Chino írta:Én igazán azt nem értem, hogy minden madridista, + majd az egész világ arról beszél, hogy Sergi és barátai hogyan dobálták magukat. Mielőtt bárki félreértene én is mélységesen elítélem ezt a magatartást, és Pep helyében lekevernék Businak néhány fülest minden meccs után, ha ilyet csinál, de a Real se nagyon néz körül a saját háza táján. Di Maria az egész meccsen úgy hajigálta magát mintha muszáj lenne, és volt még pár precedens más játékostól is. Tényleg sunyi, és nem focihoz méltó dolognak tartom, de kérdem én, a folyamatos rugdosások, szándékos odapakolások igen? Már bocsánat ha Pepe telibe kapja Alves lábát, a felépülése nem a közeljövőben történne. Ők pedig ebből élnek. Miért kell a "sportembereknek" egymással ilyet csinálni?
Amit igazán nem értek, ha a tolmács ekkora pszichológus annak a hentes Pepének meg Ramosnak miért nem tudja a fejébe verni, hogy "figyejjé' már kopasz, próbálj egy kicsit odafigyelni mer' a csapattal ba...ol ki". Akkor pedig mit csodálkozik ha folyton elszáll az agya. A Barca ellen pedig még jobban el tudnak szállni az emberek, mert elég flusztráló mikor folyton cicáznak az ellenféllel.
Egyet értek ezzel, nem is azt mondtam, hogy a Real nem ezt csinálta. Kétségbe sem vontam a 2 gólt, a teljesítményt. Tudom nagy a nyomás, de az meglepett, hogy így kellett kiadni ezt. Ez nem a Barca stílusa, persze belefér ennyi.