Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025
Egyetértek veled, de tanuljunk már végigolvasni és értelmezni mindent, mert Antifoci azt írta, hogy nála Pepe eztán nem léphetett volna pályára. Kritizáljuk a reálosokat, de igaztalanul ne, mert magunkról állítunk ki bizonyítványt.barca2010 írta:Ennyi! Ez még súlyos testi sértésben is megállná a helyét! Elmegyógyintézetbe kéne zárni ezt a barmot!Gauchomester írta:http://www.youtube.com/watch?v=LCr9_c4r ... re=related
Csupán egy utolsó adalék részemről és abbahagytam a felesleges vitát, mert ezek a madridi nyilatkozatok képesek elrontani az ember örömét. Szóval itt ez a videó. Sajnos nem ülök semmi előkelő pozícióban az UEFA-nál, de nálam ez az ember ez után soha nem húzhatott volna magára futballmezt, az egyszer szent. Erről az "emberről" beszélünk. Ha felém jönne nyújtott lábbal éles stoplival, én sem hagynám ott a lábam.
Antifoci szerinted itt mire gondolt?
Tudom a válaszod! A Getafe játékosa volt a szemét, mert pont ott feküdt ahol ez az angyal rugdalózott ugye?
Ennyi! Ez még súlyos testi sértésben is megállná a helyét! Elmegyógyintézetbe kéne zárni ezt a barmot!Gauchomester írta:http://www.youtube.com/watch?v=LCr9_c4r ... re=related
Csupán egy utolsó adalék részemről és abbahagytam a felesleges vitát, mert ezek a madridi nyilatkozatok képesek elrontani az ember örömét. Szóval itt ez a videó. Sajnos nem ülök semmi előkelő pozícióban az UEFA-nál, de nálam ez az ember ez után soha nem húzhatott volna magára futballmezt, az egyszer szent. Erről az "emberről" beszélünk. Ha felém jönne nyújtott lábbal éles stoplival, én sem hagynám ott a lábam.
Ezért kérdezem itt mi az arány, mert megint csak nem kötekedésből ha csak egy lett volna, akkor nem mondanám...Antifoci írta:Szerintem mindegyikünk beismerte és leírta, hogy nem volt jó dolog a színészkedés és járt volna a sárga. Mindenesetre őket nem fenyegette kiállítás veszély..... Ettől függetlenül nem akarok tőlük ilyet látni többet. Pedrotól eddig nem is láttam, remélem az első és utolsó volt.
Antifoci írta:
Pepe egy patkány én is tartom, de a tegnapi nem kiállítás...
Szal az megvolt torolva..

Ha kötekednék megkérdezném hogy hány színészet egy sárga? Vagy ezeknél a szándék a bíró becsapása , nem olyan fontos..Antifoci írta:a szándékért is jár a piros, gondolom nem ez az első meccs amit látsz, ez esetben ezt tudnod kellene. Ütési,és hasonló szándékért is egyből mehet a piros. Itt pedig nem Pepén múlt,hogy nem törte szét Alves lábát, vagy jobb lett volna ha így történik,és könnyebb lélekkel fogadjátok el a pirosat?
jah és próbálj nem mindenbe belekötni, és értelmezni amit írunk. Valamint szabálykönyvet is, mert addig csak kötekedésnek tűnsz, és hsz gyarapításnak. szóval az én szuper kérdésem feléd:
- büntetheti a hasonló szándékot a bíró pirossal? -Igen. Probléma?
daffy! Van különbség aközött, ha egy csapat szándékosan rombolja a focit és támadni sem akar és aközött, hogy nálunk tegnap nem 8 ember támadott, ahogy szokott, hanem 6 vagy 6 és fél, mert nem akartunk kontragólt kapni. De gólt rúgni igen és a kiállításig is, ha számszerűleg nem is volt több lövésünk, de sokkal több gólveszélyes helyzetünk volt.....daffy írta:mert a barca jól játszott a kiállításig,igaz? ott is hasonló kapuralövési mutató lehetett.fcjoc írta:amúgy meg lehet itt beszélni piros lapról, meg színészkedésekről, meg egyebekről, de a focit gólra játsszák!
60 percig jó ha volt 1 kapura lövése a realnak, hangsúlyozom, a REAL "királyi" lekvár MADRID-nak, mely csapatot nem arról ismerünk, hogy hazai pályán gólt se próbálnak rúgni..
és még jönnek itt a nagy szavak! kérdem én, MIRE FEL?!!
nonszensz
csak nem rólunk, hanem rólatok van szó. és igen, több helyzetünk voltdaffy írta:mert a barca jól játszott a kiállításig,igaz? ott is hasonló kapuralövési mutató lehetett.fcjoc írta:amúgy meg lehet itt beszélni piros lapról, meg színészkedésekről, meg egyebekről, de a focit gólra játsszák!
60 percig jó ha volt 1 kapura lövése a realnak, hangsúlyozom, a REAL "királyi" lekvár MADRID-nak, mely csapatot nem arról ismerünk, hogy hazai pályán gólt se próbálnak rúgni..
nonszensz
mert a barca jól játszott a kiállításig,igaz? ott is hasonló kapuralövési mutató lehetett.fcjoc írta:amúgy meg lehet itt beszélni piros lapról, meg színészkedésekről, meg egyebekről, de a focit gólra játsszák!
nonszensz
de az csak a barca. hol van az arsenal,chelsea,milan,inter,juve,valencia? a mu éledezik ugyan,de a többiek.. úgy kell keresni a technikás,2lábas,erős,okos játékosokat. az,hogy bale 200al fut a szélen és fejberúgja crouchot,az nem okos foci.Szerintem sem hanyatlott, sőt!!! Van egy Barca aki olyan magas fokra lépett, amit nem tudtak lekövetni a csapatok. Persze meg lehet verni a Barcát is, de hosszútávon nincs esély rá! Aztán jön a második szint, ahol van a Madrid is! Most egy csapat van a legmagasabban, ezelőtt meg volt 4-5. A futball színvonala, akkor csökken, amikor patkány módon meg akarják ölni a zsenik játékát! Tegnap megint nem sikerült! Fel kell nőni ehhez a játékhoz, nem pedig elrontani egy "megye 1 es" szintre! Na ez lenne a produktum Műringyó imádók!
Ha ez érv, akkor jogos...lui1698 írta:Tehát ha valakire rálő az a szent ember és nem találja el akkor semmi nem történt?Antifoci írta:Eltalálta ?
Érdekes figura vagy te. Szerinted tényleg csak akkor ért volna kiállítást, ha Alves sípcsontja a tarkójáig felcsúszik és dől a lábából a vér_
jah, jóindulatból gondolom.ultrasur írta:
nem kötekedésből:
De szerintetek még igaz a Barcára hogy Más que un club?

