2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
1) Akar elhiszed, akar nem, a focit gyozelemre es cimekre jatsszak.zsulter írta:Mindegy Kutyából nem lesz szalonna...Véleményem szerint Perez óta csak a külsőségek és a felszínesség jellemzi a madridot, az hogy hány aranylabdás érkezik, meg hány címet kell nyerni, hogy ki hogyan fog nekik sorfalat állni....Amiért a legkevésbé szimpatikus nekem, az a felsőbbrendű demagóg duma, amit marketingolnak magukról, pedig semmivel sem jobbak mint a többi nagy csapat...sőt: ezekkel az értékekkel inkább még hátrébb sorolandóak...Szerintem az utolsó CSAPAT madridban az a Hierro-Redondo-féle madrid volt, a többi csak kirakat....a mostani sem más....
Kit érdekel hogy ünnepelnek, már mindenért csesztetitek a Madridot, az előttem szólóhoz csatlakoznék, volt 5 év kényeztetés, és most nyert a Madrid. Megérdemelték szerintem, gratuláljunk nekik, és méltósággal fogadjuk. Antifoci nem antifoci, az utókor nem azt fogja kivesézni.zsulter írta:Nem tudom, de nekem nagyon furcsának tűnik a madrid hozzáállása a profi labdarugáshoz.... nagyon szemet szúrt hogy a kupa megnyerése után rögtön mentek buszozgatni, meg hajnalig ünnepelni, pezsgőzni stb....
Istenem már, minek kell mindenbe belekötni???Barcaman1993 írta:madridronie írta:Csak a szemléltetés végett, azok kedvéért, akik José taktikai repertoárját az antifocival teszi egyenlővé, néhány adat. A Real ebben az idényben pl. a Bajnokok Ligájában 24 gólt szerzett (2,4-es gólátlag), e mellé 3 gólt kaptak (0,3-as átlag) – ez az antifoci jellemzője lenne, miközben olyan ellenfeleken mentek át, mint a Lyon, a Milan, az Auxerre, az Ajax, a Tottenham? Másik szemléletes adat az elkövetett szabálytalanságok száma (összesen 124, 12,4-es átlag) és az elszenvedetteké (141, 14,1-es átlag), vagy épp a labdabirtoklás mutatója (62%, ez totálban 1%-al jobb, mint a Barcáé). Vagy vegyük a kaput nem talált (83, 8,3-as átlag), és az azt ténylegesen eltalált lövésekét (82, 8,2-es átlag)… forrás: http://www.uefa.com Ez osztán a deffenzív csapat, nohát!
Nagycsapatnak nagycsapat, csak a játékuk messze nem méltó a nevükhöz. Van 3-4 jó csatáruk és egy Thiago Silvájuk. Ebben ki is fulladt a csapat ereje. Ha nincs akkora szerencséjük, akkor a Real ellen is 2 zacskó lett volna.Real Madrid 5 írta:Amikor az előző szezonban ősszel találkoztunk ugyanezzel a Mialnnal és nem szerepeltünk fényesen akkor az "nagycsapat"-nak lett titulálva, hogy a Madrid ha találkozik egy ilyennel rögtön megáll a tudomány. No, hát ilyen csapatok ezek.Barcaman1993 írta:Hát azért ez szép és jó, de milyen csapatokkal játszott a Real?
KösszRewolution5 írta:HA ezt nehezedre esett megtalálnikakasugynok007 írta:Mikor lesznek a BL meccsek?
Amikor az előző szezonban ősszel találkoztunk ugyanezzel a Mialnnal és nem szerepeltünk fényesen akkor az "nagycsapat"-nak lett titulálva, hogy a Madrid ha találkozik egy ilyennel rögtön megáll a tudomány. No, hát ilyen csapatok ezek.Barcaman1993 írta:Hát azért ez szép és jó, de milyen csapatokkal játszott a Real?
Barcaman1993 írta:Egyébként a Real eddig nem játszott antifocit, csak most, ...madridronie írta: ...azok kedvéért, akik José taktikai repertoárját az antifocival teszi egyenlővé, ...
