2011.04.28. 10:43:35
A színészkedéseink valóban szánalmasak és sportszerűtlenek. Ebben élen jár Busi meg Alves, Pep helyében nagyon komolyan elbeszélgetnék velük erről, h vetkőzzék le ezt a tulajdonságot. Lassan elkezdi Pedro is. Alvesnek ezen kívül minden második megmozdulása szabálytalan, sokszor feleslegesen ütközik.
VV-nek is megmondanám, h a 16-os az a keret, amiben ő mozoghat, ne fusson ki habzó szájjal a sporira, hasonló módon Piquehez, aki sokkal agresszívabb mostanában, mint eddig. Aki ugathat, az Puyol meg mondjuk Xavi. Mennyivel méltóságteljesebb, ha egy elkövetett/elszenvedett szabálytalanságnál lehajtjuk a fejünket és tovább csináljuk azt, amit tudunk.
Én tudom, h nehéz, én is focista vagyok, de muszáj kicsit a fejekben rendet rakni, mert kezdünk elszállni magunktól. Annak is betudom egyébként, h hatalmas nyomás van a csapaton, mert minden meccsen győzelmi kényszer van. "A világ legjobb csapata"- ezt szajkózza minden játékos, edző, a sajtó, szurkoló, ezért minden vereség nagyító alá kerül, magyarázkodni kell egy-egy rossz teljesítmény után.
Ott van pl. a Mu, aki "nem a világ legjobb csapata", de 20 éve mindent megnyernek, idén is "fű alatt" megnyerik a bajnokságot és a bl döntőbe jutnak, úgy h egy sort nem olvasok róluk sehol, kivéve, ha az öreg elkezd bírózni.
Mindenesetre jó jön a nyári szünet...remélhetőleg két kupával a zsebben. Korai róla beszélni, de ha továbbjutunk, annyira fel lesz dobódva a csapat, h hasonló meccsre számítok a Mu ellen, mint 2009-ben.