Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Osztom!!! :DDkudu írta:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... v29Xr4kQNY
Xaviról egy szezon összefoglaló. Hihetetlen még így utólag is visszanézni a passzait, illetve mozdulatait.
Nálam Ő az etalon, őt tartom a legjobbnak!
pontosan;)Subinho írta:abba bele sem merek gondolni, mi lesz velünk, ha Xavi egyszer abahagyja...remek játékos pl. Ini, vagy épp Cesc, Ganso is, de Xavi... Messi mellett a másik földön túli ember!!!
nekem is ő a kedvencem:) Platini is megmondta ő Xavi játékát szereti a legjobban... Elképesztő mekkora gólpaszt adott Pedronak...Bob_Marley írta:Xavi egyszerűen a tökéletes középpályás!Olyan játékintelligenciával rendelkezik ami páratlan, a szombati meccsen is, szépen csöndben lerendezte a meccset!Lehet nem egy gólvágó, de nélküle félkarú óriás lennénk!Szombaton is érzésem szerint e mezőny legjobbja volt, parádés labdák, finom forgolódások!Csak a szokásos!Egyéni díjazásban mindig előrébb lesznek a csatárok, s a gólvágók, de úgy érzem jelenleg ő a tökéletes játékos!Messi teljesítménye is lenyűgöző, ontja a gólokat, de nálam Xavi a no.1!
Annak az esélye, hogy Xavi kipróbálja magát más csapatban, közelít a 0 felé.Cumbee írta:Mondjuk annyi, hogy ha valamikor ki akarná esetleg próbálni magát máshol, akkor annak nagyjából most jött el az ideje, de azért én sem aggódok túlságosan, mert megfelelő pótlás hiányában nem hiszem, hogy elengedné a csapat, szal ez max jövőre merülhet fel ténylegesen, ha idén hozzuk Fabregast és beérik Thiago is.
Mondjuk annyi, hogy ha valamikor ki akarná esetleg próbálni magát máshol, akkor annak nagyjából most jött el az ideje, de azért én sem aggódok túlságosan, mert megfelelő pótlás hiányában nem hiszem, hogy elengedné a csapat, szal ez max jövőre merülhet fel ténylegesen, ha idén hozzuk Fabregast és beérik Thiago is.ab1daL írta:SPORT-on olvastam, hogy a Manchester City leigazolná Xavit.Sok ok az aggodalomra nincsen, csak megemlítés céljából írtam ide.
Fröccsnek elmegy.P.U.Y.O.L. írta:Olyan, mint a jó bor.