idegesítjük magunkat Mourinhon? mikor kineveztük TUDTA mindenki, hogy ezt fogja játszani, antifoci vagy sem, nem sokkolt ez már senkit...

Bízzunk a BL-ben, a bajnokság pedig már zsebben van gyakorlatilag. Rossz évünk már nem lehet.
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.04.22. 16:35:04

Barcaman1993 írta:
madridronie írta:Csak a szemléltetés végett, azok kedvéért, akik José taktikai repertoárját az antifocival teszi egyenlővé, néhány adat. A Real ebben az idényben pl. a Bajnokok Ligájában 24 gólt szerzett (2,4-es gólátlag), e mellé 3 gólt kaptak (0,3-as átlag) – ez az antifoci jellemzője lenne, miközben olyan ellenfeleken mentek át, mint a Lyon, a Milan, az Auxerre, az Ajax, a Tottenham? Másik szemléletes adat az elkövetett szabálytalanságok száma (összesen 124, 12,4-es átlag) és az elszenvedetteké (141, 14,1-es átlag), vagy épp a labdabirtoklás mutatója (62%, ez totálban 1%-al jobb, mint a Barcáé). Vagy vegyük a kaput nem talált (83, 8,3-as átlag), és az azt ténylegesen eltalált lövésekét (82, 8,2-es átlag)… forrás: http://www.uefa.com Ez osztán a deffenzív csapat, nohát!
Istenem már, minek kell mindenbe belekötni??? :x Fejezzétek már be, nem igaz, h nem lehet méltósággal veszteni, és hisztizni kell még napokig, meg kifogásokat keresni. Ez utóbbi nagyon jól megy a fórum nagy részének, de én inkább előbbit részesítem előnyben.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.04.22. 16:22:37

Real Madrid 5 írta:
Barcaman1993 írta:Hát azért ez szép és jó, de milyen csapatokkal játszott a Real?
Amikor az előző szezonban ősszel találkoztunk ugyanezzel a Mialnnal és nem szerepeltünk fényesen akkor az "nagycsapat"-nak lett titulálva, hogy a Madrid ha találkozik egy ilyennel rögtön megáll a tudomány. No, hát ilyen csapatok ezek.
Nagycsapatnak nagycsapat, csak a játékuk messze nem méltó a nevükhöz. Van 3-4 jó csatáruk és egy Thiago Silvájuk. Ebben ki is fulladt a csapat ereje. Ha nincs akkora szerencséjük, akkor a Real ellen is 2 zacskó lett volna.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Deus
Boixos Nois

2011.04.22. 16:13:06

KépKép
kakasugynok007
Capitá del Barça

2011.04.22. 15:31:33

Rewolution5 írta:
kakasugynok007 írta:Mikor lesznek a BL meccsek?
HA ezt nehezedre esett megtalálni
Kössz
Kép
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
zsulter
Jugador del Barça

2011.04.22. 15:00:26

Nem tudom, de nekem nagyon furcsának tűnik a madrid hozzáállása a profi labdarugáshoz.... nagyon szemet szúrt hogy a kupa megnyerése után rögtön mentek buszozgatni, meg hajnalig ünnepelni, pezsgőzni stb....

bevallom már nem követem annyira nyomon a focit mint régen (Barca meccseken kívül szinte csak 1-2 rangadót nézek meg), de az elmúlt évekből nem emlékszem olyan csapatra, amelyik vidáman buszozgat és ünnepelteti magát, miközben BL elődöntő vár rá, és a bajnoki címért is versenyben van....ezeket álltalában a szezon végeztével szokták, vagy akkor, amikor más komoly célok elérésére már nincs esélye az adott csapatnak....(lehet hogy ezt madridban is így gondolják és ezzel befejeződött a szezon számukra.. :lol: )

Mindegy Kutyából nem lesz szalonna...Véleményem szerint Perez óta csak a külsőségek és a felszínesség jellemzi a madridot, az hogy hány aranylabdás érkezik, meg hány címet kell nyerni, hogy ki hogyan fog nekik sorfalat állni....Amiért a legkevésbé szimpatikus nekem, az a felsőbbrendű demagóg duma, amit marketingolnak magukról, pedig semmivel sem jobbak mint a többi nagy csapat...sőt: ezekkel az értékekkel inkább még hátrébb sorolandóak...Szerintem az utolsó CSAPAT madridban az a Hierro-Redondo-féle madrid volt, a többi csak kirakat....a mostani sem más....
Kép
Los Equipos de Leyenda: (Ramallets, Olivella, Gracia, Segarra, Tejada, Gensana, Kocsis, Kubala, Czibor, Suarez, Eu. Martínez. El entrenador era: Helenio Herrera)
Real Madrid 5
Jugador del Barça

