Vártam még, hogy lecsengjen a dolog, mielőtt leírom a véleményem.
Az, hogy Xavi/Iniesta vagy Messi a legjobb-e, az teljes mértékben nézőpont kérdése. Egy zenekarban is azt imádjuk, aki elénekli a dalt, nem pedig, aki írta. Messi látványosabb. De mondjuk Xavi (Iniestával karba öltve) komponálja a játékot, ahol Messié a szóló rész

Már, ha érthető, amit írok. Számomra Messi a világ legjobb játékosa (akiről állítom, hogy nagyobb név lesz majd sok-sok év múlva, mint mások, az unokáink úgy fogják őt emlegetni, mint Pelét vagy Maradonát mi), de Xavinak adtam volna. Szerintem egy csapatot mozgatni, irányítani hatalmas felelősség, és ilyen szinten ezt megoldani, az valami igazán kiváló és egyedülálló teljesítmény.
De összességében lényegtelennek tartom, hogy ki kapta meg, Barcás volt az első három, ez mutatja azt, hogy tényleg a csapat az, ami a legjobb. És igen nagy bajban lennénk, ha ez acsarkodást szülne a csapaton belül, de ezt teljesen kizártnak tartom.
Amúgy pedig azt is nagy elismerésnek tartom, hogy mások, hogy gyalázzák Messit. Az igazán jóknak van irigyei.
Szerk:
Lionel85 írta:Platini bekeményít, megalapítja az Európai Aranylabdát
Lehet, hogy csak félti a rekordját