Hát azért ez szép és jó, de milyen csapatokkal játszott a Real? Mindegyik hulla gyönge, egyedül a Spurs lehetett volna veszélyes, de azt meg a pálcika ember elrendezte. Aztán az a rengeteg kapura lövés nagy része abból származik, hogy Ronaldo állandóan 30 méterekről lő kapura. Egyébként a Real eddig nem játszott antifocit, csak most, úgyhogy ezek a statisztikák teljesen más körülmények közt születtek.madridronie írta:Csak a szemléltetés végett, azok kedvéért, akik José taktikai repertoárját az antifocival teszi egyenlővé, néhány adat. A Real ebben az idényben pl. a Bajnokok Ligájában 24 gólt szerzett (2,4-es gólátlag), e mellé 3 gólt kaptak (0,3-as átlag) – ez az antifoci jellemzője lenne, miközben olyan ellenfeleken mentek át, mint a Lyon, a Milan, az Auxerre, az Ajax, a Tottenham? Másik szemléletes adat az elkövetett szabálytalanságok száma (összesen 124, 12,4-es átlag) és az elszenvedetteké (141, 14,1-es átlag), vagy épp a labdabirtoklás mutatója (62%, ez totálban 1%-al jobb, mint a Barcáé). Vagy vegyük a kaput nem talált (83, 8,3-as átlag), és az azt ténylegesen eltalált lövésekét (82, 8,2-es átlag)… forrás: http://www.uefa.com Ez osztán a deffenzív csapat, nohát!
HA ezt nehezedre esett megtalálnikakasugynok007 írta:Mikor lesznek a BL meccsek?
Nyugi....barca2010 írta:Mit ünnepeltek??? Azt, hogy van egy hentes és mészáros csapatotok, egy bunkó öntelt hólyag edzővel fűszerezve? Ez tudod mit bizonyít? Azt, hogy nagyon irigyek vagytok, amit meg is értek, és alig vártátok, hogy végre egyszer nyerjetek valamit, hogy utána lehessen ugatni! Ha neked ez a játék tetszik, akkor te nem szereted a futballt, meg a Realt sem! Amikor megvertük a lecsengőben lévő Zidane-os Madridot, azt a Madridot ami engem is lenyűgözött, akkor azt mi futballal tettük! Majd ha ez a madrid futballal legyőz minket, akkor igen, lehet büszkének lenni, de addig nem nagyon kellene osztani az észt!mirko1199 írta:ti magyarázkodjatok,mi ünneplünk.
Csak egy olyan játékos kéne, aki neki mer és tud is menni 2-3védőnek, nem csak az állandó visszapassz mikor megfordulhatna üresen vihetné. Villa nem ez a típus, Pedro túlságosan alárendelte magát, míg Messi az egyetlen aki úgymond improvizál. Kéne még egy ilyen típusú emberke és nem lenne itt gond az ilyen meccseken se. Neveket is szívesen mondanék, de felesleges.Tocy írta:Volt egy Ibránk, nála jobb center nem nagyon van, mégse mentünk vele semmire Mou ellen...lbasse írta:A történtek után sztem kellene majd 1 center a nyárron,ahogyan azt Várhidiék is fejtegették.Mert amig "Mourinyú" lesz a madrid edzője, addig erre kell majd számitanunk tőlük.Egy erős center kellesz majd mint pl.Cavani,Falcao,F.Llorente,Gignac vagy Lukaku.stb...Az ilyen Arbeloa vs Ramos megeszi Villátt reggelire sajnos.
Teljesen egyetértek!!!Az általad felsorolt nevek közül én Cavanit tartom a legtöbbre,mert szerintem egy nagyon jól öszerakott srác!!!Magas,erős,olyan Crouch-Ibra keverék,amiböl az jöhetne le hogy egy lomha lassú ember,közbe az adottságaihoz képest kimondottan gyors,nagyon jól fejel,a távoli lövései sem rosszak,és nem utolso sorban talán a legfontosabb,hogy nagyon jó a rövidpasszos játékban!!!Idén kezdtem el nézni a Napoli meccseit,mert nagyon jó meccseket tolnak,gólgazdag,helyzetgazdag,izgalmas meccseket nyomnak,és ezeken feltűnt,hogy a Cavani-Hamsik 2-ős olyanokat csinál,hogy csak tátom a szám,mert néha Barca meccsen sem látok olyat!!!És még annyit,hogy látom hogy valaki emlegette Hulkot,róla csak annyit,hogy inkább szélen érzi jól magát,nagyon gyors,a fizikuma is kumma jó,és technikailag sem gyenge!!!és amiért én nagyon örülnék ha jönne,az az,hogy bal lábas,tehát jöhetne jobb oldalra,és ha villa ilyen formában van,vagy csak pihen,akk pedro vissza megy balra,az eredeti posztjára,ahol szerintem jobb,hulk pedig jobbon simán nyomhatná!!!lbasse írta:A történtek után sztem kellene majd 1 center a nyárron,ahogyan azt Várhidiék is fejtegették.Mert amig "Mourinyú" lesz a madrid edzője, addig erre kell majd számitanunk tőlük.Egy erős center kellesz majd mint pl.Cavani,Falcao,F.Llorente,Gignac vagy Lukaku.stb...Az ilyen Arbeloa vs Ramos megeszi Villátt reggelire sajnos.