2011.04.22. 14:53:38

Barcaman1993 írta:Hát azért ez szép és jó, de milyen csapatokkal játszott a Real?
Amikor az előző szezonban ősszel találkoztunk ugyanezzel a Mialnnal és nem szerepeltünk fényesen akkor az "nagycsapat"-nak lett titulálva, hogy a Madrid ha találkozik egy ilyennel rögtön megáll a tudomány. No, hát ilyen csapatok ezek.
Barcaman1993 írta:
madridronie írta: ...azok kedvéért, akik José taktikai repertoárját az antifocival teszi egyenlővé, ...
Egyébként a Real eddig nem játszott antifocit, csak most, ...
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.04.22. 14:36:53

madridronie írta:Csak a szemléltetés végett, azok kedvéért, akik José taktikai repertoárját az antifocival teszi egyenlővé, néhány adat. A Real ebben az idényben pl. a Bajnokok Ligájában 24 gólt szerzett (2,4-es gólátlag), e mellé 3 gólt kaptak (0,3-as átlag) – ez az antifoci jellemzője lenne, miközben olyan ellenfeleken mentek át, mint a Lyon, a Milan, az Auxerre, az Ajax, a Tottenham? Másik szemléletes adat az elkövetett szabálytalanságok száma (összesen 124, 12,4-es átlag) és az elszenvedetteké (141, 14,1-es átlag), vagy épp a labdabirtoklás mutatója (62%, ez totálban 1%-al jobb, mint a Barcáé). Vagy vegyük a kaput nem talált (83, 8,3-as átlag), és az azt ténylegesen eltalált lövésekét (82, 8,2-es átlag)… forrás: http://www.uefa.com Ez osztán a deffenzív csapat, nohát!
Hát azért ez szép és jó, de milyen csapatokkal játszott a Real? Mindegyik hulla gyönge, egyedül a Spurs lehetett volna veszélyes, de azt meg a pálcika ember elrendezte. Aztán az a rengeteg kapura lövés nagy része abból származik, hogy Ronaldo állandóan 30 méterekről lő kapura. Egyébként a Real eddig nem játszott antifocit, csak most, úgyhogy ezek a statisztikák teljesen más körülmények közt születtek.

Én azt mondom, ha a játékvezetés nem követ el fatális hibákat (amiket eddig nem sikerült megtennie), akkor ütnünk kell a Realt. Nem kell nekik rontani, tartani kell a labdát és egy kicsit védekezőbb felállásban játszani. Úgy semmit nem fognak érni 3 támadó emberkével. Aztán mihelyt a szurkolóik kifütyülnek először minket, aztán őket lehet, hogy eszükbe fog jutni, hogy kicsit kijöjjenek. Villa meg kezdjen el újra futbalozni, mert ez édeskevés. Afellayt meg nem is értem minek lett idehozva. Játszani nem játszik, ha meg igen, akkor meg könnyen felejthető teljesítményt nyújt.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2011.04.22. 14:36:33

kakasugynok007 írta:Mikor lesznek a BL meccsek?
HA ezt nehezedre esett megtalálni
Kép
kakasugynok007
Capitá del Barça

2011.04.22. 14:36:12

barca2010 írta:
mirko1199 írta:ti magyarázkodjatok,mi ünneplünk. :)
Mit ünnepeltek??? Azt, hogy van egy hentes és mészáros csapatotok, egy bunkó öntelt hólyag edzővel fűszerezve? Ez tudod mit bizonyít? Azt, hogy nagyon irigyek vagytok, amit meg is értek, és alig vártátok, hogy végre egyszer nyerjetek valamit, hogy utána lehessen ugatni! Ha neked ez a játék tetszik, akkor te nem szereted a futballt, meg a Realt sem! Amikor megvertük a lecsengőben lévő Zidane-os Madridot, azt a Madridot ami engem is lenyűgözött, akkor azt mi futballal tettük! Majd ha ez a madrid futballal legyőz minket, akkor igen, lehet büszkének lenni, de addig nem nagyon kellene osztani az észt!
Nyugi....
Majd a Bl meccsekEN kiderül ki a jobb.
Kép
kakasugynok007
Capitá del Barça