Az döntötte el, hogy José besz.ri taktikát választott eddig mind a három meccsen. 0 focival szeretett volna két trófeát behúzni, az egyik összejött neki, örülhet. Hagyjuk már a kiállítást, meg sárgák, meg színészkedések, aki ezt nem látja vak. Egy csapat van/volt/lesz, aki játszani szeretne a klasszikusokon, az pedig a Barcelona. Szégyen hazai pályán beállni, és elérni a 25-75-ös labdakergetést. Ezen gondolkozzon már el a sok "királyi" ne azon, hogy éppen egyik hentesét kinyomták. Teszem hozzá nem csak őt kellett volna. Gerinctelen banda.Antifoci írta:http://www.youtube.com/watch?v=G2oRXFRl ... r_embedded
Hozzá ér?
Nem állítom hogy nem de, ebből még az se biztos.
Nem lett volna szabad ezzel eldönteni...
Én azt mondom, hogy a szándékért járhat a piros lap, azért vagyok bizonytalan, mert nem vagyok bíró, de hallgasd nyugodtan este a ZH-ban Puhl Sanyit, mert én fogadni mernék rá, hogy azt mondja, hogy járt. A másik, hogy előtte már volt 2-3 eset, amiért lapot kellett volna kapnia. Nem kapott. Ezek után jogos volt kiszórni? Igen.Antifoci írta:De figyelj én feltettem egy kérdést hozzá ér vagy sem, és mért van az hogy te erre azzal jössz hogy:
-Találó a nevem..
-megérdemelte mert ...ez és ez..
-kupa döntő.
Persze hogy jogosnak találod bejutottak vele a bl döntőbe , de ha nem találja el.. Akkor mért egyből piros?
Ezek a kérdések.
Könnyű a magaslatról beszélni, lett volna egy visszavágó élesben így nincs.
A csoda foci egyenlőre csak emberelőnyben talált be.
Ti vagytok a jobbak, de meglehetett volna mutatni a kövi meccsen és normálisabbja nem kérdőjelezné meg.
Ha lett volna sárgája , akkor jogos.
A biró mért nem állította ki ezután adét, az jogos volt ....mert ő is tudta hogy...
Tehát ha valakire rálő az a szent ember és nem találja el akkor semmi nem történt?Antifoci írta:Eltalálta ?

Már hogy a rákba ne lehetett vna ezzel eldönteni? Ami piros lapot ér az piros lapot ér. Nem feltétlenül kell lábnak törnie meg vérnek fröcskölnie ahhoz, hogy egy piros lapos megmozdulás történjen.Antifoci írta:http://www.youtube.com/watch?v=G2oRXFRl ... r_embedded
Hozzá ér?
Nem állítom hogy nem de, ebből még az se biztos.
Nem lett volna szabad ezzel eldönteni...
A videód alapján valóban nem.Antifoci írta:Eltalálta ?