annyiban mindenképpen egyetértek Andrissal, h annyi változtatás, h Villa helyett Afellay nem lesz elég, ettől még a Madrid ugyanazt fogja és tudja majd játszani...
már a bajnoki topicban is kifejtettem, de akkor most "rajzzal" is:
----------------------------Valdes---------------------------
---------Alvés-------Piqué-------Puyol---------Maxwell
--------------------------Sergi/Maszk----------------------------------
-----------------Thiago--------------Xavi-------------------
--------------Messi---------------------Iniesta------------
------------------------------------------------Pedro------------------
természetesen a rajzzal csak azt szeretném érzékeltetni, h Iniestának Messiéhez hasonló szerepkört lehetne adni, csak bal oldalon, tehát nem balszélsőnek, hanem olyan középpályás-támadó hibrid...
Pedrot azért hagynám a pályán, mert összjátékban jelenleg még mindig hozza úgy-ahogy azt a szintet, amivel helyzetbe tud kerülni, ráadásul ki tudja, mikor sül el a lába... Dani állandóan egyedül van jobbszélen, így külön jobbszélsőt sztem jelenleg felesleges használni, Messi szépen mozogjon csak ki oda, amikor kell, a bal oldalon levő támadótöbblet miatt Maxwell tudna eleget foglalkozni a védekezéssel, mert ha ő felmászkálna, cét ő úgy nem tudja megfogni, ahogy Abidal és Adriano, ebben a felállásban viszont felesleges lenne Dani-szinten támadnia...
lehet hülyeség, amit kitaláltam, de azt tartom, h a mostani játékrendszerünkhöz nincs elég használható ember, a középpálya kreativitásán viszont tudunk javítani...
vélemények?
(szerk: a fifában 3-4-3-at játszom, ahol Dani és Maxwell két szélső középpályást játszik, középen 1 vkp és egy irányító, hátul Piqué-Puyol-Abidal, ez hasonlít arra, amit Bali írt fölöttem

)