2011.04.28. 19:35:16
Ahogy mindenki, úgy én is idegenkedem a Barça által előadott színészkedésektől. Nem ez a mi műfajunk. Értem, hogy jobban szerették volna Messiék kidomborítani az elszenvedett szabálytalanságokat és megmutatni a bírónak, hogy bizony tahó módon cselekszenek az ellenfélnél, mégsem egy járható út ez.
Viszont amit a színészkedéssel csúfított a Barça a megítélésén, azt visszahozta a küzdeni tudásával és a két zseniális Messi-góljával. Tulajdonképpen félig a döntőben vagyunk, ám van egy visszavágó, bár szerintem az már csak formalitás valamilyen szinten. Ez a Real nem tud fordítani a Camp Nouban, ahol mindenki ellenük lesz. Egyszerűen egy számukra ellenséges közegben nem tudnak küzdeni. Várom a visszavágót és fele annyi izgalmat nem várok, mint tegnap volt. És ez azzal magyarázható, hogy a Real úgy játszott, ahogy Mourinho mondta nekik és csak maguknak köszönhetik, hogy szinte már kiestek.
Ha Mourinho nem azt mondaná fiainak, hogy törjék szét a játékot, akkor a játékosai is talán inkább a focira koncentrálnának, így nem lenne bajuk a piros lapokkal sem.