Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Írjunk az AS-nakFCB.Gabesz írta:kár h a 3mas mezű játékos belelóg.
Hülyén néz ki, de sztem nem fake. Belekapaszkodik Puyi jobb kezébe.socio66 írta:miket össze nem szedsz,Ilúvatar.
egyébként ez fake,nem? olyan hülyén néz ki valahogy az egész.
osztom a véleményed, szerintem más nem is lenne ilyen jó ezen a poszton. én nyugodtabb vagyok, ha ott van a védelemben, nem tudom, lehet hogy a játékosok ezt máshogy fogják feltorrentkiller írta:Érdekes párhozam van a győzelmeink és a Capitano játéka között.
Amikor játszott, nem sűrűn kaptunk ki. Ez a tavaszunk, amikor kb 2 hónapig sérült volt, nem is sikerült túl jóra.
Amikor pályán van, űzi-hajtja a többieket, és ennek meg is van a hatása.
Nagyon örülök, hogy újra itt van
Úristen xdd:D Ezen behaltam:DD De azért jó látni, hogy ennyire győzni akarIlúvatar írta:
Baromi jó.Gauchomester írta:Puyol 13 trófeája
Összeszedtem az eddigi sikereit a Barcával, egy híján mind nagy felbontású kép. + egy háttérkép
http://www.megaupload.com/?d=8ZACVTP0
A hideg kiráz ettől a jelenettől még most is. Elképesztő tartást ad a csapatnak ez az ember, minden mozdulatán érződik, hogy akár a vérét is adná a győzelemért.Ilúvatar írta:
Épp akartam is kérdezni, hogy nem tudnád-e linkelni.Ilúvatar írta:
Még mindig nem kopott meg a kapitány gyorsasága az igenIlúvatar írta:
Ezt megcáfolom. Azért tettek panaszt mert a Real Madrid nem végezhette el a bedobást egyből mert ledobta a francba a szögletzászlót ami nélkül nem lehet játékban a labda. De a tied viccesebbnoname írta:A Real Madrid újabb panaszt tesz az UEFA-nál mely szerint Puyol szexuálisan zaklatta, illetve bántalmazta a szögletzászlót.
noname!!!noname írta:A Real Madrid újabb panaszt tesz az UEFA-nál mely szerint Puyol szexuálisan zaklatta, illetve bántalmazta a szögletzászlót.
Alaphelyzetben 3-5-2-t játszunk, ami 4-3-3-má alakul át, majd vissza...és ez megy egész meccsen. Ha a gálakezdőt nézzük, akkor Piqué-Busquets-Puyol a 3 középső védőnk, nyilván Busquets egy picit előrébb, nem teljesen egy vonalban, amíg Alves és Abidal az ellenfél 16osánál van. Ez idő alatt ők nem védők...amikor nagy ritkán védekezünk, akkor Alves-Abidal visszazár, Busquets megy szembe az ellenféllel és próbál szűrni, ezzel lesz 4-3-3, mert közben Messi nem jön vissza, és elöl marad 3. csatárnak, pedig a 3-5-2-es rendszernél általában Villa és Pedro mögött van, amolyan irányítóban, 5. középpályásként. Sry az offért, ha gondolod, a többit privátban...Andris írta:egyáltalán nem.
Lényegében mindig 3 középső védővel játszunkAndris írta:Igazából az én tippem vált be, és három középső védővel játszottunk.messideco írta:Bevált a tippem és ő lett a balhátvéd, és játszott hibátlanul. Éljen
Igazából az én tippem vált be, és három középső védővel játszottunk.messideco írta:Bevált a tippem és ő lett a balhátvéd, és játszott hibátlanul. Éljen