2011.04.22. 14:33:59

Mikor lesznek a BL meccsek?
Kép
kennyke04
Entrenador del Barça

2011.04.22. 14:26:23

Tocy írta:
lbasse írta:A történtek után sztem kellene majd 1 center a nyárron,ahogyan azt Várhidiék is fejtegették.Mert amig "Mourinyú" lesz a madrid edzője, addig erre kell majd számitanunk tőlük.Egy erős center kellesz majd mint pl.Cavani,Falcao,F.Llorente,Gignac vagy Lukaku.stb...Az ilyen Arbeloa vs Ramos megeszi Villátt reggelire sajnos. :cry:
Volt egy Ibránk, nála jobb center nem nagyon van, mégse mentünk vele semmire Mou ellen...
Csak egy olyan játékos kéne, aki neki mer és tud is menni 2-3védőnek, nem csak az állandó visszapassz mikor megfordulhatna üresen vihetné. Villa nem ez a típus, Pedro túlságosan alárendelte magát, míg Messi az egyetlen aki úgymond improvizál. Kéne még egy ilyen típusú emberke és nem lenne itt gond az ilyen meccseken se. Neveket is szívesen mondanék, de felesleges.
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
Messi-Ini
Capitá del Barça

2011.04.22. 14:22:02

lbasse írta:A történtek után sztem kellene majd 1 center a nyárron,ahogyan azt Várhidiék is fejtegették.Mert amig "Mourinyú" lesz a madrid edzője, addig erre kell majd számitanunk tőlük.Egy erős center kellesz majd mint pl.Cavani,Falcao,F.Llorente,Gignac vagy Lukaku.stb...Az ilyen Arbeloa vs Ramos megeszi Villátt reggelire sajnos. :cry:
Teljesen egyetértek!!!Az általad felsorolt nevek közül én Cavanit tartom a legtöbbre,mert szerintem egy nagyon jól öszerakott srác!!!Magas,erős,olyan Crouch-Ibra keverék,amiböl az jöhetne le hogy egy lomha lassú ember,közbe az adottságaihoz képest kimondottan gyors,nagyon jól fejel,a távoli lövései sem rosszak,és nem utolso sorban talán a legfontosabb,hogy nagyon jó a rövidpasszos játékban!!!Idén kezdtem el nézni a Napoli meccseit,mert nagyon jó meccseket tolnak,gólgazdag,helyzetgazdag,izgalmas meccseket nyomnak,és ezeken feltűnt,hogy a Cavani-Hamsik 2-ős olyanokat csinál,hogy csak tátom a szám,mert néha Barca meccsen sem látok olyat!!!És még annyit,hogy látom hogy valaki emlegette Hulkot,róla csak annyit,hogy inkább szélen érzi jól magát,nagyon gyors,a fizikuma is kumma jó,és technikailag sem gyenge!!!és amiért én nagyon örülnék ha jönne,az az,hogy bal lábas,tehát jöhetne jobb oldalra,és ha villa ilyen formában van,vagy csak pihen,akk pedro vissza megy balra,az eredeti posztjára,ahol szerintem jobb,hulk pedig jobbon simán nyomhatná!!!
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2011.04.22. 13:57:38

Volt egy Ibránk, nála jobb center nem nagyon van, mégse mentünk vele semmire Mou ellen...
Tdavid
Entrenador del Barça

2011.04.22. 13:53:59

Falcao vagy esetleg Hulk.
Nem sztárok de kiegészítő embernek tökéletesek lennének. :wink:

Ez a véleményem, nem akarok balhét...
Kép
víscaelbarca!forever
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2011.04.22. 13:40:21

lbasse írta:A történtek után sztem kellene majd 1 center a nyárron,ahogyan azt Várhidiék is fejtegették.Mert amig "Mourinyú" lesz a madrid edzője, addig erre kell majd számitanunk tőlük.Egy erős center kellesz majd mint pl.Cavani,Falcao,Gignac vagy Lukaku.Az ilyen Arbeloa vs Ramos megeszi Villátt reggelire sajnos. :cry:
ide Samuel Eto'o kell :) kár hogy már sose látjuk Barca mezben :cry:

amúgy Villa se lenne rossz, ha nem lenne ilyen gané formában.
madridronie
Madridista

