Valaki írta itt pár hozzászólással ezelőtt, hogy csak annyit szeretne kérdezni, hogy: A Barca még mindig Més que un club?
Úgy gondolom, igen.
A tegnapi fetrengés-hempergés parádé szerintem teljesen a Madridnak köszönhető (meg persze a következetlen bíráskodásnak az elmúlt két meccsen). Az alattomos favágó stílus eddig nem nyerte el méltó büntetését, ezért rá kellett játszaniuk az ütközésekre, hogy szemet szúrjon.
Tudom, Busquets nagy primadonna, ezért abszolút nem is tartozik a kedvenceim közé.Viszont azt túlzónak találom, hogy amikor madridisra ismerőseimet kérdezem, hogy de tényleg kit is szeretnek még ebből a csapatból (én pl. Casillast nagyon, meg mondjuk Alonsót) az a válaszuk,hogy de Alves meg Busi mekkora mocskok.Nem hinném, hogy a színészkedést egy lapon lehetne említeni a szándékos taposásokkal, Ramos pofoszkodásával, Pepe gyilkos megmozdulásaival és nem utolsó sorban Mourinho gyerekes megnyilvánulásaival.
Ezen a meccsen lehet, hogy szükség volt erre, én is szidtam őket, mert utálom az ilyet, de remélem, hogy tudatos volt és nem lesz ez általános dolog, mert akkor már tényleg nem lesz 'Més que un club'
Az egészet azért sajnálom, mert a futball veszít vele, az amerikai sportokban az első edzés után kirugdossák a színészkedőket (gondolom én, csak mert ott nagyon nem divat szerencsére).
ui.:bocsi,ha topicot tévesztettem, de most minden összefügg mindennel...