Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
háát,rooneyék elképzelhető,hogy fogadnak arra,hogy nem lesz bent az 5ben és ezért elrontja az ősz hátralévő részét...d írta:Messi, Cé, Iniesta, Xavi, Rooney, Özil.
Persze az első 4 elviszi a szavazatok 95%-át, szóval onnantól már szinte tökmindegy.
persze,de messi és cr annyira kiemelkednek,hogy a 2. helyet nehéz elvitatni,bár sokat gondolkodtam,hogy betegyem-e ini-t,de végül ronaldo mellett döntöttem a góljai miatt.shutterisland írta:
úgy értettem, hogy ha mondjuk őt is leülteti mou a végén, és nem arra játszik a madrid, hogy ronaldoból istencsászárt faragjanak.
amúgy a 2. helye teljesen egyértelmű.
úgy értettem, hogy ha mondjuk őt is leülteti mou a végén, és nem arra játszik a madrid, hogy ronaldoból istencsászárt faragjanak.daffy írta:vagy annak,hogy előtte is termelt,mint az állat,mert azok nélkül az utolsó fordulókban szerzett gólok nem sokat jelentenénektehát annak a 4 utolsó, tét nélküli fordulónak köszönheti egyáltalán ronaldo, hogy most van egy fikarcnyi esélye is.
vagy annak,hogy előtte is termelt,mint az állat,mert azok nélkül az utolsó fordulókban szerzett gólok nem sokat jelentenénektehát annak a 4 utolsó, tét nélküli fordulónak köszönheti egyáltalán ronaldo, hogy most van egy fikarcnyi esélye is.
sőt, ezek mellé a statok mellé én mindig megjegyzem, hogy a bajnokság utolsó 4 fordulójában, ahol már matematikailag is eldőlt a bajnokság, akkor rúgattak(de tényleg..) cével 11 gólt, amivel egyáltalán meglett a pichichi neki, messi meg az utolsó 2 meccsén nem is játszott már.Fecooo írta:figyelj, tegyük mérlegre Messi és Cé "dolgait":Na mindegy, idén is nagy csata lesz Messi és CR között, én azért annyira nem lennék elbizakodott, mint sokan. Nem azért mert CR mondjuk jobban megérdemelné, hanem mert lehet zsinórban harmadszorra nem szívesen adják neki oda.
egyik serpenyőben: BL,bajnoki cím, BL-ben és spanyol kupában gólkirályi cím és 53 gól és 24 gólpassz
másik serpenyőben: 53 gól+15 gólpassz, Pichichi-díj és CDR-győzelem
ami Cé mellett szól, az a bajnokságban lőtt 40 gólja, de ez "nagyon kevés" Messi eredményei mellett...
Sneijder-rel felesleges jönni, ott Messi az egyéni teljesítménye miatt nyert, Cé viszont nem jobb annyival (sőt, Leo jobb, de ez irreleváns...), h megérdemelné kevesebb címre...
tavaly lehetett kérdés, idén nem lesz...
szvsz: Messi,Cé,Xavi/Iniesta lesz a sorrend...
Azon én is néztem, Higuaín jobban megérdemelné. Valószínűleg a sérülése az oka.soadroli írta:Khedira mégis mi a bánatos p*csának van ott???
Ennyi erővel Dzsudzsák is ott lehetne
Cesc meg Sneijder, hogy merülnek fel bennetek? Az ég egy adta világon semmit nem nyertek, sokáig sérültek is voltak.Subinho írta:idény annyi változás lesz a végeredményben, hogy CR és Ini előrébb kerül...
pl.:
1., Messi
2., CR
3., Ini
4., Xavi
5., Cesc
...
Snejder, Eto'o, Milito, Kaká már sehol nincsenek... max Özil lehet még az 5-ben...
A tényekkel tisztában vagyok én is (meg mindenki), de remélem elolvastad, miért gondolom így!Fecooo írta: ...
figyelj, tegyük mérlegre Messi és Cé "dolgait":Na mindegy, idén is nagy csata lesz Messi és CR között, én azért annyira nem lennék elbizakodott, mint sokan. Nem azért mert CR mondjuk jobban megérdemelné, hanem mert lehet zsinórban harmadszorra nem szívesen adják neki oda.
Csak kapusunk nem lenne...menczel írta:Hehe, ki tudnánk állítani pont egy aranylabdára esélyesekből álló kezdőt, úgy hogy mindenki a posztján játszik.
Egyébként szokásosan béna a lista, Casillas miért van ott az rejtély, címekben és kapott gólokban is jobb volt nála Valdes, de hagyjuk. Vkp-ből szintén csak madridi van Xabi meg az érthetetlen Khedira személyében, Sergio mindkettőt zsebre teszi.
Klose és Chicarito szereplésére mentség nincs. Kun is csak a jó sajtósának köszönheti.
Érdekesség, hogy a Chelseaből senki nincs nevezve, az Olasz bajnokságból pedig kettő jelenlegi (vagy akkori) játékos van a listán az 50-ből.