2011.04.22. 13:38:37

Mit ünnepeltek??? Azt, hogy van egy hentes és mészáros csapatotok, egy bunkó öntelt hólyag edzővel fűszerezve? Ez tudod mit bizonyít? Azt, hogy nagyon irigyek vagytok, amit meg is értek
No comment, mint az óviban! Mert hát ugye lehet így is. :wink: -->
nem értem... miért emlegeti mindenki úgy a Madridot, mintha egy kis Getafe szintű csapat lenne...oltjuk őket, pedig azt játsszák, amit nekik kell a sikerekért.... jó hogy nem elvárjuk tőlük hogy csak a mezeket küldjék fel a pályára... jobbak vagyunk stb...ezeket kell hangoztatni....ne értsetek félre, mert én is így gondolom...de nem szerencsés ezt mindig hangoztatni.... nekik is vannak fegyvereik....nekünk is!
Ehhez még ennyit fűznék hozzá:
A futball igazi szépsége az, hogy a gyengébb is győzhet, amennyiben jól méri fel a saját erősségeit és az ellenfél gyengéit, amennyiben hihetetlen akarattal és fegyelmezettséggel képes arra, hogy megfojtsa az elvileg erősebb játékerőt képviselő ellenfél játékát, és úgy alakítsa a mérkőzés képét és tempóját, hogy abban a saját erényei domborodjanak ki, és váljanak végül győztes taktikává.
Csak a szemléltetés végett, azok kedvéért, akik José taktikai repertoárját az antifocival teszi egyenlővé, néhány adat. A Real ebben az idényben pl. a Bajnokok Ligájában 24 gólt szerzett (2,4-es gólátlag), e mellé 3 gólt kaptak (0,3-as átlag) – ez az antifoci jellemzője lenne, miközben olyan ellenfeleken mentek át, mint a Lyon, a Milan, az Auxerre, az Ajax, a Tottenham? Másik szemléletes adat az elkövetett szabálytalanságok száma (összesen 124, 12,4-es átlag) és az elszenvedetteké (141, 14,1-es átlag), vagy épp a labdabirtoklás mutatója (62%, ez totálban 1%-al jobb, mint a Barcáé). Vagy vegyük a kaput nem talált (83, 8,3-as átlag), és az azt ténylegesen eltalált lövésekét (82, 8,2-es átlag)… forrás: http://www.uefa.com Ez osztán a deffenzív csapat, nohát!
Nem is értem, hogy min megy itt a vita? A madridisták legnagyobb része is elismeri (sőt úgy vélem, hogy valahol maguk a Real játékosok is), hogy a világ jelenlegi legjobb csapata toronymagasan a Barca, de most kikaptak tőlünk és akkor mi van? "Vagy megpróbálsz rájátszani a Barca hibáira, vagy szépen halsz meg." Ennyi a történet!
lbasse
Barça B

2011.04.22. 13:35:42

A történtek után sztem kellene majd 1 center a nyárron,ahogyan azt Várhidiék is fejtegették.Mert amig "Mourinyú" lesz a madrid edzője, addig erre kell majd számitanunk tőlük.Egy erős center kellesz majd mint pl.Cavani,Falcao,F.Llorente,Gignac vagy Lukaku.stb...Az ilyen Arbeloa vs Ramos megeszi Villátt reggelire sajnos. :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lbasse 2011.04.22. 13:45:29-kor.
Primitive
Entrenador del Barça

2011.04.22. 13:28:12

Nekem csak egy régen tanult filozófus fejéből kipattant szállóige jutott eszembe így lehiggadva, nyugodtan átgondolván a meccset:

'Niccolò Machiavelli : A cél szentesíti az eszközt.'
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Tocy
Director del Fútbol

2011.04.22. 13:19:48

zsírosdeszka írta:A Barcának is volt olyan, hogy 4-5 éven keresztül nem nyert semmit. Olyan is volt, hogy a kiesés ellen küzdött 10 éve a Gaspar érában. Egyszer fenn, másszor lenn. Van olyan nagycsapat lásd az Arsenált, aki sok-sok évig nem nyer semmit, még sem piszkálják annyit. Másrészt amikor a Zidane-os érában mérföldekkel jobbak voltunk, akkor sem szapulták annyit a Barcát. Csak a Reált, hogy könnyű ilyen játékosokkal...
Talán mert a Real politikája, elnöke, és az egész történelme ellenszenves elég sok embernek. Jelenleg erre sokat rátesz az edzőtök is.
zsírosdeszka
A Madridista

2011.04.22. 13:10:37

A Barcának is volt olyan, hogy 4-5 éven keresztül nem nyert semmit. Olyan is volt, hogy a kiesés ellen küzdött 10 éve a Gaspar érában. Egyszer fenn, másszor lenn. Van olyan nagycsapat lásd az Arsenált, aki sok-sok évig nem nyer semmit, még sem piszkálják annyit. Másrészt amikor a Zidane-os érában mérföldekkel jobbak voltunk, akkor sem szapulták annyit a Barcát. Csak a Reált, hogy könnyű ilyen játékosokkal...
"A XX. század legjobb csapata"
De las glorias deportivas, que campean por Espańa
va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empańa.
Kép
socio66

2011.04.22. 13:01:08

de jó,hogy mindig fel kell ülni az ilyen gyenge provokálásoknak..
majd az elődöntő után kíváncsi leszek hányan jönnek.
mirko1199
Barça B

2011.04.22. 12:30:24

fáraadt,sablon duma.. :D:D
A Spanyol kupát okoska.. :D
Az elnökötök azt modta 5-0 lesz.. Meg hogy 20-at fogktok lőni 4 meccsen..
áhhááá..:D

Ne felejtsétek el... Én azért örülöük mert nagyon nagynak tartalak titeket!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz küldése