Volt egy Ibránk, nála jobb center nem nagyon van, mégse mentünk vele semmire Mou ellen...lbasse írta:A történtek után sztem kellene majd 1 center a nyárron,ahogyan azt Várhidiék is fejtegették.Mert amig "Mourinyú" lesz a madrid edzője, addig erre kell majd számitanunk tőlük.Egy erős center kellesz majd mint pl.Cavani,Falcao,F.Llorente,Gignac vagy Lukaku.stb...Az ilyen Arbeloa vs Ramos megeszi Villátt reggelire sajnos.
lbasse írta:A történtek után sztem kellene majd 1 center a nyárron,ahogyan azt Várhidiék is fejtegették.Mert amig "Mourinyú" lesz a madrid edzője, addig erre kell majd számitanunk tőlük.Egy erős center kellesz majd mint pl.Cavani,Falcao,F.Llorente,Gignac vagy Lukaku.stb...Az ilyen Arbeloa vs Ramos megeszi Villátt reggelire sajnos.
ide Samuel Eto'o kelllbasse írta:A történtek után sztem kellene majd 1 center a nyárron,ahogyan azt Várhidiék is fejtegették.Mert amig "Mourinyú" lesz a madrid edzője, addig erre kell majd számitanunk tőlük.Egy erős center kellesz majd mint pl.Cavani,Falcao,Gignac vagy Lukaku.Az ilyen Arbeloa vs Ramos megeszi Villátt reggelire sajnos.
No comment, mint az óviban! Mert hát ugye lehet így is.Mit ünnepeltek??? Azt, hogy van egy hentes és mészáros csapatotok, egy bunkó öntelt hólyag edzővel fűszerezve? Ez tudod mit bizonyít? Azt, hogy nagyon irigyek vagytok, amit meg is értek
Ehhez még ennyit fűznék hozzá:nem értem... miért emlegeti mindenki úgy a Madridot, mintha egy kis Getafe szintű csapat lenne...oltjuk őket, pedig azt játsszák, amit nekik kell a sikerekért.... jó hogy nem elvárjuk tőlük hogy csak a mezeket küldjék fel a pályára... jobbak vagyunk stb...ezeket kell hangoztatni....ne értsetek félre, mert én is így gondolom...de nem szerencsés ezt mindig hangoztatni.... nekik is vannak fegyvereik....nekünk is!
A futball igazi szépsége az, hogy a gyengébb is győzhet, amennyiben jól méri fel a saját erősségeit és az ellenfél gyengéit, amennyiben hihetetlen akarattal és fegyelmezettséggel képes arra, hogy megfojtsa az elvileg erősebb játékerőt képviselő ellenfél játékát, és úgy alakítsa a mérkőzés képét és tempóját, hogy abban a saját erényei domborodjanak ki, és váljanak végül győztes taktikává.
Nem is értem, hogy min megy itt a vita? A madridisták legnagyobb része is elismeri (sőt úgy vélem, hogy valahol maguk a Real játékosok is), hogy a világ jelenlegi legjobb csapata toronymagasan a Barca, de most kikaptak tőlünk és akkor mi van? "Vagy megpróbálsz rájátszani a Barca hibáira, vagy szépen halsz meg." Ennyi a történet!Csak a szemléltetés végett, azok kedvéért, akik José taktikai repertoárját az antifocival teszi egyenlővé, néhány adat. A Real ebben az idényben pl. a Bajnokok Ligájában 24 gólt szerzett (2,4-es gólátlag), e mellé 3 gólt kaptak (0,3-as átlag) – ez az antifoci jellemzője lenne, miközben olyan ellenfeleken mentek át, mint a Lyon, a Milan, az Auxerre, az Ajax, a Tottenham? Másik szemléletes adat az elkövetett szabálytalanságok száma (összesen 124, 12,4-es átlag) és az elszenvedetteké (141, 14,1-es átlag), vagy épp a labdabirtoklás mutatója (62%, ez totálban 1%-al jobb, mint a Barcáé). Vagy vegyük a kaput nem talált (83, 8,3-as átlag), és az azt ténylegesen eltalált lövésekét (82, 8,2-es átlag)… forrás: http://www.uefa.com Ez osztán a deffenzív csapat, nohát!
Talán mert a Real politikája, elnöke, és az egész történelme ellenszenves elég sok embernek. Jelenleg erre sokat rátesz az edzőtök is.zsírosdeszka írta:A Barcának is volt olyan, hogy 4-5 éven keresztül nem nyert semmit. Olyan is volt, hogy a kiesés ellen küzdött 10 éve a Gaspar érában. Egyszer fenn, másszor lenn. Van olyan nagycsapat lásd az Arsenált, aki sok-sok évig nem nyer semmit, még sem piszkálják annyit. Másrészt amikor a Zidane-os érában mérföldekkel jobbak voltunk, akkor sem szapulták annyit a Barcát. Csak a Reált, hogy könnyű ilyen játékosokkal...